Arama sonuçları: *

• Users: firefly07
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. F

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Baya iyiymiş lan, şaka maka bi ara Amazon Almanya vardı ne güzel 5600 falan almıştım
  2. F

❌İndirim Bitti! Vatan Bilgisayar RAM İndirimleri (DDR4 & DDR5)

Ram ssd lazım olursa yine söyle sen, köle ile adetli alım yapıyoruz yardımcı oluruz sana ;) Amazon depodan kovaladığın ürün olursada söyle, her türlü alırız, çok bi fark koymam 2-3 katı fiyatına ayarlarız yani.
  3. F

Geçenki indirimden aldığım 8 parça ramden elde kalanlar, al-satçılara laf eden arkadaşlara piyasa fiyatının iki katına yardımcı olunur 😂👍 Şahsen ben bu seferki indirimi kaçırdım ama kuduz köpek gibi etrafa saldırmıyorum. Hızlı olan nasibi olan alır. Alan ister kullanır ister satar. Sizene...
  4. F

Senin gibiler genelde ağlayarak geri döner öyle bir durumda
  5. F

hocam rossmanda alkollü tek kullanımlık gözlük temizleme bezleri var tavsiye ederim ben onu kullanıyorum çok iyi iz vs bırakmıyor. benim gelen üründede ekranda izler falan vardı hatta dedim acaba bundan mı kabul edilebilir yazmışlar, dediğim mendille dikkatlice güzelce temizledim cillop gibi...
  6. F

Bu arada hatasız derken yanlış anlaşılmasın kapalı kutu falan gelmedi açılmış ellenmiş ürün ama jelatinleri falan üstündeydi kullanım saati 13tü
  7. F

❌İndirim Bitti! ASUS ROG SWIFT PG27UCDM 4K 240 HZ OLED 43.600₺ [Amazon Depo - Mükemmel Durumda]

Ben 27kya xg27ucdmg aldım kabul edilebilir yazmasına rağmen çalışma saati 13 saat geldi ilginç
  8. F

Saat 9.04 cmt 1776855055 Eyw bi tanede sana çekelim şundan
  9. F

❌İndirim Bitti! ASUS ROG SWIFT PG27UCDM 4K 240 HZ OLED 43.600₺ [Amazon Depo - Mükemmel Durumda]

@joker38 @achardir hocalarım sizin ürünler nasıl geldi var mı bir yamuk
  10. F

pazar günü geldi garip bi şekilde amazon tarafından teslimat
  11. F

2. vatanbilgisayar kuşatması
  12. F

Kabul edilebilir yazmasına rağmen hatasız geldi ürün teşekkürler amazon baba mat oledden kurtulduk @achardir hocam senin pg27ucdm ne alemde hata var mı sıfır ürün mü geldi
  13. F

lazımsa satayım sana kuduruk. kuduz köpek gibi saldırmayı keseceksen anlaşırız bi şekilde ;)
  14. F

25e verdim onu da depodan almıştım.
  15. F

mat oledden kurtulduk sanırım bu arada ben her türlü alacaktım bu gelmese muhtemelen 37kya alırdım çok iyi durumda yazanı
  16. F

ben ürün bazlı takip ediyordum xg27 ve pg27yi öyle olunca direk yakaladım @Aydi bu arada senin başına gelen bana da geldi allahtan iptal yiyince tekrar düştü yine ben aldım kargoya verildi diyor bakalım gelir umarım
  17. F

glossylerin en büyük eksisi bu herade, çok şikayet var.
Geri