Arama sonuçları: *

• Users: Planktonic
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. P

Tercümanlık okunur mu?

İngilizce demedim ki. Çince mesela, Fransızca ya da. Tamamen otomasyona geçileceğini sanmıyorum. Bir yapay zekaya o kadar güvenilmez. En kötü öğretmenliğe geçerim diye düşündüm.
  2. P

Tercümanlık okunur mu?

Neden?
  3. P

Tercümanlık okunur mu?

Mütercim ve tercümanlık bölümlerinden birini okumayı düşünüyorum. Sizce okunması mantıklı bir bölüm mü?
  4. P

Dil bölümleri okunur mu?

Sayısal yeteneğim var. Ama dile ilgim daha fazla.
  5. P

Dil bölümleri okunur mu?

Bölüm seçimimde çok kararsızım. 2-3 yıldır sürekli arasında gidip geldiğim iki alan var. Ya sayısal bir meslek, ya da dilden bir meslek okuyacağım. İkisi alana da ilgim var. Dil seçmekten korkmasam önce dil seçerdim. Sayısala dil kadar ilgim yok ama gelecek ve maaşı sayesinde seçmeyi...
  6. P

Açığa geçince kredim kaç olur?

9'da özürsüz devamsızlık sınırını aşınca geçilebiliyor. Diğerlerinde sınıfta kalınca geçiliyor. Şartlardan anladığım buydu. Halk eğitime gittik zaten. Seneye açığa geçireceklermiş.
  7. P

Bu sene 11de
  8. P

Şu an 11.sınıfım. İlk dönem birinci sınavlara 2 ders hariç girdim. Devamsızlıktan bilerek sınıfta kaldım. Artık açığa geçene kadar sınavlara girmeyeceğim. Seneye açığa geçeceğim. Açığa geçince 1 yılda bitecek kadar kredi alabilir miyim?
  9. P

Lisans düzeyinde Bilgisayar Mühendisliği nerede okunur?

Ben bunu zaten kesin bilemem. Bazıları var diyor, bazıları yok diyor. Hiç gitmedim, ya da giden biriyle konuşmadım. Sadece bir tahmin. 1765300308 Hem dilini öğreneceğim, hem 1 yıl kaybım olacak, hem onaylanacak mı stresi olacak, hem para kaybı olacak. Zaten o yüzden bu kadar dikkatli karar...
  10. P

Yine Amerika'ya göre falan daha az uğrarım diye düşünüyorum. Yardım etmişiz o kadar. Kişisel olarak tanımadığım birinin ırkçılığı çok umrumda değil, benden nefret etmek isteyen edebilir. Ama iş alımında olur, başka önemli bir yerde olur. Arkadaş bulmak zor olur falan. O yüzden umursuyorum biraz.
  11. P

Bu konuyu birkaç yıldır düşünüyorum ama net bir karar veremiyorum. Şu an lisedeyim. Üniversitede bilgisayar mühendisliği bölümünü okumak istiyorum. Sadece ülkenin eğitimine bakacak olsaydık direkt Amerika derdim. Parayı çok sıkıntı etmiyorum. Şimdiden 1 yıl içinde birikim yapsak, ben orada yarı...
Geri