Arama sonuçları: *

• Users: Brysf
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Brysf

🔥İndirim MSI MAG B850 TOMAHAWK MAX WIFI 12.512 TL

kasımda bu fiyata almıştım çok güzel anakart
  2. Brysf

Valorant Hesabım Hakkında Yardım

zor iş ama yani düzelmiyor direk sistem değiştim ben tüm windowsları denedim bimliyorum ya
  3. Brysf

sistemsel bi sorun değil ya konularıma bakabilirsin 5070 li sistemim var zaten
  4. Brysf

Yaklaşık 1 yıldır valorantın saçma sorunuyla uğraşıyorum olağanüstü yöntemler denememe rağmen çözülmüyor bu sorunu çözmek için sistem bile değiştirdim yani o kadar söyleyeyim ama çözülmüyor hesabı satmayı düşünüyorum sizce pişman olur muyum belki ileride bu sorun çözülür diyorum ama çözülecek...
  5. Brysf

2000-2500 TL Oyun İçin Kulaklık Önerisi

mikrofonu iyi olsun istiyorsan ve ekstra gaming odaklı değil de hem müzik hem oyun için istiyorsan earpods type c öneririm 2 haftadır kullanıyorum kulaküstünü bırakıp geçtim silikonsuz olduğu için aşırı rahat yok gibi cs2 de inanılmaz ses kasıyorum ve mikrofonu çoğu 5 bin liralık kulaklıktan...
  6. Brysf

Elden ring kasıyor!!

ray tracing , SSAO ve motion blur mutlaka kapatın hocam düzelmezse başka ayarlarda söyleyeceğim
  7. Brysf

Elden ring kasıyor!!

scale yöntemlerini değiştirerek deneyin ben ortalama 120fps alıyordum ama o zamanlar 4060 lı sistemde 1080p de oynuyordum bu arada oyun ayarlarını ss atabilir misiniz grafik ayarı kısmında ne vardı ınuttum
  8. Brysf

Elden ring kasıyor!!

scale yapın direk eğer çalışmazsa şuan scaling modları ne durumda bilmiyorum yapay zekaya sorun
  9. Brysf

Elden ring kasıyor!!

hocam göremezsiniz zaten oyunun 60fps kilidi drop yapıyor daha düşük alıyorsunuz dediğimi yapın işe yaramazsa iade edersiniz uygulamayı ben elden ringi böyle oynadım oynamasam önermem size
  10. Brysf

Elden ring kasıyor!!

onu anlıyorum zaten 60fps de alamayacağını biliyorum çünkü 60fps kilidi yüzünden oyuna drop giriyor 40fps üstüne çıkamıyor
  11. Brysf

Elden ring kasıyor!!

cevaplara baktım ama çoğu kişinin haberi yok galiba elden ringde 60fps kilidi var ve bu kilidi çok kolay açabilirsin Steamden Loseless Scaling alıyorsun galiba 2 dolar falandı oyuna girmeden önce onu açıyorsun ve oyunu 150fps de oynuyorsun iyi oyunlar
  12. Brysf

Win 11 LTSC kullanılır mı ?

yani evet işlemler düşüyor ama ram kullanımı aynı kaldı yine %18 %20 civarı kullanıyor Pro iyidir hocam mürekkep oluşturmayı falan da kapatın
  13. Brysf

Win 11 LTSC kullanılır mı ?

ben 1 hafta önce denemiştim içerisinde sadece Edge ve Windows Defender var Microsoft store yok cmd komutuyla akfif edebiliyorsun ama bence prodan çok da farkı yok boşta işlemci ram kullanımı bile aynı hatta hız olarak pro ltsc den daha iyi pro öneririm gereksiz uygulamaları silersiniz windows...
  14. Brysf

Çözüldü

ara söyle böyle bişey olduğunu itiraz ederlerse thh ye başvuracağını söyle
  15. Brysf

Çözüldü

laptopu göndermeden önce fotoğrafını çektin mi servispointe mi gönderdin
  16. Brysf

İphone 17 fiyatını hak ediyor mu

lens koruyucu asla alma zaten safirden üretilen lensler bunlar yani çizmen imkansıza yakın kılıf olarak bir önerim yok çünkü ben de hala adam akıllı kılıf bulamadım ya benimki sis mavisi rengi şeffaf aldım amazondan bu markanın kılıfları baya kaliteli arkası mat ama yine de kenarları sararıyor...
  17. Brysf

İphone 17 fiyatını hak ediyor mu

17 için değer ya 5 aydır kullanıyorum 17 yi 16 dan geçtim ve ısınma ve pil olarak baya fark var herşeyi geçtim direk 120hz olması bile 16 yı eliyor
  18. Brysf

Resize Bar Açılmalı mı ?

açılırsa stabilite sorunu oluşur mu peki hani oc yaparsın da sistem stabilitesi gider ya bunda da öyle bişey olabilir mi
  19. Brysf

Resize Bar Açılmalı mı ?

Ryzen 7 9700X ve Rtx5070 li sistemim var Resize bar açmalı mıyım stabiliteyi bozar mı valorant ve cs2 de bir de Tam olarak nasıl performansı arttırıyor anakartım B850 Tomahawk Max Wifi
  20. Brysf

1500 TL Kulakiçi kulaklık önerisi

ben de bu bütçede kulaklık arıyordum ve önyargılı bakabilirsiniz ama Earpods Type C harika çalışıyor hem müzikte hem ses kasmada özellikle cs2 de deli gibi ses kasabiliyorum ve mikrofonu 3 4 bin liralık kulaklıklardan bile daha iyi öneririm...
Geri