Arama sonuçları: *

• Users: Cihan karasu
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. C

🔥İndirim Ktc M27t6s 2k Qd-Mini Led Ips Beyaz Monitör 14.999 TL!

aratır oled her konuda en iyi ekran tipidir kaybettiği bir savaş yok dengide yok , o yüzden kıyaslama yapamazsın
  2. C

Yks Yerleştirmeler Açıklandı!

iyidir
  3. C

En Güzel Kızlar Nerede Anketi ?

1 milyar nüfus u var aslında en çok orda vardır
  4. C

Su Tesisatı 2. Hafta Bölüm 1

gittikçe bu seri ilginç hale geliyor sonraki bölümleri meraklı bir şekilde bekliyor olacağım
  5. C

🔥İndirim Ultra 5 225f RTX 5070 6400 MHZ Ram Sistem 59.999 TL

ona bakılırsa 90 k 3060 vardı tebilion da , 9070 xt gaming gecesinde 67 k 7800x3d li almak daha mantıklı bence
  6. C

🔥İndirim Bargello Only One Erkek 50 Ml Parfüm Edp 2 Adet Alımda 180 TL

200 tl lik parfümden ne kalıcık beklenir ki ? , zaten bunlar numaralı parfümler esans yada kimyager de üretir bunları
  7. C

🔥İndirim Bargello Only One Erkek 50 Ml Parfüm Edp 2 Adet Alımda 180 TL

only one güzeldir aktif olarak kullanıyorum fresh bir kokusu var ama kalıcı değil 4 yada 5 saatte geçiyor kokusu şu altta attığım yıl başı hariç diğer 3 ünün kokusu güzeldir
  8. C

Valorant'ta Durup Dururken Perma Ban Yedim (Madde 7)

bende yeni yedim geldim ama yeniden başlat yapınca gidiyor
  9. C

Vodafone Pay Faturaya Yansıt 200 TL Kazan

bu hayat bize şunu öğretti büyük resme odaklanacağına altındaki küçük yazıları okumak önemli , daha önceden kampanya kullanmamış koşulu çarkı döndür dahilse bir kaç kişi kullanabilir bu kampanyayı , burda papara ve nays kartın önemini hatırlarız keşke hala olsaydı , bunlar bu kadar rahat...
  10. C

Chasbacki Olan Kart Önerir Misiniz

maximum mobile de kartlar aktif çalışıyor ama 1 tane bile kampanya yok iptal talebi oluşturdum destekle 1786920530 tami yi ben önermiyorum kafalarına göre hesap kapatıyorlar , vadafone pay en iyisidir şu an dır tami yi önermeyen ben :
  11. C

❌İndirim Bitti! Puma Up Siyah Erkek Sneaker 1424 TL

ne kadar teklif ediyorsun
  12. C

maximum mobile e geçti diyorlardı yanlış bilgi miydi ?
  13. C

nays vardı harbi şu an kullanılamaz durumda doğru mudur ?
  14. C

2 tane aldım 2 side burunları çok dar burnu yüzünden girmiyor aslında , taraklı ayak olduğum için olmadığını düşünüyorum ama tek bu modelde bu sorunu yaşadım , taraklı ayak nedir : ayak parmakları kısmı normalden daha geniş oluyor , ayağın ön kısmının ve tarak kemikleri arasındaki mesafenin...
  15. C

ayağım 43 numara , 45 numara zor girdi rahatsız ediyordu ve şimdi yene denedim rahatsız ediyor
  16. C

bu dar bir ayakkabi ayağınız taraklıysa almayın geçen sene black friday de 1 alana 1 bedava da aldım evde yatıyor
  17. C

🔥Avengers: Doomsday Fragmanı Yayımlandı!🔥

yaş 21 oldu be gelsin artık
  18. C

🔥İndirim Migros Çikolatalarda 2 Al 1 'i İade [15 - 16 Ağustos Migros Kampanyaları}

kampanyadan önce fiyatları 2x çıkardıktan sonra bunu yapmışlar gibi geldi
  19. C

❌İndirim Bitti! Claws Beatstrike Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık 399tl Pazarama Yeni Hesap Gerekir

o 5 k lık hapörleri 200 tl alsaydık daha iyi olurdu
Geri