Arama sonuçları: *

• Users: Brysf
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Brysf

Yardım Fanlar İçin Hub Gerekli mi ?

Bakayım hocam evet ben Ve-hub almıştım ama bomboş yani hiçbir özelliği yok umbra huba bakayım varsa onu alırım
  2. Brysf

Ya 3 kablo oluyor bende toplam huba gerek var mı diye düşünüyorum önceden hubla kullanıyordum ama arkası çok dağınık oluyordu
  3. Brysf

8 tane fanım var 6 Reverse 2 egzoz olarak Asıahorse Nyota pro modeli anakartım B850 Tomahawk Max Wifi sizce bu fanlar için huba gerek var mı anakartı riske atmak istemiyorum 3+3+2 şeklinde anakarta bölüştürsem watt ve amper değerlerinde sınırı aşar mı ? Hub olursa kasanın arkasında gereksiz...
  4. Brysf

Yardım Radyatör Push Pull Nasıl Yapılır ?

Yok işe yarar da forumlarda fanlar düzgün ayarlanmazsa radyatörde sıkışma oluşuyormuş ama 3 tane gözükmeyecek fana da 2 bin veremem ya ihtiyacım olan fanlarım var zaten bilemedim
  5. Brysf

Yardım Radyatör Push Pull Nasıl Yapılır ?

Lian Li vision compact kasada push pull yapacağım sıvı soğutmam Msı P13 modeli fanlarım ise AsıaHorse Nyota Pro Reverse modeli araştırdığım kadarıyla fan devirleri uyuşmazsa hava sıkışması oluyormuş illa iki taraftaki fanın da aynı model olması şart mı yoksa fan ayarı yapılarak uygulanabiliyor mu ?
  6. Brysf

Yardım Vision Compact Kasa İçin Reverse Fan Önerisi

Yok hocam sadece fan alacağım strimer ile işim yok ya
  7. Brysf

İade ettim thermalright fanları almışken lian li almayı düşünüyorum asıahorse dışında hepsi tam uymuyor kasaya asıahorse da stok yok
  8. Brysf

Son kez bakayım hocam ona göre karar verilen nasıl durucak
  9. Brysf

Ryzen 7 9700x her türlü oyunu oynuyorum genellikle fps
  10. Brysf

Şuan baya kararsız kaldım Lian Li fanla içimi rahatlatabilirim ama soğutma yetersiz kalabilir Thermalrightla kurarsam risk nasıl gözükeceği tam belli değil internette toplanan sistemlere baktım hoş duruyor ama vision compacta hiç kuran olmamış
  11. Brysf

Biliyorum zaten 8 aydır kullanıyordum kasamı camı ayrılınca satıp yenisini almak zorunda kaldım 8 fandan 6 tanesi Reverse olacak dikey radyatör kısmı ve alt taraf intake egzoz kısmı da 2 tane düz fan radyatör push pull olacak radyatörün kendi fanlarını arka kısma takıcam gözükmeyecek
  12. Brysf

Aynı şekilde ben de takıntlıyım o konuda psu Lian Li kasa lian Li ama fanlar başka marka olunca içime ısınmıyor üçlü set alsam yeter mi acaba onu düşünüyorum şuan ona göre iade edip üçlü set alıcam belki 2 tane daha alırım egzoz için ama bir tane daha üçlü alamam şuan
  13. Brysf

Önceki fanlara göre iyi 69cfm 2100rpm 2.89 statik basıncı var öncekiler 40cfm 1.40 statik basınçtaydı 1400rpm fan hızı vardı
  14. Brysf

Evet wraithe yazıyorum ama stok ne zaman gelecek söylemiyorlar yoksa onu alacaktım
  15. Brysf

Hocam bende Thermalright M12QR modeli vardı hepsini sattım çünkü adam akıllı hava üflemiyor cfm ve statik basıncı düşük şuan elimde 3 tane radyatör fanı var o da sıvı soğutmadan çıkan fanlar zaten eğer 3 lü set yetecekse öyle kurarım ama bilmiyorum hazır şu Thermalright fanları almışım iade...
  16. Brysf

Şuan Lian Li üçlü set alsam Tl serisi ekransız bir de sıvı soğutma radyatörlerin fanı var kasayı soğutmaya yeter mi acaba
  17. Brysf

2. Elle uğraşamam maalesef sistemi bir an önce toplamam gerekiyor Lian Li Tl serisine baktım üçlü set 5 bin lira Thermalright TL Ub36R iki adet aldığım zaman 4 bin yapıyor 2 de egzoz ve fan hubla beraber 6 bin tutuyor tüm fanları tamamlamış oluyorum bir de ben ekstra yazılım kurmak istemiyorum...
  18. Brysf

Bütçe yetse hocam 8 fan 12 bin tutuyor peki Thermalright Tl Ub serisi fanı yakışmış mı kasaya estetik duruyor mu fotoğrafını eklemiştim
  19. Brysf

Evet yani illa şart değil ama o görüntü benzeri bişey olsun istiyorum
  20. Brysf

6 adet Reverse ve 2 adet egzoz fan alacağım tek bulabildiğim düzgün model Thermalrightın fanları oldu fanın hava akışı iyi ama aklımdaki tek soru vision compacta yakışır mı bu fanlar normalde Asıahorse Nyota pro alacaktım stok bitmiş ne zaman geleceği belirsiz önerilerinizi bekliyorum...
Geri