Arama sonuçları: *

1. GreenSherlock

Büyük Mouse Önerisi ACİL sevgiliye

Açıkçası ben de düşünmüyorum ancak o şekil şemalde başka yok Kablosuz mouse. Senin önerdiğin de kablolu maalesef ama teşekkürler fikrin için. 1775133704 Evet eli de minik zaten A9 bende var denettim ancak kendisi alıştığı fareden devam etmek istiyor. İkna edebilirsem bakarız. Teşekkürler...
  2. GreenSherlock

Büyük Mouse Önerisi ACİL sevgiliye

Arkadaşlar merhaba, kız arkadaşım için 1-2k arası kablosuz bir mouse alacağım. Açıkçası kendim Dragonfly ATK9 plus kullanıyorum memnunum ancak kendisi aşağıda fotosunu koyduğum tarzda bir şey istiyor. Hem baş parmak için hem de serçe parmak için yükseltili bir mouse istiyor. Şuana kadar...
  3. GreenSherlock

Bütçe ort 100k Laptop Önerisi Ekim sonu için

Attığım ss zaten hepsiburada'ya ait lakin 9 taksit sadece kendi kartlarına olan bir durum 6 taksit diğer kartlara. Sırf bu alışveriş için kredi kartı almak mantıklı gelmedi
  4. GreenSherlock

Bunda karar kıldım. Gamegaraj markasına güvenemedim maalesef. Ayrıca hem kalite açısından hem de ekran boyutu açısından bunu tercih ettim. Belki 64gb ram ve 2tb ssd daha iyi olabilirdi ama bunların da bana en azından 2 sene rahat yeteceğini düşünüyorum. Sonrasında yükseltme yaparım gerekirse.
  5. GreenSherlock

Geçen sene Almanya'dayken Tr'deki fiyatların çok daha uygun olduğunu gördüğümde oldukça şaşırmıştım açıkçası. Yani pc konusunda en azından kasa konusunda tr çok daha uygundu. Neyse tekrardan belirtiyorum. 2 GÜN içerisinde almam gerekiyor laptop. Kasa alsam zaten çok iyisini dizerim ama 1 sene...
  6. GreenSherlock

Arkadaşlar merhaba. Ben uzun yıllardır her genç gibi oyun oynayan biriyim. Genelde oynadığım oyunlar klasik rekabetçi ya da düşük sistem isteyen oyunlardı. Yaklaşık 7 yıldır 1050ti kasamla takılıyorum. Hayatımda hiç laptop sahibi olmadım. Şimdi çok kısa içerisinde bir laptop almak zorundayım...
Geri