Arama sonuçları: *

• Users: uxslasher
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. U

Trafikteki Yeşil Dalga Hayalim. Fikirlerinize İhtiyacım Var.

Yanlış anlamadıysam kullanıcı ışığın rengini belirtecek. Çok kullanışsız olur trafiğin aktığı ortamda telefona yönlendirmek tehlikeli. Bunun yerine ışıklardan bilgi alsak?
  2. U

Beyler Sizce 2 Yıllık Ne Okunur?

nerde görsem tanırım bu ben her şeyi biliyorum havalarını :d büyüyünce geçer
  3. U

Bilgisayar, Yks Sürecine Zarar Verir mi?

Oyunları silmeniz yeterli.
  4. U

Üniversite Okumayacağım Ne Yapmam Lazım?

Derslerine çalışıp üniversiteye gitmelisin. Orasıda kesin değil ancak şu an resmi bir araba bayisinde satış danışmanı olmak için bile ön lisans/lisans mezuniyet şartı arıyorlar. 300 bin sıralamayı küçümseme. Sevdiğin alana yönelmen senin için daha iyi olur. Yaşında önemi yok ben 21 oldum...
  5. U

İşinden Ayrılıp Pişman Olan Oldu Mu ?

2 yıldır yaz sezonlarında lunaparkta çalışıyordum ilk yıl açılış yılımızdı çok yoğunduk yer yer tek elemanla çalıştık ama geçtiğimiz yaz daha rahat bir sezon geçirdik. Artık deneyim kazanmıştım makine bakımı, çalıştırma, yönetimi vs. vs. Ama bu sezon sadece 1 gün gidebildim, ayrıntı vermem ancak...
  6. U

Vatandan aldığım ramler ikinci elde kar bırakır mı?

Karaborsa buna deniyor işte. İhtiyaç dışı alım-satım :)
  7. U

❌İndirim Bitti! HyperX Cloud III Kablolu Kulaklık 3419₺

4.400 yazıyor bitti mi
  8. U

Ana Konu 🔥Havit "Happy Hour" İndirim Etkinliği🔥

Geçen haftada gelmişti yetişemedim ona güzel diyorlar 3-4 sayfa önceye giderseniz yorumlara bakabilirsiniz.
  9. U

Ana Konu 🔥Havit "Happy Hour" İndirim Etkinliği🔥

Mikrofondan çektik bir tane bakalım
  10. U

🔥İndirim COM & Net Domain Kayıt İndirimi

Teşekkürler süre uzatması yapayım 👏
  11. U

❌İndirim Bitti! 4300 TL HYPERX Cloud III S Kablosuz Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Siyah

Muhtemelen iptal olmaz hayırlı olsun arada yenilemeye devam. Ödemeye geç diyorum hata veriyor muhtemelen ödeme aşamasında olanları stoktan düşüyor o an. Kim hızlı davranırsa
  12. U

❌İndirim Bitti! 4300 TL HYPERX Cloud III S Kablosuz Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Siyah

Benden önce yetişmişsiniz ben alamadım onu tam sepete attım hata verdi :(
  13. U

6dan beri ara ara bakınıyorum 6 gibi alır oldumda halen alamadım..
  14. U

Squad Monster TULPAR T7 v20.8.2'da Kasıyor

Squad'da 60 fls alıyorsanız çok iyi :) İ5-14500HX ve Rtx 4050 Mobile ile 45-60 fps alıyorum az-orta grafiklerde.
  15. U

R6 Six Siege X Hacklendi Her Hesapta Sınırsız Kredi Var!

Oyunu 1 gün geriye mi alacaklar acaba:D
  16. U

R6 Six Siege X Hacklendi Her Hesapta Sınırsız Kredi Var!

Discord adreslerinde açıktan faydalanan oyuncuların sözleşmeyi ihlal ettiği ve banlanacaklarını yazmışlar. Bekleyip görelim.
  17. U

❌İndirim Bitti! Lenovo 320hz IPS monitör 6049₺

Bende 1 adet sıkışık piksel, 1 adet ölü piksel var ancak benim kullanımımı pek etkilemiyor. Bundan dolayı değişim talebinde bulunmadım. Kart ve DA indirimleriyle beraber 4 gün önce 4100 TL'ye aldım. Verdiğim fiyata göre çok iyi şu an.
Geri