Hazır başka sistem kovalasınız daha iyi olurdu. Ama alındıysa yapacak bir şey yok. ddr5 sistem olmuş bir yönden iyi ama 7600 orada zayıf kalmış. Psu marka model belirsiz .. a620 anakart hangi marka model?
Özetle bir bilinmezlikte yol arıyoruz ve bütçeye daha iyileri bulunabilirdi sanki.
instagram , tiktok gibi yerlerden alışveriş yapma . Büyük kısmı sahte ürün veya dolandırıcı oluyor.
Tarzına uygunsa Amazon da puma nın ayakkabıları indirime giriyor onlara bir bak . Yine hepsi burada da kampanyalar oluyor. Moda günleri vs. diye...
Ben macun olarak mx6 kullnıyorum ve öneririm. Ama daha iyileri mutlaka vardır. Bir bakın ona göre alın derim. Am5 soketi sistemlerde biz genellikle kullanmıyoruz. Ama istiyorsanız alabilirsiniz tabii ki minimal sıcaklarda fayda sağlıyor.
Fan için usb hub değilde . Fan hub gerekiyor sanırım ondan bahsediyorsunuz . Kasanın kendinde olması gerekiyor. Eğer yok ise almalısın. Termal macun paket içinde vardır ama yetersiz kalırsa diye bir miktar (küçük 2 gr gibi) alsan iyi olur.
Ek olarak: Fanlarını inceledim fan hub almadan...
a520 anakart 16gb ram desek ikisi 5,5k yapar.
Geri kalana 6600 kovalamakalzım ama bütçe kurtarmıyor. ilanlara baktım 2060 yada 1070 olabilir. ama onlarda eski kartlar kötü olur.
Roborock tavsiye ediyorlar. Kardeşim ve teyzem kullanıyor.
Günlük bir tur atsa yeterli oluyormuş. Bir sürü modeli var. Detaylı araştırmak gerekiyor. Ama bu markayı çok öven duydum.
Bildiğiniz bir telefoncudan alın redmi note 13 ve üzeri bir cihaz bakın. Asıl önemli olan şey imei atılmış olmasına dikkat edin. Denemeden kesinlikle almayın.
Ben neden iphone kullanıyorum diye sorarsanız.. Yaklaşık 8 senedir iphone kullanıyorum telefon arızası vs yaşamadım. kafam rahat olsun diye aldım kullanıyorum. Son cihazım 14pro şekil şukul yapma gibi bir derdim yok. Cihazı yurtdışından uyguna getirip kayıt ettirdim(2700 tl di sanırım) . Pil...
Ai yüzünden iyi bahane buldular... Üreticiler piyasayı karıştırıp kar arttırmaya çalışıyorlar. Çok süreceğini sanmıyorum ama yakın zamanda fiyatlar düşmeyecek..
5060 tercihi daha iyi olur eğer kabul ederlerse. Yanlış bilmiyorsam 5050 ile 7600 kartları performansları yakın olmalı ..Ama daha iyi bir tercih varken (5060) almanız daha iyi olacaktır.