Arama sonuçları: *

• Users: sal1hzz
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. S

Alcağım anakart işlemcime uygun mu

MSI B650M Project Zero AM5 Soket DDR5 7600(OC)MHz mATX Anakart alcağım anakart bu fakat i3-12100f işlemcim var bu anakartı kullanmam için amd işlemciye mi geçmem lazım
  2. S

Çözüldü✓ Oyunda cpu gpuya göre fazla çalışıyor

dün yeni bir konu açmıştım detroit become human kasıyor diye önceden kasmıtoedu driver kurduktan sonra takılmalar oldu bazı sahnelerde dün forumda bi arkadaş driver güncelle demişti driverı güncelledşm gta oynamak istedim normalde 90 fps yüksek çözünürlükte açıyordum fakat aynı grafik...
  3. S

Yardım Detroit become human çok kasıyor

kankam keşke daha önce görseysim mesajını gta da full grafikde 90 100 gördüğüm fps şimdi 60 lara kadar düştü eski sürümü yüklesem düzelir mi
  4. S

anladım sağol dostum
  5. S

driverı silip yüklerim tekrar denicem ama hiç windows güncellemesi yapmadım pekde bi bilgim yok win10 pro kullanıyorum güncelleme yapsam bilgisayarda ki her şey silinir mi
  6. S

ana kartım asus prime h610m-k d4 işlemci i3-12100f ekran kartım ony rtx 3060 8gb 16 gb ram oyunu ilk yüklediğimde sıfır kasmasız oynuyordum daha sonra ekran kartı driverını kurdum ama oyunu uzun bir süre açmadım dirver kurulduğundan beri dün oyunu açtım fakat aşırı fps düşmeleri oluyor ilk...
  7. S

Çözüldü✓ Başlangıç onarma bilgisayarınızı onaramadı

az önce pc yi açtım sorunsuz şekilde ufak bi kastı sonra epic gamesi açtım mouse hareket ediyordu ama ekran dondu hiç bi şekilde kapatamadım mecburen kasa üzerinden reset tuşuna bastım daha sonrasında başlangıç onarma ekranı geldi kişisel veriler vs bişryler yazıyordu sonrasında başlangıç onarma...
  8. S

KASA ÜZERİNDE Kİ LED TUŞUNA BASTIĞIMDA PC RESET ATIYOR

kabloların hiç nirine dokunmadım aldığım gibi böyleydi
  9. S

kablonun altında aafp yazıyor başka uyumlu bir giriş göremiyorum
  10. S

evet güş tuşuna bastığımda açılıp kapanıyor ama yanında ki led yuşuna bastığımda reset atıyor biraz araçtırdım switch falan bişryler dediler ama hiç anlamma kanla bu işlerden
  11. S

kasamın üzerinde led tuşuna bastığım anda reset atıyor kasayı kuzenimden aldım sıfır değil led kontrol kumandası var mı bilmiyorum kasa markam frisby modelini bilmiyorum famların modeli ise frisby fcl f1266b ana kartım asus prime h610m-k d4 yardımcı olursanız çok iyi olur kabloları nasıl...
Geri