Arama sonuçları: *

• Users: bekodemo03
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. B

🔥İndirim Addlink P21 2TB Taşınabilir SSD 6199TL (SEVGILI500 Kupon Koduyla)

Güzel bir SSD gibi gözüküyor ama bilen kullanan biri varsa yorum atarsa iyi olur.
  2. B

Yardım 9800x3d iade mi kalsin mi

Anakart da iade edilmesi lazım o zaman. Oyun için istiyorsan iade etmeyim en kötü yanma olursa RMA ile değiştirtebilirsin. Uğraştırır evet ama bu sistemde güzel bir perfomans almak istiyorsan katlanılabilecek bir şey. VRM soğutması önemli tabi anakartta onlara da dikkat et.
  3. B

Eldeki parçalar ile ufak bir upgrade YARDIM.

120'lik ssd yerine 240'lık sata ssd daha iyi olur LoL ve Valorant yükleyince depolama az kalıyor ondan dolayı daha rahat olur. Diğerlerini yapsan çok sıkıntı çekmezsin gibi ama yine de bütçe odaklı gittiğin için böyle düşünüyorum yoksa bir 8 veya 9.nesil intel daha iyi olur gibi.
  4. B

1050W Thermaltake Gen5 Platinum Güç Kaynağı - 7.999TL

Güzel fırsat. Renk takıntısı olmayan bence kapsın. Fiyatı 1050W'a göre iyi çünkü kalitesizleri ayırınca.
  5. B

Bilgisayar Güncelleme ve Yeni Sistem Kurma Tavsiyeleri

Evet sistemi dün montajladım ve bugün kurulumunu yaptım herhangi bir sorun yok emeği geçenlere teşekkür ederim. İlk montaj deneyimimdi. İlk kurulum deneyimimdi ayrıca. Bios'tan tehlikeli olmayacak şekilde curve optimizer -20 ve cpu override +100mhz yaptım. Belleklerim 6400mhz ve cl32'de...
  6. B

🔥İndirim Lenovo 27" WLED IPS 1080p 320Hz | 4K 160Hz DUAL MODE oyuncu monitörü 15799₺🔥

Sen bilirsin ben nacizane önerimi yaptım. Gerisi senin bileceğin iştir tabikide.
  7. B

🔥İndirim Lenovo 27" WLED IPS 1080p 320Hz | 4K 160Hz DUAL MODE oyuncu monitörü 15799₺🔥

A serisi anakartların işlemciyi besleme gücü 7800x3D için yeterli değil. PBO ve curve optimizer yok. VRM'leri zayıf A serisi anakartların. Anlık işlemci gücü gereken olaylarda VRM'ler yani voltaj regülatörleri ısınır ve kendini frenletir bu da boşuna güc kaybı demek. Ucuz olabilir A serisi...
  8. B

Bence en azından B650 ya da B850 tarafına geçmen lazım en yakınından.
  9. B

Önceden indirmem mühim dimi flash belleğe yoksa sistemden sonra internete bağlayıp indirsem de olur mu ?
  10. B

Bence yakın zamanda ilk anakartını değiştir sonra da 4060TI satıp minimum 5070 ya AMD istiyorsan minimum 9060XT almaya bak. Ama önceliğin anakart olsun 7800x3D işlemciyle A serisi anakart sıkıntı.
  11. B

Tamamdır çok teşekkürler bakalım inşallah kurdum kuruldu diye konu açmak nasip olur.
  12. B

Öncelikli driverlar ethernet, wifi gibi driverlar mı yoksa daha mühimleri de var mı ? İnternete bağlayıp elle indirsem sorun olur mu ?
  13. B

Google Chrome'u eşzamanlayınca otomatik geliyorlarsa sıkıntı yok gibi bir tek çalışmalarım ve belgelerimi taşısam yeter gibi o zaman.
  14. B

Anakartı cashbacklerle birlikte 12000’e aldım. Bunu alma sebebim de ileriye dönük yatırım. 9950x ya da 9900x almayı düşünüyorum. Mühendislik öğrencisiyim hesaplamalı çizimler akışkanlar mekaniği vs. çizimleri için bu işlemcileri tercih etmeyi düşünüyorum ondan dolayı B serisi anakart almak...
  15. B

Merhaba öncelikle. Kasım indirimleri, yıl sonu indirimleri derken kendi bilgisayarımı güncelleştirmek için parçalar topladım. AMD Ryzen 5 7500F, Gigabyte Aorus X870 Elite Ice Wifi 7, Gigabyte C500 Stealth Ice kasa, MSI 850W A850GL PSU, önceki bilgisayarımdan çekeceğim Galax 4070 ve Kingston Gen...
  16. B

Yardım 2K'da LoL çok yakın gözüküyor

Bana geniş bile geldi belki kendi ekranında öyle görmüyordur
  17. B

❌İndirim Bitti! Corsair Vengeance Beyaz 32 GB 6000 MHz CL36 Ram 21.999,00 TL (6-9 taksit var)

Kankacım şimdi demek ki adamlar global haberleri takip ediyor. Sırada daha kötü günler olcak gibi duruyor. OpenAİ bütün ramlerin yüzde 40'ını 2029'a kadar aldı zaten şimdiden. Micron, cruical'ın tüketici ramleri üretmesini durdurdu ya da durdurcak yakın zamanda. Hal böyle olunca zaten üretim...
  18. B

❌İndirim Bitti! Corsair Vengeance Beyaz 32 GB 6000 MHz CL36 Ram 21.999,00 TL (6-9 taksit var)

Anaaa betaplus ve gaming gen aynı marka mıymış. Beta Plus için yorumlar kötü internette hiç beklemezdim
  19. B

Alınır da sendeki RAM'in yanına alma bu ikisini al kullan diğerini sat bence iyi bir kit.
  20. B

kanka o zaman en iyisi satıp 2x16 bir ram kiti bulman senin için de daha hayırlı olur
Geri