Arama sonuçları: *

• Users: radicalbrain
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. radicalbrain

❌İndirim Bitti! Vatan Bilgisayar RAM İndirimleri (DDR4 & DDR5)

aynen o hocam beyaz xpg.
  2. radicalbrain

savas devam ediyor hocam. ben adigi fiyatin üstüne +5000 teklif edince küfür etmisim gibi davraniyorlar. :) 11 e almissin 16 demisim. piyasasi bu mu diyor.
  3. radicalbrain

bugun sahibinden ramlerde pik yapti. gecen 11 bine aldigi rami 26 ya koya arkadas sövüyorud şimdi 18.5'a cekmis. :) ikinci elden de alinirsa yine de tesekkürler vatan piyasanin icinden gectin. sinerji ram kampanlayari yükleniyor :) 1777034246 bu arada gecen indirimden G.Skill Trident Z5 RGB 64...
  4. radicalbrain

🔥İndirim Pazarama 200TL Alt Limitsiz Kupon Plusta Geçerli Oda Aylık 1TL

eskiden (3-5 ay önce) 10k ya 1.5k indirim yaparlardı maxiumum karta hey gidi. simdi 200 tl ye bişi yok zaten. :)
  5. radicalbrain

adamlar şey diye düşüyor galiba ddr4 alıyorsa ddr5 e ihtiyacı yoktur. nitekim sahibinden doldu tasti ramlerler ki daha kargolar gelmemistir. forumun sadece kucuk bir kısmı yararlanabilmis.
  6. radicalbrain

Uygun fiyattan ddr5 beyaz expo veren varsa talipim
  7. radicalbrain

sahibinden costu daha kargolar bile gelmedi magazalari mi sömürdüler. 11 bine aldigi rame 16 bin teklif ettim sanki anasina sövmüsüz gibi davraniyor piyasasi bu mu diye. bu kardesim aldigin fiyatin 5 bin fazlasini veriyoruz iste dedim :) vatandaan 3. dalga ram indirimi gelirse alirim gelmezse...
  8. radicalbrain

zaten dün gece stok gözükürken aradım kodu aldı bakalım dedi sonra kalamış deyip hiç ram kalmadı dedi. büyük ihtimal kendilerine ayırmışlardır. :)
  9. radicalbrain

hala bazi ramlerde stokta gözküyor fiyat degismemis magazadan gidip alinabilir mi?
  10. radicalbrain

adamlar ram sata sata yeni pc düzdüler. sahibinden pazarlik yaparken ben de ekran karti alacagim fiyat düşmeme diyorlardi. ha onlar almasa basklari da al sat yapacak bir ram alamadik :)
  11. radicalbrain

magazayi aradim suan magaza ddr5 ram kalmadi kalanlar da 16gb 15 binden basliyor dedi. :)
  12. radicalbrain

stoktaki magazalarda gözüyor ama tükenmek üzere diyor bu var mi yok mu demek ona göre gideyim vatana 10 da kapaniyor galiba.
  13. radicalbrain

❌İndirim Bitti! XPG Xpg 48GB (2x 24GB) Ddr5 Cudımm 8400MHZ CL40 Rgb Dual Kıt Pc Ram16.449 TL

bazi magazalarda tükenmek üzere diyor ya o stok yok mu demek. girtsek alamaz mıyız?
  14. radicalbrain

🔥İndirim Ryzen 7 9800x3D Tray kuponla birlikte 21.199 TL ! (PttAVM) - GÜNCELLENDİ

bu islmecilere noldu da fiyat artti. 7800x3d de 14 bine falan alinabiliyordu amazondan o da patladi.
  15. radicalbrain

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

https://www.amazon.com.tr/dp/B0DTGM4QSD/ref=sr_aod_dp_ttl?th=1 ssf 34 kusura geliyor 6 taksit. [H3 id='Bssf+34+kusura+geliyor+6+taksit.B'][/H3]
  16. radicalbrain

🔥İndirim CORSAIR 32GB (2x16GB) Vengeance 6400MHz CL36 21.999TL

goruyorum ve arttiriyorum 20.500
  17. radicalbrain

🔥İndirim CORSAIR 32GB (2x16GB) Vengeance 6400MHz CL36 21.999TL

https://www.itopya.com/gskill-32gb-2x16gb-ripjaws-m5-rgb-beyaz-ddr5-6400mhz-cl36-intel-xmp-dual-kit-ram_u27053 beyaz olarak bu var ama expo yok zaar.
  18. radicalbrain

🔥İndirim Apple Ürünlerinde Mükemmel Fiyatlar - Outlet Gürgençler Apple

air ben de alacagim galiba. guzel fiyat bir ara trendyol öğrenci indirimiyle satimisti bu fiyatlara da kacimristim. aslinda 15" olsa hem o 10 gpu ama arada 12 bin var fp olur. hem 13 al gotur her yere guzel cihaz.
  19. radicalbrain

🔥İndirim Vodafone Üyelerine Kazı Kazan ile 5G Cihazlarda %50 indirim kodu kazanma şansı

bir hocamiza %20 indirim cikmis. mediamarktan 63 bine iphone 17 aldi.
Geri