Arama sonuçları: *

• Users: onurkaracax
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. O

Yardım 2. El alıcı ürünü bozup iade talep ediyor!!

Bu işten para kazanan bir şebeke var. Benim başıma çok geldi. Adam Anakartın çipsetini çalmış, SSD içindeki yongayı çalıyor. Elinde pini yamuk işlemci var internetten aynını alıyor elindeki yamuk pinliyi iade ediyor. Ekran kartı alıyor elindkinin birebir aynısını ama geri elindeki arızalıyı...
  2. O

🔥İndirim Dexim 27" 180Hz 0.5Ms Ips Monitör 4.099 TL🔥

Evet haklısınız ama 27 inç hocam büyük sevenler alabilir. Fason üretim üreticisi KTC yada HKC olma ihtimali çok yüksek. 27inç için fiyat fena değil bence.
  3. O

🔥İndirim Intel 14600k - 11997 TL (kutulu)

Asus Prime B760M-K ile kullanmak sorun çıkartır mı hocam?
  4. O

Çözüldü✓ PSU şalteri açınca arkadan kıvılcım attı

Bu olanı kısaca açıklayayım. Elektrik arkı yani yalıtkan olan havanın, yüksek voltaj altında iletken hale gelip plazmaya dönüşmesidir. Merak edip içini açıp elleme sakın böyle fason üretim PSU larda bleeder dirençleri ya yoktur yada, yüksek ohm değerine sahiptir. Bu da demektir ki Kondansatör...
  5. O

Bu monitörün 2. El değeri nedir?

2500 TL den fazla etmez. İndirimde 3400 TL ye bundan daha iyi modeller denk geliyor ve sık sık oluyor.
  6. O

24 adet yaş mama 299 tl

Lider Pet Food üretimi gibi. İçinde taurin falanda var. Uygun geldi bana da alınabilir aslında arada atıştırmalık verilebilir.
  7. O

I5 14600kf almak mantıklı mı?

Piyasına baktım 8K civarında bir süre voltaj düşürüp kullanılabilir evet. Tek kıstas fiyat konusudur. Bu fiyatlara alınır mı? bilmiyorum ama ejderha gibi işlemciler bunlar performans çok fark edersin ama onu soğutman da gerekecek. Alınmaz diyenlere katılmıyorum İntel Fanı falan değilim ama gayet...
  8. O

Vodafone hediye çarkı X10 kat veriyor

1GB hediye çıktı 10 GB verdi bereket versin.
  9. O

Çözüldü✓ I5 14400f ten i5 13600kf ye geçeceğim sağlam fark olur mu

13600KF ejderha gibi işlemci kanka. Sağlam fark olur. Aradaki fiyat farkı seni üzmüyorsa tercih edilir.
  10. O

❌İndirim Bitti! 3 kg tereyağı 768 Tl🔥🔥🔥🔥

Ben bi marketten 3 kg buna benzer bir tereyağı aldım boğazıma ağzıma yapışıyordu ben hayatımda hiç bir tereyağının beni böyle rahatsız ettiğini görmedim. Markete iade edip peynir aldım. Köyden istedim
  11. O

🔥İndirim CORSAIR 16GB Vengeance LPX 6000MHz CL36 9.999 TL

Globalde düşşe bile ani bir kur yükselmesiyle bu fiyatları birdaha göremeyebilirsin kanka. Çok ihtiyaç varsa alınabilir.
  12. O

İphone 17 taksitli nasıl alınabilir? Telefon önerileri apple

La adam zaten yöntem varmı diye soruyor
  13. O

Yardım Bilgisayar kendi kendine kapanıyor

CrystalDiskInfo değerlerinde sorun yoksa: Lenovo Vantage ile sürücüleri ve varsa ssd firmware güncellensin. Güç Seçenekleri: Denetim Masası > Güç Seçenekleri > Plan Ayarlarını Değiştir > Gelişmiş Güç Ayarları yolundan "Sabit diski kapatmak için beklenecek süre" kısmını 0 (Hiçbir zaman) yap.
  14. O

İ7-3770 + GTX 1660 Super Aero ITX + DDR3 Sistem Ne Kadar Eder?

Boşta duran parçalarla birleştirip bir sistem oluşturdum kaç paraya satmak uygun olur? Kasa, SSD, PSU ve kule soğutucuyu sıfır taktım boşta duruyorlardı. Ekran kartına sıfır desem yeridir amazon Japonya dan almıştım kutusundan sıfır açtım taktım. Kargo gelene kadar karar değiştirip gaming laptop...
  15. O

40k Sistem Önerisi Tavsiyeleri!

960 TL daha eklerim dersen ASUS Prime B650M-R anakartı seçip al. Bu anakartta 2 tane m2 soketi var ilerleyen zamanlarda az para biriktirip 2 .elden 5000 tl civarına 2 TB Samsung 970 evo plus alırsın yıllarca güncel kalırsın. Bu şekilde bile tek tek toplamaya göre 5000 TL civarında avantajlı...
  16. O

40k Sistem Önerisi Tavsiyeleri!

2500 TL kadar aşıyor ama AM5 DDR5 sistem kanka.
  17. O

🔥İndirim Asus V16 İ7-240H 16GB 512GB SSD RTX5070 Laptop 🔥57.949₺

Ofiste masaüstünden giriyoruz son zamanlarda çok arttı bu mobil linkler. Açılmıyor kanka. yanında masaüstü içinde paylaş. Model koduyla aratıyoruz.
  18. O

Uygun gamepad önerisi

19. O

2. El AOC C24G1 Alınır mı?

2500 Teklif ettim kabul ederse alırım hocam. 2500 den 1 kuruş fazla vermem 4k yazmış birde.
  20. O

2. El AOC C24G1 Alınır mı?

3500 TL verilir mi? Yada kaç para teklif edeyim bunun ederi nedir sizce? 4000 TL ye bildiğiniz gibi sıfır KTC H25T7 var. AOC Benim gözümde 2500 falan eder ne dersiniz?
Geri