Arama sonuçları: *

• Users: Bekotako01
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. B

Yardım 7500F soğutucu önerisi. (F/P olsun)

Eğer uygun fiyatlı bir cihaz bakıyorsanız Deepcool'un LT serisi 240mm sıvı soğutmalarına bakabilirsiniz şu an çok popülerler.
  2. B

HyperX Cloud 3S Wireless memnun kalmadım

Tabi çok bir farkı yok cloud 2 den ben logitech g533 kullanıyordum cloud 3 wireless a geçince devrim gibi oldu.
  3. B

Bu Anakart alınır mi

Merhabalar, kullandığınız işlemciye göre değişir cevap fakat x serisi olmayan bir işlemci kullanıyorsanız çift soğutuculu m2 slotları, 4 adet ram girişi, pasif yonga soğutucular, ekstra pcie girişleri sizi fazlasıyla memnun eder. Ayrıca 7.1 ses desteği de sunuyor anakart eğer ses sistemi...
  4. B

HyperX Cloud 3S Wireless memnun kalmadım

Ben yaklaşık 1 yıldır Cloud 3 Wireless kullanıyorum o zamanlar 4.200 TL ye almıştım. Hala sıfır gibi çalışıyor fakat çok nadir de olsa dip ses sorunu yaratabiliyor. Bu kulaklık ayarında o zamanlar araştırdığım kadarıyla Razer Blackshark'ın pro modeli vardı hala yakın fiyatlardaysa bakabilirsiniz.
  5. B

Laptop Fan Hızı ve Pil Şarj Sınırını Kontrol Edin! (Yerli Yazılım - NoteFlow)

Sağolun, ilk projem bu o yüzden paylaşmak çok heyecan verici :)
  6. B

Laptop Fan Hızı ve Pil Şarj Sınırını Kontrol Edin! (Yerli Yazılım - NoteFlow)

Selamlar arkadaşlar, Bildiğiniz üzere modern laptopların çoğunda (özellikle Lenovo, HP, Dell ve Asus modellerinde) üreticiler fan kontrolünü BIOS seviyesinde kilitliyor. Oyun oynarken veya render alırken işlemci 90 dereceyi görse bile fanlar "Sessizlik Odaklı" profilde kaldığı için tam devir...
Geri