Arama sonuçları: *

• Users: berkancapa
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. B

Çözemediğim sorun. Lütfen yardım.

Maximum 500 tl verebilirim.
  2. B

https://urun.n11.com/guc-kaynagi/aerocool-vx-plus-ae-vxp750-750w-aktif-pfc-atx-P428305746?gclid=CjwKCAjwiMj2BRBFEiwAYfTbCjD2AlGCNgEBpuNgV4Ntuq0LzS0HKJk0WQmJImjvT0js48C6GspjoRoC6dcQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds bunu düşünüyorum fikriniz var mı?
  3. B

Her şey güncel. Bios, ekran kartı, windows. Önceki ekran kartı sürümündeydim, güncelledim halen aynı sorun. Ddu ile kaldırdım denedim aynı sorun. Sabah format attım, aynı sorun.
  4. B

2 oyununda 1080 ultra ve kendi kullandığım ayarlar olacak şekilde ekran resmini yükledim.
  5. B

İşlemci derken darboğaz anlamında mı?
  6. B

Denedim arkadaşlar, sabah format attım, halen aynı sorun var. 1080 P de oynadığım için, darboğaz söz konusu olabilir mi ?
  7. B

Amd Balanced güç planı seçili.Yüksek performansa almalı mıyım?
  8. B

3. kez format attım. Her şeyi silio kurmuştum. 1590807845 Pub G ssd de. Diğer oyunlarım hard diskte.
  9. B

Yok hayır. İşlemci kullanımı hiçbir zaman ekran kartı kullanımı geçmiyor.
  10. B

Gpu 58 Cpu 56 derece
  11. B

Aynen Öyle. Fps atlıyor gibi.
  12. B

Merhabalar herkese. Çözemediğim bir sorunla karşı karşıyayım. Videoyu izlerseniz sorunu net bir şekilde göreceksiniz. Ne yapacağımı bilmiyorum lütfen yardım. Bu durum sadece counter-strike için değil, LoL, pub G, Valorant oyunlarında oluyor. Masaüstünde herhangi bir problem yok. O.c yapsam da...
Geri