Arama sonuçları: *

• Users: serkanakahs
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. S

Bios ayarları nasıl olmalı

İşlemci : ryzen5 7500f Ekran kartı : rx9060xt 16 gb Ram: cl30 6000mhz 16gb Anakart: asus b650m-r Bios ayarları nasıl olmalı. Expo modlardan hangisi seçilmeli seçtikten sonra yapılması gereken ayar var mı
  2. S

Monitör ayarı nasıl olmalı

overdrive vs.
  3. S

Monitör ayarı nasıl olmalı

Lenovo legion 25-10 monitöre sahibim ayarları nasıl olmalı
  4. S

Amd ekran kartı işlemci ayarı

burdaki global ayar nasıl olmalı ? bilen yardımcı olabilir mi ?
  5. S

AMD SOFTWARE FPS DEĞERİ

Burdaki ortalam fps değerlerini gösteren kısım nasıl sıfırlanır
  6. S

Özel ekran çözünürlük ayarlama

AMD ekran kartım mevcut monitörüm 24,5 Lenovo Legion 2510 ekstra programla veya AMD ayarlarıyla 2560x1440 yapabilme imkanım var mı?
  7. S

AMD Radeon software ayarı nasıl olmalı

Arena breakout infinite oynarken görüntü kalitesi böyle amd readon ayarlarından kaynaklı galiba nasıl kullanmalıyım bilgisi olan yardım edebilir mi?
  8. S

RX 9060 XT AMD Software AYARI

Eski NVIDIA kullanıcısı olarak yeni sistemimde AMD ekran kartı kullanıyorum AMD Software ayarları hakkında pek bilgim yok sistemime uygun ayarı nasıl yapacağım bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
  9. S

Yardım Lenovo Legion 25-10 Monitöre Sahip Birisi Var mı?

kral yeni satın aldım monitör ayarı nasıl kullanıyorsun overdrive nasıl olmalı vs.vs. çok bilgim yok
  10. S

AULA F87 PRO - DRİVER

Selamlar aula f87 pro markalı klavyeyi yeni satın aldım driver kurulumuna yardımcı olabilicek var mı , driver linki mevcut olan varsa yardımcı olabilir mi
  11. S

Yardım Acil 2K f/p monitör önerisi

3 5 kişi bu fiyat bandına bu iki markayı önermişti bana , bende 2k istiyodum fakat kullanım amacım rekabetçi oyun olduğu için vazgeçip 24 inc fhd almaya yöneldim yoksa 10.5 olanı alacaktım şuan lenovo legion 25 10 alıcam, 12 11 bandına çıkabiliyosan belki daha iyileri vardır
  12. S

Yardım Acil 2K f/p monitör önerisi

https://www.amazon.com.tr/dp/B0DPHFJNQB?ref=cm_sw_r_cso_cp_mwn_dp_2KC9ZA0TDW9MDWAHJXSW&ref_=cm_sw_r_cso_cp_mwn_dp_2KC9ZA0TDW9MDWAHJXSW&social_share=cm_sw_r_cso_cp_mwn_dp_2KC9ZA0TDW9MDWAHJXSW Bütçe çıkmazsa...
  13. S

MCHOSE A5 Ultra Mouse Ayarları

Kuzen bende 2 hafta önce aldım kullanmak daha nasip olmadı ama bi kablosu bide donglesi var kablo type c + usb sarj olurken kullanıyoruz galiba + güncel driver linkini bulduysan atar mısın salı veya çarşamba günü monitör gelicek kullanacağım mouseyi
  14. S

27inc 2k monitör önerisi

Sistem rx 9060xt 16gb r5 7500f bütçe 8 9 civarı üstüne çıkamam öneriniz var mı 2k monitör
  15. S

24,5 ıps monitör önerisi ve fikir

27 inç 2K alacaktım fakat 8.000 TL'ye çok seçeneğim bulunmuyor bunun yerine 7.000 - 8.000 TL arası monitöre ihtiyacım var bu karar değişikliğine iten oyun tercihlerim oldu diyebilirim genelde CS2, Valorant, LoL, arenabreakout, GTA 5 gibi oyunlar oynuyorum bu yüzden böyle olması daha mı mantıklı...
  16. S

2000TL BANDINDA ÖNERİ

eksileri tuş görünmemesi ve [){[ gibi ifadelerden başka kötü dediğiniz bi özellik var mı?
  17. S

2000TL BANDINDA ÖNERİ

Bütçem 2000tl https://m.n11.com/urun/aula-f87-pro-mekanik-rgb-tkl-graywood-v4-switch-kablosuz-makrolu-hot-swap-turkce-q-klavye-mavi-104654796 bunu düşünüyorum daha iyi alternatif var mı? f tuşları ve yön tuşları olsun istiyorum
  18. S

Kooriu 27inc alınır mı?

https://www.sinerji.gen.tr/koorui-27-g2721p-1ms-200hz-hdmidisplayport-freesync-ips-2k-gaming-monitor-p-56370
  19. S

Mouse pad önerisi ???

Wraith Spirit of Aim Mousepad Speed yüzey tercihim olucak tesekkurler
Geri