Arama sonuçları: *

• Users: Fahriçam
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. F

Çözüldü✓ Razer Blackshark Pro V2 2023 Ses Sorunu

Sorun hala devam etmekte anydesk ile bağlantı kurabilir miyiz acaba. Bir de burdan bildirim gelmiyor da rica etsem instagram üzerinden yazabilir misiniz fahricamm instagram hesabım çok teşekkür ederim 1763736274 Ya kulaklıkta sorun yok aslında diğer bilgisayarlarda sorunsuz test ettim...
  2. F

Windows uptade vs dediğiniz şeyleri yaptım şimdi tekrardan baştan kurulum deneyeceğim eğer hata devam ederse anydesk ile yardımcı olursanız çok sevinirim.
  3. F

Bilgisayarı yeniden başlattım olduktan sonra fakat aynı sorun gene olmaya başladı acaba sizde de oldumu sildiğim ses driverları tekrar yüklendi acaba ondan mı kaynaklıdır?
  4. F

Sorunum nihayet çözüldü yardımınız için çok teşekkür ederim gerçekten Ne bi cızırtı ne bi ses kaldı teşekkür ederim tekrardan
  5. F

Kablo ile bağla dediğin dongle takılı iken uzatma kablosunu diğer type a girişine takıp type c yi kulaklığa taktım diğer türlü okumuyor çünkü kulaklığı
  6. F

Bilgisayara daha yeni format attım bu sorun için saatlerdir uğraşıyorum şimdi deneyeceğim
  7. F

Arkadaşlar selam Razer Blackshark V2 Pro 2023 kablosuz kulaklık satın aldım. Kulaklık Benim bilgisayarımda windows ses geliştirmeleri açıkken sorunlu çalışıyor fakat başka bir bilgisayarda test ettiğimde herhangi bir sorun yok. 2 farklı Bilgisayarda denedim benim bilgisayarım asus tuf f15...
  8. F

Yardım Razer blackshark v2 Pro 2023 Ayar ve ses Sorunu

Synapse 3 te de kulaklığı görmüyor çok komik bir durum
  9. F

Ses geliştirmelerini kapattığım zaman synapseden ekolayzer ayarı yapamıyorum bu sefer açık olunca da söylediğim durum oluyor thx kapalı stereo modunda da aynı durumu yaşıyorum farklı portla da denedim. Hatta usb portlarının güç tasarrufunu dahi kapattım mikrofonu da sorunsuz çalışmakta sadece...
  10. F

Arkadaşlar selamlar, Bu gün itibari ile Razer blackshark v2 pro kulaklığımı almış bulunmaktayım. Synapse 4 uygulamasını indirdim ve kurdum.Kulaklık bluetooth modunda sorunsuz çalışıyor falat dongle ile bilgisayara bağladıktan sonra synapse ekolayzeri ile kullanırken anlık ses kısılıp...
Geri