Babacım kötü hissettirmek ne sende biraz veganlık sezdim 😂. Git bi cağ kebap ye kuzu gerdan kuzu incik kuzu küşleme ye olmadı bi adana kebap ye kendine gelirsin babba.
1791324948
Bu arada kuzu eti dünyanın en güzel etidir. İyi bi cağ kebabının yanında wagyu magyu honmagura falan halt etmiştir
App storeda çıkmış soruların derlendiği uygulamalar var indir birini bi 200-300 soru çöz geçersin çok kasmaya gerek yok 70 yetiyo. Ben alalı 4 sene oldu pratik sınav değişti ama teorik değişmemiştir herhalde
Zaten iki ana üretici firma var tr de. Diğer markalarda bu ikisinden alıyor. Bazı eko ürünler balığın artık kısımlarını tıraşlanan kısımlarını kullanıyor. Yarı fiyatına satmaları gerekirken ana üreticiyle aynı fiyattan satıyor
Fide çok kötü ya. Az biraz daha koy kalite tonla al. Dardanelin A kalite balıklarını kullanıyor süperfresh gibi dandikde değil. Piyasadaki 5-6 markayı denedim en iyisi dardanelle kalite tonla
Zara, bershka, p&b inditex markaları asla fiyatını haketmiyor. Lcw, defacto, kotona baktım onlarda fiyatta zarayla yarışıyo. Bu bütçede hakiki deri bulman imkansız boşuna illede deri arama. F/p olarak ate studiosu öneririm
Nasıl tahmin dahi edemezdik. Tanrı kavramı en ilkel düşüncelerden biri. Binlerce yıl öncede insanlar bilmediği şeyi tanrıya yoruyordu. Kompleks bi düşünce mi ki tahmin edemeyelim
Dostum anlamak istemediğin şey şu; Kimse sana ileride bu kartlar zamlanmayacak demedi. Sen niye hala millet aksini iddia ediyomuş gibi aynı şeyi savunuyorsun. Hayır yani bildiğin şeyde çok matah bi şey mi sanki tüm forum biliyor ekran kartlarının zamlanmaya devam edeceğini. Ha sen böyle...
Nealaka birader. Piyasadan uzak olan sensin iki haftadır bu fiyatta olan ürünü sıcak fırsat diye paylaşıyon. İyi güzel arada güzel fırsatlar paylaşıyon yalan yokta sabah akşam foruma girmekten kendine görev edinmişsin sıcak fırsat açmayı. Bazen yokluktan ne paylaşacağını şaşırıyon.
Neyse...