Arama sonuçları: *

• Users: Dvl35
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. D

Yardım 10 bin TL ofis/oyuncu koltuğu önerisi

Malesef onlar bütçemi biraz aşıyor.
  2. D

Yardım 10 bin TL ofis/oyuncu koltuğu önerisi

Merhabalar, 10 bin TL bütçede bir ofis/oyuncu koltuğu arıyorum. Pc başında gün de 3-4 saat geçiriyorum. 1.75 boyunda 82 kiloyum. İzmirde yaşıyorum. Malum sıcak oluyor. Eski küçük boy deri ofis sandalyesi kullanıyorum. Beklentim süngerin rahat olması. Kumaş kalitesinin iyi olması. Geri doğru...
  3. D

7-8 K Laptop için ssd tavisyesi

Merhabalar, Asus Tuf A16 AMD 8940hx 5060 model bir laptopum var. 1tb ssd üzerinde var ama 2. yuvaya 7-8 K bandında 1tb lık M2 ssd tavsiyesine ihtiyacım var.
  4. D

Havit m5 pro superlight alinir mi

Teşekkür ediyorum. Bende indirimden aldım. Şuan için memnunum.
  5. D

HELIXSUN marka mousepad alınır mı?

Urzuvanın %70 speed %30 control 4mm olanını kullandınız mı hocam. Bir modeli beğendim nasipse almayı düşünüyorum.
  6. D

Öneri Geçiş yapmaya değer mi?

Değmez
  7. D

4 4,5 K CİVARI KABLOSUZ MOUSE ÖNERİSİ

rawm leviathan V4 el büyükse.
  8. D

Kablosuz Mouse Önerisi

Elimizin ölçüsü, tutuş ve bütçe üst limit verirseniz tavsiye verelim.
  9. D

4000 TL mouse önerisi

Elinizin ölçüsü nedir ona göre tavsiye verelim
  10. D

A9 9pro muadili mouse arıyorum

Tam ideal ara mouse güzeldi. Mchose A5 ultra bakılabilir.
  11. D

Yardım Bana ℅75 klavye önerir misiniz?

TKL istiyorsanız o da olur. F87 Pro graywood v3 olması gerekiyor. Güzeldir.
  12. D

8k bütçe ye klavye+mouse önerisi

Syrox v8 olabilir. Claw tutuş için. Ama altındaki skatezleri dot skatez ile değişmenizi öneririm. Klavye olarak %65 için ATK RS6 Air modeli var. Yeni çıktı. Onu da tavsiye ederim. İkisi yaklaşık bütçenizi karşılar.
  13. D

Yardım Bana ℅75 klavye önerir misiniz?

F75 aula graywood V4 bulursanız tavsiye ederim. Mekanik klavyedir. Gasket mount yani içi doludur. Daha sonra isterseniz modlayabilirsiniz.
  14. D

8k bütçe ye klavye+mouse önerisi

Mouse için tutuş önemli palm, claw ya finger tip hangisini kullanıyorsunuz? Elimizin ölçüsü nedir? Klavye olarak mekanik, manyetik ya da başka tercihleriniz var mı?
  15. D

Yardım Aula f87 iyi midir? almayı düşünüyorum

Gasket olarak daha iyisi o fiyata şuan için yok. Graywood V4 olan versiyonu hala varsa alınabilir. 11.11 indirimlerinde n11 de 2k bandında satıldı.
  16. D

Havit m5 pro superlight alinir mi

@wruno hocam memnun musunuz mouse dan herhangi bir sorunla karşılaştınız mı?
  17. D

4.500 max Klavye Önerisi

Merhaba arkadaşlar, Max. 4.500 TL bütçe de %65 klavye arıyorum. Manyetik ya da mekanik olabilir. Fps oyunlarında genel olarak kullanacağım. Hepsiburada üzerinden alabileceğim ürünler benim için avantajlı çek ile alınacaktır. Aklınıza gelenleri paylaşırsanız sevinirim.
  18. D

Max. 4.000 TL Mouse önerisi

Merhaba arkadaşlar, Elim 17.5x10 ölçülerinde relax claw benzeri bir tutuşum var. Wraith hariç max. 4.000 TL bandında Fps oyunlarında kullanmak için mouse arıyorum. Hepsiburada olursa güzel olur direk hediye çekiyle alabilirim. Tavsiyeleri bekliyorum.
  19. D

1500-2000 arası kablosuz mouse önerisi

Buz kaplama olması lazım. Tutuş hissi için güzel oluyor. Mchoae a5 ultra siyah olsaydı onu tercih edecektim. Bakalım ne alabileceğiz. Güzel bir cihaz bulamadık. İndirimler bitmeden bir cihaz bulabilirsek süper olur.
  20. D

Yardım 2000-3000 TL kablosuz sessiz klavye önerisi

Önerilere açığım gerçekten.
Geri