Arama sonuçları: *

• Users: YoungYaso
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Y

66k'ya Sistem Önerisi Lazım

Bulunduğum ilde birini bulsam, diğerini kargo ile sipariş gerek. Tek tek toplamaktansa zaten değiştireceğim anakart, işlemci ve ekran kartı ile yeni bir pc toplamak daha mantıklı gelmişti. Genede düşüneceğim. Teşekkür ederim.
  2. Y

66k'ya Sistem Önerisi Lazım

Herkese merhaba arkadaşlar. Şuan ki bilgisayarım artık ittire kaktıra götürüyorum. Artık biraz can çekişmeye başladı. Sistemim: Ryzen 3 2200G (stok soğutucu) Asus Rog Strix RX 570 4GB 8+8 gb ram (3200 MHz) B450M A PRO MAX 650 w psu. Artık bu parçalar beni yordu. Yakın zamanda kendi işlerimi...
  3. Y

Upgrade düşünüyorum, yardım istiyorum.

öncelikle değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. Ryzen 5 5600 işlemciyi birkaç sene önce duymuş olmalıyım yada öyle hatırlıyorum. Cidden performansı yüksek bir işlemci. Ryzen 5 7500F daha yeni bir işlemci diye biliyorum. Önermenizde ki kriter nedir ? Bilmediğim için soruyorum.
  4. Y

Upgrade düşünüyorum, yardım istiyorum.

Herkese iyi geceler diliyorum. Yakında bir işlemci alıcam. Şuan ki kullandığım Ryzen 3 200G işlemci artık beni yormaya başladı. Sistemimi 2020 yılında topladım ve güncel sistemim şöyle İşlemci: Ryzen 3 2200G (Stok soğutucu) Ekran Kartı: Asus Rog Strix RX 570 4GB Ram: 2X8 GB Anakart: B 450M A PRO...
Geri