Arama sonuçları: *

• Users: quel66
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Q

Çözüldü✓ Gamepad önerisi kaliteli, ergonomik olması önemli.

En f/p olmayabilir ama ben Xbox 9. Nesil gamepadten memnunum. Tavsiye ederim
  2. Q

Gaming.gen.tr NEREDEYSE TÜM ÜRÜNLERİNDE 1 AYLIK GEFORCE NOW HEDİYE

Lego figürleri güzelmiş aslında
  3. Q

Elden Ring i Hangi Platformdan Almalı?

Platform sormuşsun onu görmedim. Oyunun sanat tasarımı ve manzaraları muazzam. Büyük ekranda iyi grafiklerle oynamak çok daha iyi olur. 1766937641 Souls oyunları sana hikaye anlatmak için en ufak bir çaba göstermiyor maalesef. Boş ve manasız diyaloglarla dolu oyun. Bir çok NPC sana gereksiz...
  4. Q

Elden Ring i Hangi Platformdan Almalı?

Oyunu 180 saat oynadım. Hikayesini George R.R Martinin yönetmesi sebebiyle ilgimi çekiyordu ancak oyun sana hikaye anlatmakla pek uğraşmıyor. Oynarken hiç umrumda olmadı açıkcası. Zaten her souls oyunu gibi internetden çokca guide izleyerek oynaman gerekecek. Bu guideların ezici çoğunluğu...
  5. Q

🔥İndirim Altınyıldız Sırt Çantası 200 TL

Altınyıldız olanı beğenmedim ama Montana Dağcı çantası ucuz göründü gözüme. Alınır mı sizce üniden memlekete giderken yada sporda vs kullanılır gibi
  6. Q

🔥İndirim LENOVO 130W Multi-Port Şarj Cihazı 1397TL

Ben aynı anda telefon, laptop ve kulaklık vs şarj etmek için düşünüyorum. Nasıl performansı oluyor bu tür cihazların?
  7. Q

🔥İndirim LENOVO 130W Multi-Port Şarj Cihazı 1397TL

Daha önce kullanan yada üründen anlayan var mı acaba?
  8. Q

NVİDİA İSRAİLDE TESİS KURACAK(BOYKOT)

GPT de kullanmayın o zaman :D
  9. Q

🔥İndirim İphone 17 Pro MaX 256gb 116.249 TL

harbiden 116 bin lira veriyorum ve hala 256 gb telefon
  10. Q

❌İndirim Bitti! Defacto montlar 609tl den başlıyormuş

link yanlış sanırım
  11. Q

Bilgisayarımı ne zaman bakıma götürmeliyim?

Gözle görülür performans düşüşü yok ise pek gerek yok bence bakıma götürmeye. İstersen kendin içini açıp hafif tozunu alabilir yada termal macunu değişebilirsin
  12. Q

S24 Fe almaya değer mi?

Zaten neredeyse aynı fiyatta s24fe ile a23fe. Hatta bazı yerlerde daha pahalı s23. Durum bu iken yakın zamanda fiyatları düşmez gibi geldi
  13. Q

S24 Fe almaya değer mi?

Bir daha o fiyata düşeceğini sanmıyorum. 23 FE 27.700 şuan 24 Fe 28000 civarı. 25 Fe ise 32 33 civarında ve 24 fe ile fark çok az
  14. Q

S24 Fe almaya değer mi?

Uzun süreli kullanmak istiyorum telefonu. Güncelleme desteği 6 yıl daha devam ediyor bildiğim kadarıyla. Şuan 29 bin seviyerinde fiyatı sizce değer mi? Ayrıca fiyatı aşağıya çekicek kampanya, kupon vs bildiğiniz bir yöntem var mı acaba?
  15. Q

LoL hesabım ne kadar eder?

Sett main bir ruh hastası bulabilirsen 500 ile 1000 arası bişey eder bence. Burda zor olan alıcıyı bulmak ztn. Ayrıca hesap satışısı ban sebebi dolayısıyla uğraşmaya değmez bile
  16. Q

Hangi Samsung telefonu almalıyım?

Evet ama birkaç ay öncesine kadar s24 fe 4k fln daha ucuzmuş. 25 fe ise 2 aydır düzenli olarak fiyatı düşüyor. Bu yüzden karasız kaldım
  17. Q

Hangi Samsung telefonu almalıyım?

Aşağı yukarı 25k bütçem var. Düşündüğüm telefonlar : S23 fe S 24 S24 fe S 25 fe Bu telefonlar arasında inanılmaz farklar yok bildiğim kadarıyla. Sizce parasına en çok değecek telefon hangisidir? Telefondan öyle çok fazla beklentim yok. Kamerası iyi olsun. Uzun ömürlü olsun yeterli. Bütçe 25k...
Geri