Arama sonuçları: *

• Users: Cihan karasu
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. C

Phantom Storm | AMD Ryzen 7 7800x3d MSI RTX 5070 Ti OEM Paket Alınır mı?

ne zaman aldın sen bunu 270 k plus nasıl 20 k
  2. C

🔥İndirim 149,99tl---Mack Mcc-4008 2.5 Hard Disk Kılıfı Siyah Turuncu

hard disk kılıfı nedir bu kadar mı kötü bu kriz
  3. C

Soğutıcuya Bak Sıkıntılı Deil mi

kasanın ön fanı zannettim egzoz fanını ilkte
  4. C

fotoğrafa çok yakından çekilmiş kasanın egzoz fanına yakın hava soğutma fanı takılmaz egzoz fanın dışarı verdiği havayı direk engeller egzoz fanı olmadan da soğumaz kasa , kasanın tamamını atsa daha rahat anlardık bende diyorum kasanın neden tek fanı var dedim sonra
  5. C

soğutucunun ters takıldığı o fotoğraftan nasıl anladın asıl soru , jeton yeni düştü bende şimdi anladım ama o kadar yakından çekmişki anlamak zor
  6. C

🔥İndirim Honor 600 256gb 🔥28.999₺

onuda sayma cihazın teknik özellikleri çok zayıf sadece snapdragon işlemci iyi denebilir , antutu utanmasa almayın der yani
  7. C

🔥İndirim Honor 600 256gb 🔥28.999₺

ceosu ve satış ve pazarlama departmanı başarısız olduğu için , benim 3 yaşındaki kardeşim daha iyi yönetir 1782128607 çıktığında rakipleri s25 fe ve 15 t pro ile aynı fiyat bandında çıktı , bu cihaz 24 k yı görmeden alınmamalı protesto edilmeli , bu cihaz yakın vakitta dediğimiz fiyatları...
  8. C

İnceleme Ön İnceleme: Havit H2015 Pro (O Meşhur Kulaklık)

2015 te çıkardıklarını sanmıştım bende diyordum dönemine göre iyi yapmışlar
  9. C

❌İndirim Bitti! Kıoxıa Excerıa Plus G3 2tb 5.093₺

geldi mi senin ki
  10. C

Yks Sınavınız Nasıldı?

seni fena linçlicekler gibi
  11. C

Yks Sınavınız Nasıldı?

çok zorlama en geç 12 de ders çalışmayı bırak , en geç 1 yada 2 de uyu yoksa uykusuzluktan stres yaparsın
  12. C

Yks Sınavınız Nasıldı?

valla burdan bütün yarışmacı arkadaşları başarılar dilerim küçüklerimin anlında öperim , 2022 ayt 1232 sıralama yapmış biri olarak bende sizle sınava giricem sizi bu zor günde yalnız bırakmaz olmaz diye bende orda olucam
  13. C

🔥İndirim Segotep Fz6 Pro CPU Soğutucu 1400tl

fiyatı zaten iyi bir soğutmaydı alın kafanız rahat olsun , yarın sınava gircek kardeşlerim burdan hepinize başarılar dilerim
  14. C

🔥İndirim Sinerji Karne Kampanyası Başlatmış

bir indirim olduğu idda ediliyor bunu almak daha mantıklı
  15. C

Iphone 17 İçin Ekran Koruyucu Tavsiyesi Arıyorum

valla kalitelileri bende bulamamıştım bunu aldım eski versiyonu merdivende sıva yaparken alet çantasına benim 13 pro yu düşürmüştüm kırılmaz cam kırılmıştı ama ekran da bir sorun yoktu halada bu markanınkini kullanırım , öyle çok bir siyah çerçeve gözle görülebilecek derecede yoktu
  16. C

🔥İndirim Sapphire Nitro+ B850m Wi-Fi 6 AMD Am5 Ddr5 Micro Atx Anakart | 7.999 TL

bir ara 5 bin tl ye satılan bu ana kart mıydı
  17. C

❌İndirim Bitti! 4050 Li Laptop 28000 TL

3050 stoğu yok o satanlarda koleksiyonculara satıyor normal adama satmıyor , 4050 bütün e ticaret firmalarında stok dolu ama satmıyor , rtx spark eylülde çıktığında zorunlu olarak 20 yada aşağısına satacaklar 4050 ve 3050 laptopları 1781870967 intel 13 ve 14.nesilleri için geçerli işlemci...
  18. C

🔥İndirim 2100 TL Ocypus Delta L36 Beyaz ARGB V2 360 Mm Sıvı Soğutucu

3 bine 6 yıl garantili asus 360 mm vardı onunda indirimi bitti
  19. C

❌İndirim Bitti! Hyperx Pulsefire Fuse Wireless Gaming Mouse 507,02tl

paw 3311 var sensör olarak kaçıranlar üzülmesin
Geri