Arama sonuçları: *

• Users: samedencurry
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. S

Fc26 epic games indirimi

Tamamdır teşekkürler.
  2. S

Fc26 epic games indirimi

Arkadaşlar fc26 epic gameste güzel bir indirim almış almak istiyorum ama sistemim kasmadan oynatır mı?Tam emin olamadım size sorayım dedim. Rx580 8gb R5 3500x 16gb ram
  3. S

R5 3500x çok ısınıyor

rivaturner açtım 90-95i görünce core tempten ss aldım sonuçlar böyle
  4. S

R5 3500x çok ısınıyor

Yarın akşam eklesem takip edebilir misin? şu an müsait değilim de.
  5. S

R5 3500x çok ısınıyor

Çok teşekkür ederim zahmet ettin ilgilendin hakkını helal et reis iyi geceler.
  6. S

R5 3500x çok ısınıyor

B450m a pro max uyumlu mu yani bu fanlarda uyum oluyor mu bilmiyorum da
  7. S

R5 3500x çok ısınıyor

Tamamdır teşekkür ederim.
  8. S

R5 3500x çok ısınıyor

bu undervolt mevzusu ney fps değerini etkiler mi ve nasıl yapılıyor? Stok soğutucu hakkında youtube de bir videoya denk geldim ve hakkında iyi yorum yapmıştı yani bilemiyorum. 1765222768 ya zaten bu işlemciye stok fan yeterli bence ama dediğim gibi çok anlamıyorum.
  9. S

R5 3500x çok ısınıyor

öneriniz var mı? 1765222399 Aslında sadece güç seçeneklerinden bir şey yaptım başka ayarda yapmadım bence bir ayar falan değiştirmedim de acaba hani sizin aklınıza gelebilcek bir ayar falan var mı diye sorayım dedim
  10. S

R5 3500x çok ısınıyor

Acaba ben mi beceremiyorum diye düşünüp macunu silip yeniden sürdüm birkaç kere stok fan mandallı olduğundan biraz zorluyor ama taktım ve fan yerinden hareket etmiyordu.Ondan sonra güç seçeneklerinden işlemcinin maksümum gücünü azalttım oyunda yine 95 derecelere çıktı.Acaba yanlışlıkla bir ayar...
  11. S

R5 3500x çok ısınıyor

Zaten stok fanın tozunu aldım fırça ile baya toz çıktı.Boşta iken derecenin azaldığını fark ettim ama yük altında atıyorum google de bile 55-65 arası dolanıyor.Belki normal olabilir bu işleri anlamıyorum ama oyuna girince direkt 95te kendini kitlemesi bence sorun.
  12. S

R5 3500x çok ısınıyor

evet zaten hazır kasa ilk geldiğinden beri sökülü
  13. S

R5 3500x çok ısınıyor

Arkadaşlar önceden açmıştım u konuyu ama herkes termal macun dedi yenilediğim halde çok ısınıyor olayı şöyle anlatayım boştayken 35-50 derece arasında ama oyuna girince direkt 95 dereceye çıkıp orada duruyor ne yapmam lazım. Hava akışı bence gayet normal çünkü ekran kartım maksimum 75leri...
Geri