Arama sonuçları: *

• Users: canstark_
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. C

OFİS İÇİN LAPTOP ÖNERİSİ

HOCAM ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. DEĞERLENDİRECEĞİM. EĞER BEĞENDİĞİN BAŞKA MODELLER VARSA GÖRMEK İSTERİM 1777654776 BUNU BİRKAÇ KEZ İNCELEDİM FAKAT BAZI FORUMLARDA GARANTİ SÜRECİNİN SIKINTILI OLDUĞUNU DUYDUM HERHANGİ BİR PROBLEMDE MARKA ÜRÜNÜN ARKASINDA DURMUYORMUŞ VS
  2. C

OFİS İÇİN LAPTOP ÖNERİSİ

Hocam vallahi notebookları pek bilmiyorum, daha düşük bütçeli bir şey bulursam daha iyi olur tabii. Oyun bilgisayarlarından anlarım da bunlardan pek anlamıyorum. Var mıdır önerin? 1777646740 hocam önerin için teşekkürler fakat aile sağlığı merkezinde çalışacağım için bilgi sistemi maalesef...
  3. C

OFİS İÇİN LAPTOP ÖNERİSİ

ARKADAŞLAR MERHABALAR İYİ FORUMLAR. OFİS PROGRAMLARI (EXCEL PP WORD VS)+GÜNLÜK KULLANIM İÇİN (FİLM DİZİ) LAPTOP ARAYIŞINDAYIM ÖNERİLERİNİZE AÇIĞIM ARADIĞIM ÖZELLİKLER -MİN 16GB RAM -MİN 14İNÇ EKRAN -HAFİF OLMASI -UZUN SÜRELİ BATARYA KULLANIMI -KALİTELİ KASA SAĞLAM FAN YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK...
  4. C

Çözüldü✓ Max. 50.000 TL’ye kadar sistem önerisi?

https://www.itopya.com/thunder-5060t-v18-amd-ryzen-5-7500f-gigabyte-rtx-5060-ti-8g-16gb-ddr5-500gb-nvme-m2-ssd-o_h31266 anakartı b650 ssdyi ise kioxia exceria plus seçerdim ben olsam 1764017028 gerçi ekran kartı 8 gbmiş
  5. C

Çözüldü✓ Max. 50.000 TL’ye kadar sistem önerisi?

hocam detay verir misin mesela amd mi toplamak istiyorsun?
  6. C

En Ucuz Sistemi Bulmak İçin App Geliştirdim: enucuzsistem.com

eline sağlık hocam bayağı güzel olmuş
  7. C

Bilgisayarıma uygun parça arıyorum

Ssd gen4 ü iade edip gen5 almak mantıklı mı sizce? Şu an neredeyse ikisi de aynı fiyat
  8. C

Hocam cevapladığın için teşekkür ederim. Anakart seçeneklerimin arasındaydı aslında. Sıvı soğutmaya bu para verileceğine kasayı daha iyi bir şey alsam nasıl olur sizce?
  9. C

herkese merhaba bilgisayar toplamaya başladım ve şimdilik parçalarım; AMD Ryzen 5 7600 TRAY 3.80GHz 32MB AM5 CORSAIR Vengeance RGB 32GB (2x16GB) 5600MHz DDR5 KIOXIA EXCERIA PRO 1TB NVMe SSD – M.2 2280, PCIe Gen4, 7300MB/s Okuma, 6400MB/s Yazma Gigabyte RTX 5070 Windforce OC SFF 12G...
Geri