Arama sonuçları: *

• Users: c4brky
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. c4brky

Yardım Lian-Li Hydroshift Iı Lcd-S 360n Ekran Bağlantısı Kopma Sorunu

Sistemin performansından şüphe edebilecek kişiler için başlıca parçalar; Intel i9 13900KF + MSI MPG Z790 Edge WiFi DDR5
  2. c4brky

Yardım Lian-Li Hydroshift Iı Lcd-S 360n Ekran Bağlantısı Kopma Sorunu

Sıvı soğutucumun LCD ekranı sürekli USB bağlantısı kesiyor şöyle söyleyeyim; ekranda görüntü gitmiyor kesilmiyor sadece bağlantı kopuyor ve sebebini bulamadım. USB bağlantısı koptuğunda sistemde bir kaç hata atılıyor ve lian li nin aygıt yöneticisinde isminin gittiğini görüyorum. Ardından LCD...
  3. c4brky

Çözüldü✓ Yeni sistem sürekli mavi ekran

hocam denedim defalarca hemde işe yaramadı 1751592626 hocam farklı ssd, ram, psu ve işletim sistemleri denendi çözüm olmadı
  4. c4brky

Eğer ki böyle bir sorunsa sorun olmaz. İşlemcimin hem garantisi devam ediyor hem de kaskolu yani değişime göndertirim. 1751542352 Zaten bir durum fark ettim, işlemcim nedense 3ghz gösteriyor bios içerisinde. Bunun bu kadar az olmaması gerekiyor. 5.4ghz diye biliyorum eski sistemden.
  5. c4brky

Şu an elimde para kalmadı, bir süre sonra deneyecem inşallah.
  6. c4brky

Evet hocam, işlemci ekran kartı ve ssd zaten ddr4 sisteminden çıkardığım parçalar. Anakartım Gigabyte B760M DS3H dı MSI MPG Z790 EDGE WIFI DDR5 yükselttim yeni ram çektim oraya taktım parçaları. 1750886410 Sistemi sökerken bir zarar verdiğimi düşünmüyorum, özellikle dikkat ettim. Yani anakart ve...
  7. c4brky

@Abdullah Hacıgül abi görürsen lütfen es geçme
  8. c4brky

keşke imkanım olsada denesem bilgisayarcıları arayıp soruşturucam elinde dahili ekran kartlı işlemcisi bulunan bir yere gidip denemem lazım anca böyle anlayabilirim ve eğerki yine sorun çözülmezse ne yapacağımı bilmiyorum 1750876475 Windows kurulumu sırasında; Hata veren yerler; ntoskrnl.sys -...
  9. c4brky

tek slot ram denedim b1 b2 sonra a slotlarını tek denedim ssitem uyumsuzluğu yaratır uyarısına rağmen ilerledim çözülmedi memtest86 yaptım ramlerde sorun çıkmadı ayrıca farklı ramler buldum bi bilgisayarcıda onunla da denedik olmadı kasa lian li sup01 di şimdi kasa olmadan uzay montaj...
  10. c4brky

Hocam denemediğim şey kalmadı, geçen gün anakartı servise gönderdim sorun acaba o mu diye anakart sağlammış. Denemişler ve onlarda hiçbir sorun çıkmamış, sorunsuz windows kurabilmişler. Şu an sistemi tekrar topladım deniyorum ve yine hatalar devam ediyor.
  11. c4brky

hocam çok iyi de ben zaten kurulum usb sini sorunsuz hallettim ama şimdi bile denedim kurulum kısmında kod girme ekranı geliyor daha sonra kod girsem ya da girmeye başlasam crash atıp sistem kapanıp açılıyor daha kurulum ekranında yani o yüzden hata alıp duruyorum ayrıyeten kodsuz da denedim...
  12. c4brky

hocam biosu güncelledim son kararlı sürüm 4. ayın 9 u diye beta kullanmadım intel me ise windows içi bir kurulum değil mi onun sistemin kendiyle alakasını çözemedim zaten msi kendi kontrol yazılımı var bios üzerinde sistem açılınca kontrol sağlıyor her şey güncel mi diye windows kurulunca...
  13. c4brky

hocam teşekkürler ama ilk adımda patladık çünkü sistem sfc yi de dism de yapamıyor orada da erişim sorunu atıyor
  14. c4brky

hocam memtest86 yaptım ramler sorunsuz hatta şu an tekini çıkardım öyle deniyorum sistem yine crash verebiliyor yani sorun ssd kaynaklı gibi elimde başka ssd yok hdd var bi onunla deneyecem windowsu sorunsuz kurabilirsem anlayacam ki sorun ssd den gidip ssd yi garantiye vericem
  15. c4brky

hyr hocam xpg lancer 6400 mhz cl32 ramler dual kit 2x16 lık paket
  16. c4brky

hocam 4200 veya 4800 olması lazım stok halde xmp açmadım yoksa 6400 geçiyor 1750184965 bende öyle düşünüyorum ama ssd geçen hafta sorunsuz çalışıyordu diğer sistemimde 1750185011 hocam windows kurulumu çok zahmetli sürekli crash alıyorum kurarken kurduktan sonrada düzgün kurulmadığı için...
  17. c4brky

Minidump dosyaları; https://www.mediafire.com/file/zwl6x5q0jykoohx/minidump.zip/file
  18. c4brky

hocam sorun zaten windows kuramıyorum mavi ekranlar orada başlıyor lmahlşaha 1750118142 fltmgr.sys ntfs.sys win32kbase.sys / win32kbase_rs.sys system_service_exception error 1726 1750168517 @Abdullah Hacıgül abi bu konuyu çözebilecek teknik üzerine kimse yok mu inan dün geceden beridir...
  19. c4brky

hocam bios u güncellemeye bir tarafım yemiyor çünkü her dakika başı mavi ekran yiyorum ayrıca ssd sorunsuzdu bundan eminim çünkü yeni anakart almadan önce başka anakart ile windows çalışıyordu sorun bu yeni topladığım sistemde patlak veriyor
Geri