Arama sonuçları: *

• Users: Ritual
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. R

Nvidia app Epic Gamesten indirdiğim oyunu görmüyor

Şuanlık bulamadım bakmaya devam ediyorum
  2. R

uzun uğraşlar bir kaç farklı yöntem denemesi sonucunda chatgpt en son bana bunu söyledi Steam sürümünde Shipping.exe var → NVIDIA App %100 tanıyor. Epic → Steam “activation key” yok, bu yüzden yeniden satın almak gerekiyor. İndirim bekleyip Steam’den almak en garantili çözüm. epicten...
  3. R

Şuan denedim gene algılamadı. Anlamıyorum steamden indirmekle epicten indirmek arasında bir fark olmaması lazım oyunun dosyalarını farklı falan mı indiriyor bu epic. Aynı oyun dosyalarını steamden inidirince algılaması epicten indirince algılamaması. Epic gamesten soğutuyor beni bu durum.
  4. R

Hocam baktım directX seçme diye bir seçenek yok epicten oyunu başlatma ayarlarına -dx12 yazdım ama gene bir değişiklik yok.
  5. R

Yaklaşık 65 70 saat oynadım hiç öyle bir seçenek görmedim ama bir bakıcam
  6. R

nvidia kendi sitesinde desteklenen oyunlar kısmıda var hocam görmesi lazım aslında otomatik 1765580381 Steamden oynayan arkadaşlarım var onlarda gözüküyor sorunda bu işte :D
  7. R

Hocam ordan ekliyorum oyunu başlatan dosyayı ama "program optimizasyon işlemini desteklemiyor" hatası alıyorum. Oyunun dosya konumunu, epic gamesin dosya konumu ekleyip defalarca tarattım manuel ekledim ama gene aynı sorun.
  8. R

Epic Gamesten Ready Or Not indirdim ama nvidia appte yeni oyun ekleme kısmında bi türlü oyunu görmüyor. Nvidia appi silip yükledim dosya konumunu seçtim çoğu şeyi denedim ama bir türlü bu oyunu ekleyemiyorum. Sistemimde 4060(laptop) GPU var dlls4 ü aktif etmek istiyorum şahsen ama yapamıyorum.
Geri