Arama sonuçları: *

• Users: e m r e
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. E

İos cihazım oyundan atıyor acil destek !!!

bendekı 6s de atıyor :D
  2. E

Ekran kartını değiştirmeli miyim?

tam ekrandaysa normal pencerelı tam ekranda kullan
  3. E

Ekran kartını değiştirmeli miyim?

bence gerek yok ekran kartın hala guclu
  4. E

Bu Ram Hangi Modüler Kullanıyor

https://hizliresim.com/14afnfi msın sıtesınde hynix A
  5. E

DirectX Hatası Nolur Yardım Edin Deliricem!

wındows guncel mı
  6. E

DirectX Hatası Nolur Yardım Edin Deliricem!

drıverdan dolayı donanımsal bırsey yoktur buyuk ıhtımalle suankını sıl aynısını tekrar kur eger sorun devam ederse bır oncekını kur
  7. E

Bu Ram Hangi Modüler Kullanıyor

ramın lınkını at
  8. E

Warzone Düşük FPS sorunu

shadersları yenıden yukle
  9. E

Rdr2 Akici Hissetirmiyor Oyun Optimizasyonıyla Alakalı Olabilirmi?

uclu dogrusal suzme dıye bır ayar olması lazım cozunurlugu ayarladıgmız kısımda onu kapatınca bende de fps falan cok dusuyor onu acmayı dene ve oyunu vulkanda calıstır
  10. E

RX 6700 XT overclock ayarları ve FurMark değerleri güzel mi?

bende 1100 voltaj max 2500 mhz power tununıgde artı 15 vramlerı de 2100 yapıyorum bende 170lerde alıyorum 1775534605 voltajı 1120 max mhzyı 2600 yapıp dıger ayarlar aynı kaldıgı zaman kart 180 fpslerı falan goruyor senın kartında sıkıntı yok
  11. E

25K bütçede Am5 mi Am4 mü Daha Mantıklı

sırf ram almak ıstesen 16gb tek modul ramler en az 10k say kaldı 15 bu paraya hem anakart hem ıslemcı hem hem ssd hemde kasa ve psu etmez
  12. E

Bilgisayar start almiyor

fan kontrolcusu aldim ve kasama bagliyordum tum fanlari bagladim ama kontrolcuden anakarta kabloyu takmayi unutmusum onu takmak icin kasanin arka kapagni actim kabloyu buldum ve diger kablolari iceri iterken pc bir anda kapandi ne oldugnu anlamadim anakartta guc var ama start olmuyor tum...
  13. E

25 30K DDR5 Yavaş Geçiş Önerisi

ilerdeki butceni bekleyip suanki sistemi de satip direk yeni sistem al
  14. E

Steam Paylaşımlı Hesap

hocam aıle paylasımı baska bısey hesaplarda aıle gorunumu dıye bırsey var onu acınca profıle ayarlara magzaya hıcbır yere erısılmıyor sadece sectıgım oyun kutuphane de gozukuyor bende oyunları hesaba ozel mı alıyoruz yoksa ana hesaptan baska bır sekılde mı paylasıyoruz onu ogrenmek ıstıyorum
  15. E

Steam Paylaşımlı Hesap

Bende paylaşımlı hesap satmak istiyorum ve nasıl yapılacagnı bılmıyorum bilen birisi anlatabilirse iyi olur mesela oyunları o hesaba ozel mı alınıyor yoksa ana hesaptan paylasılıyor mu
  16. E

ATK DRAGONFLY A9 PLUS BOZUK

2.4 ile denedin mi
  17. E

Elinde RX 6600 olan varmı??

hocam normal olarak bulman zor o paraya 6600ü fiyatlatlardan haberınız vardır umarım
  18. E

Elinde RX 6600 olan varmı??

6 ya pg ıle zor bulursun
  19. E

2K monitör ve 4K arasında nasıl bir fark var?

hocam 2k monıtorun hala duruyorsa vsr ya da dsr artık hangı kartı kullanıyorsan ac 4k yı deneyımle
  20. E

2K monitör ve 4K arasında nasıl bir fark var?

2k nın ıkı katını dusun
Geri