Arama sonuçları: *

• Users: layn
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. L

Beyler bilgisayar 1 fps ye düşüyor?

psu
  2. L

Bilgisayarım ne kadar eder

10 bin
  3. L

800-1000tl ye kablosuz gamepad onerisi

yani hocam o kola o kadar para verceğine üstüne 29.500 tl katıp onu alsın hem 2 kol hem ps yani
  4. L

800-1000tl ye kablosuz gamepad onerisi

Hocam ps5 alırsanız yanında orjinal kol veriyolar bi değerlendirin isterseniz
  5. L

Yardım RX9070XT mi RX7900XTX mi? Oyun için hangisi?

Hocam seçtiğiniz ekipmanlar gayet iyi arkadaşınızada afiyet olsun😊
  6. L

Wp mesajlarını androidden iosa aktarma

Hocam wifi bağlimi
  7. L

Bilgisayarım açılmama sorunu yaşıyor.

Bilgisayarı tuşuna bastınızmı hocam?
  8. L

Çözüldü✓ Ekran kartıma işlemci önerisi?

Ryzen 3 3300x oneririm ben kullaniyordum sonra biraktim niye biraktigimi sorma
  9. L

Yardım Klavyemin tuşları basmiyor

Hocam ışıkları yanıyor zaten klavyede sorun yok. Sizin dediğinize göre bilgisayara sinyal gönderen şeyler varmış bende onlar bozuktur.Anakartı değiştirsem düzelir mi yani? Nerde o sinyal alan şeyler
  10. L

Hocam klavyemde sorun yok ışıkları yanıyor.Sizce ekran kartımı değişsem düzelir mi?
  11. L

Hocam bizim ev zemin katta yanlışlıkla camdan düşürmüş tüm temizler ken bişey olmamıştı sizede öneririm gayet iyi ciddi aliciysaniz komşudan izin alıp deneyebilirin, bir şey olacağını sanmıyorum.
  12. L

Gerçekten ayıp oluyor sizin gibi insanlar neden böyle yapıyor gerçekten anlam veremiyorum yardımcı olmaya çalışsanız nolur yani arkadaş! 1763625260 Yorumunuz için teşekkür ederim eve gidince deneyeceğim, klavyeme açıp baktınız ve kalitesini fark ettiniz sanırım. Bazı esporcularda buna benzer...
  13. L

Ben rtx kullanmıyorum hocam internet kafeci abim sürücüleri sorunlu oluyor demişti.O günden beri rtx kullanmam. Hem amd'de fsr var nvidiada yok. Klavyemde gayet güzel sorun olduğunu düşünmüyorum bence sorun iç donanımda. Klavyemede bir daha laf atmazsanız sevinirim.
  14. L

Denerim eve gidince teşekkürler. Adam verdi garanti hocam kaç yıllık dostuz yani bana yanlışı olmaz aramızı bozmaya çalışıyorsunuz sanırım.Adam gayette garanti verdi. 1763624733 Sistem almak yerine yukarıda arkadaşın dediği gibi ekran kartını değiştirsem ve sıvı soğutma alsam daha iyi olmaz...
  15. L

Hocam internet kafeci bana garantisini verdi, söylemeye utanıyorum kaç yıllık dostluğumuz var baba bozuk mal satmaz.Sizemi guveniyim ona mı? Ayrıca maddi durumumla dalga gecmezseniz sevinirim,herkes kendi bütçesine göre bakıyor. 1763624347 Eskimiş değil hocam ışıkları yanıyor daha poşetde hic...
  16. L

Hocam yardım için konu açıyoruz dalga geçiyorsunuz, yardımcı olmaya çalışan yok. Bi bu arkadaş yardımcı olmaya çalıştı bana Allah razı olsun.Şuan sanayideyim eve gidince deneyeceğim.
  17. L

Hocam bende 2025 yılında aldım aslında ama
  18. L

Aldığım internet kafeci 2 ay önce çıktı dedi ömürlük götürür dedi bende onun yalancısıyım ışığıda hoşuma gidince almıştım seside çok güzel,tok bir sesi var.
  19. L

Hocam benimki gibi yeni nesil klavyelerde öyle sorunlar olmuyor.Sizinki biraz eskiydi sanırım. Komik olan nedir tam olarak?
  20. L

Benim tuşlarımda sorun yok hocam ışığı yanıyor,bozuk olsa ışığı yanmaz zaten. Siz yenisiniz sanırım forumda arkadaşın dedikleri gayet mantıklı.Biraz araştırmanızı öneririm.
Geri