zamanın varsa eğlenceli bir oyunda ise güzel olur bende kasıyorum ama bazı oyunlarda çok zorlayıcı oluyor veya sıkıcı oluyor saatler boşa gidebiliyor. Yapabildiğin kadarını kas devamını boşver benim gibi
İsteğine uygun oyun bulmak çok zor üstüne epic games olunca dahada zorlaşıyor :D
Unravel
Need For Speed Heat
Need For Speed Unbound
Saints Row serisine bakabilirsin
Townscapper
başa baş sistemler. tabii ki Laptopa göre Masaüstü her türlü daha yüksek FPS verir oyun için ama aradaki bu fark için Laptopun konforunu bozup kötü bir masaüstü sistemine geçmeye değmez, ayrı olarak laptopun satışı daha kolay masaüstüne göre
Sleeping Dogs Definitive Edition
Mad Max
Beyond Two Souls
Assassin's Creed 1-2-Brotherhood-Revelations
Call of Juarez Serisi
Telltale Games'in bütün oyunlarına bakabilirsin :D
forumdakilerin Larayı tanımamasına üzüldüm ve şaşırdımo.O2
ubisoft launcheri üzerinden açmayı deneyin olmazsa oyunu ve launcheri heryerden kapatıp yamayı silip deneyin. Ama büyük ihtimalle yamadan dolayı değildir
Subnautica ve megabonk'u çıkartıp yerine Sleeping Dogs, Mad Max, Far Cry Primal Seçimli Oyun Seviyorsanız The Walking Dead Telltale Series veya AC serisinde diğer indirimli oyunlara bakabilirsin
11 i öneririm ama pc kullanırken sıkıntı veriyorsa 10 kullan ama 10 güncelleme almıyor artık belirli bir süre sonra oyunlar için veriler desteğide keserler büyük ihtimalle 10 için