Arama sonuçları: *

1. ᴡᴇɪ sʜᴇɴ

Steam basarim kasmak mantikli mi?

zamanın varsa eğlenceli bir oyunda ise güzel olur bende kasıyorum ama bazı oyunlarda çok zorlayıcı oluyor veya sıkıcı oluyor saatler boşa gidebiliyor. Yapabildiğin kadarını kas devamını boşver benim gibi
  2. ᴡᴇɪ sʜᴇɴ

Yardım 400 tl hangı oyunu almalıyım

Hayırlı Olsun
  3. ᴡᴇɪ sʜᴇɴ

BU LAPTOP İLE BU SİSTEM TAKAS EDİLİRMİ?

teklif işi tamamen şans masaüstü'de istiyorsan bence tamamen içinden ne geliyorsa onu yap geç.
  4. ᴡᴇɪ sʜᴇɴ

Yardım 400 tl hangı oyunu almalıyım

İsteğine uygun oyun bulmak çok zor üstüne epic games olunca dahada zorlaşıyor :D Unravel Need For Speed Heat Need For Speed Unbound Saints Row serisine bakabilirsin Townscapper
  5. ᴡᴇɪ sʜᴇɴ

Yardım 150 Bin TL Altı Gaming Laptop Önerisi

https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_msi-vector-18-hx-ai-a2xwig-666xtr-intel-core-ultra-9-275hx-32-gb-ram-1-tb-ssd-geforce-rtxtm-5080-16-inc-freedos-laptop-koyu-gri-162145443.html
  6. ᴡᴇɪ sʜᴇɴ

BU LAPTOP İLE BU SİSTEM TAKAS EDİLİRMİ?

başa baş sistemler. tabii ki Laptopa göre Masaüstü her türlü daha yüksek FPS verir oyun için ama aradaki bu fark için Laptopun konforunu bozup kötü bir masaüstü sistemine geçmeye değmez, ayrı olarak laptopun satışı daha kolay masaüstüne göre
  7. ᴡᴇɪ sʜᴇɴ

15 9400f rtx 2060lı sisteme upgrade

Ankart B650 - Bütçene göre, Sıfır 3060 Tİ veya 2. el 6600XT - 6700XT
  8. ᴡᴇɪ sʜᴇɴ

15 9400f rtx 2060lı sisteme upgrade

Anakart garanti. Ekran kartı veya işlemcide değişmeli benim terchim ekran kartından yana olurdu.
  9. ᴡᴇɪ sʜᴇɴ

Kaliteli çakma ayakkabı

Fiyat olarak çok değişkenlik gösteriyor ama orjinala göre uygun oluyorlar. Satıcıları sosyal medya üzerinden bulabilirsin.
  10. ᴡᴇɪ sʜᴇɴ

Ps5 Pro için 60Hz Televizyon yeterli mi?

o kadarını bilmiyorum hocam ama forumlarda gördüğüm kadarı ile slim proya göre daha yetersiz olması lazımdı.
  11. ᴡᴇɪ sʜᴇɴ

Ps5 Pro için 60Hz Televizyon yeterli mi?

Yeterli olur zaten birçok oyun 120 FPS vermiyor
  12. ᴡᴇɪ sʜᴇɴ

Hikayeli oyun önerisi?

Maşallah nazar değmesin :D 🧿
  13. ᴡᴇɪ sʜᴇɴ

Hikayeli oyun önerisi?

Sleeping Dogs Definitive Edition Mad Max Beyond Two Souls Assassin's Creed 1-2-Brotherhood-Revelations Call of Juarez Serisi Telltale Games'in bütün oyunlarına bakabilirsin :D forumdakilerin Larayı tanımamasına üzüldüm ve şaşırdımo.O2
  14. ᴡᴇɪ sʜᴇɴ

Öneri GTX 1660S Den Hangi Ekran Kartına Geçmeliyim ?

2. el RX 6600 veya kendini biraz zorlayıp sıfır 3050 - 3060
  15. ᴡᴇɪ sʜᴇɴ

Yardım AC3 Remastereed tepki vermiyor

ubisoft launcheri üzerinden açmayı deneyin olmazsa oyunu ve launcheri heryerden kapatıp yamayı silip deneyin. Ama büyük ihtimalle yamadan dolayı değildir
  16. ᴡᴇɪ sʜᴇɴ

Yardım AC3 Remastereed tepki vermiyor

dosya bütünlüğünü doğruladınmı
  17. ᴡᴇɪ sʜᴇɴ

Öneri (STEAM)Maksimum 20$ hangi oyunu önerirsiniz ve çıkarmam gereken oyun var mı?

Subnautica ve megabonk'u çıkartıp yerine Sleeping Dogs, Mad Max, Far Cry Primal Seçimli Oyun Seviyorsanız The Walking Dead Telltale Series veya AC serisinde diğer indirimli oyunlara bakabilirsin
  18. ᴡᴇɪ sʜᴇɴ

Sıfırdan format atıcam hangi windowsu kurayım

11 i öneririm ama pc kullanırken sıkıntı veriyorsa 10 kullan ama 10 güncelleme almıyor artık belirli bir süre sonra oyunlar için veriler desteğide keserler büyük ihtimalle 10 için
Geri