Arama sonuçları: *

• Users: infaz
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. infaz

Sizce hayatın anlamı ne?

hayatın anlamını lgs ye çalışmak olmadığını fark ettim
  2. infaz

Sizce hayatın anlamı ne?

benim rüyalar karışık yanlışlıkla fil necatiyi becermeyelim hocam,iyi günler.
  3. infaz

Lgs ye 77 gün kala çalışmak

insanız ya hani aralıksız çalışamayız molaya ihtiyacımız. 1774780932 sağolun🙏
  4. infaz

internetin ucube yanını hiç sevmiyorum, ilah misin sen ders çalışmadığımı biliyorsun?
  5. infaz

lgs sonuçlarının açıklandığı gün görüşürüz bana en çok motivasyonuda sen verdin.
  6. infaz

Sizce hayatın anlamı ne?

sizce hayatın anlamı ne? Bir hayat nasıl yaşanmalı?
  7. infaz

nitelikli bir cevap değildi, bir baltaya sap olamamış birinin 14 yaşındaki bir çocuğun motivasyonunu bozması ne kadar doğru?
  8. infaz

Lgs ye son 77 kaldı akademik başarım kendimi bildim bileli kötüydü obp 74 falan suanlarda denemeye girsem en fazla 230 alırım. Aslında ben pek sevmem okulu kendimi bildim bileli hiç sevmedim zaten ama hayatın ciddiyetini fark ettim ve akıl alacağım bı büyüğüm olmadığı için size sormak istiyorum...
  9. infaz

Patlama sesinden sonra şanter attı.

aynen öyle diyorum :) 1765619704 en kötü ihtimal yangın çıkması :) . 1765619719 elektrikci cagircam sanirim.
  10. infaz

fatiha okumayı bilmiyorum internet sağlayıcımı değiştiririm modemede bir sorun olmuşsa zaten her ay 700 domaliyoz :).
  11. infaz

şanter açılmıyor açılsa yapardım. 1765612425 patlama sesinden sonra kokunun öyle normal diyerek eş geçmek bence çok mantıklı bir davranis olmaz üstüne internet gitip geldigi anlarda patlamasini göze alırsak sorun modem olamazmı?
  12. infaz

santeri hic açmaya niyetli değilim bugün, korkuyorum...
  13. infaz

balici gibi çektim tüm odayı her yeri modemden anormal bir koku var ama sadece yakından koklayınca geliyo koku
  14. infaz

gozle görünür yanık yok
  15. infaz

selam evde otururken ilk önce modemin interneti gitti bende çok şüphelenmedim olabilir dedim aradan 15 dk geçti otururken bilgesiyar ve modemin yanından gelen 2 tane patlama sesi geldi ben havaya sıçradım idjsidsihsjausjdh neyse sonra şanter attı evdeki bozuk çamaşır makinesinin o anlarda...
  16. infaz

Xiaomi türkiye garantisi bakma

bana ne kadar yardımcı olduğunu bilemezsin çok teşekkür ederim,başvuru yaptım 2 iş günü içinde cevap gelir heralde
  17. infaz

https://www.hepsiburada.com/poco-x7-pro-512-gb-12-gb-ram-poco-turkiye-garantili-siyah-p-HBCV00007MJ4IF Grand Tech satıcı
  18. infaz

xi nin sitesinden baktım orijinal garantide kaç yıl?
  19. infaz

daha iyi açıklama şansın varmıdır hocam
  20. infaz

kaç yıl garantisini olduğunu görmek falan isterdim, garanti şuan geçerli mi?
Geri