Arama sonuçları: *

• Users: Beko029
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. B

MODART TITAN S14 Alınır mı ?

Bence fena değil bu paranın üzerine çıkamıyosan bu fiyat bandına almak mantıklı parçalar idare eder. 105-110 bandına 5070ti sistem bile zor artık.
  2. B

DA-SPRING SİSTEM ALINIR MI ?

Knk burda pc almak için dolar biriktiren tek kişi bulamazsın
  3. B

Bunlar kafayı yemiş aw napcan tl fiyatını diyo. Tl sürekli değer kaybediyo üstüne bide ram ssd krizinden dolayı parçaların fiyatı küresel olarak artıyo ve bunlar bekleyin 6000 serisini alırsınız diyo. Hem bilgisayarım yoksa 1 sene beklicem hem de çıktığında muhtemelen 5070 den pahalı olarak...
  4. B

Kardeşim tl ile alıyoruz ne olarak bakacaz ? Sen sistem almaya karar verdiğinde elindeki TLyi dolara çevirip sistem alana kadar dolarda mı bekliyorsun ? Ne yiyip içiyorsunuz da bunları yazıyorsunuz ben anlamıyorum Türkiye’de yaşıyorsan ve tl kazanıyorsan tl olarak bakmak zorundasın herşeye. 5070...
  5. B

Hayal gücü kullanmaya gerek yok ki hocam. Aç 5000 serisi kaç bin liradan çıkmış ve kaç bin liraya yükselmiş bak. Bide 4000 serinin açılışına ve sonuna bak. Bide ram ve ssdlete bak
  6. B

Yani Türk lirası hızla değer kaybederken ve ssd ram fiyatları da uçarken bidaki seneye kadar bilgisayar kullanmadan bekleyelim. 16x2 ram şuan en ucuz 20 k bidaki sene olur sana 40-50. Yeni çıkacak kartlar da muhtemelen 5000 serisinden daha pahalı fiyatta çıkacak. 6060 ı 60-70 k alırsın bu...
  7. B

Hatta daha kötü parçalarla topla 63 e alırız
  8. B

knk daha iyi parçalarla topla bu fiyata senin topladığını alalım.
  9. B

INTEL Core Ultra5 225F/ GeForce RTX5070 62999TL

2 kez yazdım knk niye mesaja kudurdun anlamadım
  10. B

INTEL Core Ultra5 225F/ GeForce RTX5070 62999TL

Bu fiyata daha iyisi imkansız gibi bişey. 62.999 TL Ram - 6400 mhz cl32 - mükemmel Kasa & psu - mükemmel Gpu - mükemmel Ssd - Gayet yeterli daha iyisini aramazsın İşlemci - 7500f olsa iyi olurdu ama indirimli sistem olma sebeplerinden biri intelin anlaşması. 2.7 k farkla 225kf de alınabilir...
  11. B

DA-SPRİNG OEM PAKET !

Pardon görmemişim kaldırmalı mıyım yasak mı bilmiyorum ?
  12. B

DA-SPRİNG OEM PAKET !

https://www.itopya.com/daspringintelcoreultra5225fgigabytegeforcertx507012gb32gbddr51tbm2ssdoem_h32982 Bu fiyata daha iyisi imkansız gibi bişey. 62.999 TL Ram - 6400 mhz cl32 - mükemmel Kasa & psu - mükemmel Gpu - mükemmel Ssd - Gayet yeterli daha iyisini aramazsın İşlemci - 7500f olsa iyi...
  13. B

Unlost Eco vs gamers arena Technopat ga

Hocam bu sistemler parça açısından kalitesiz ve gereksiz pahalı. Sadece unlost gördüğünüz için almak istiyorsunuz ama gerçek bu. 1-2 gün içinde sistem alma niyetiniz varsa bugün Abdullah’ın paylaştığı da-springi kaçırmamanızı öneririm 62 k ya 5070 - 16x2 ram ( 6400 mhz cl32 ) yi aynı anda bulman...
  14. B

Bence bu fiyata daha iyisi imkansız gibi bişey. Ram - 6400 mhz cl32 - mükemmel Kasa & psu - mükemmel Gpu - mükemmel Ssd - Gayet yeterli daha iyisini aramazsın İşlemci - 7500f olsa iyi olurdu ama indirimli sistem olma sebeplerinden biri intelin anlaşması. 2.7 k farkla 225kf de alınabilir...
  15. B

2k monitör tavsiyesi

5070 - 7500f ikilisiyle uyumlu bi monitör arıyorum. 2k ve en az 170-180 hz aralığında olsun istiyorum. İtopyada şöyle bişey buldum nasıl sizce daha uygun bişey var mı sizce ...
  16. B

RTX 5080'den RTX 5090'a geçilir mi?

4k da 5080 rahat rahat oynatır istediğin her oyunu. Bence kasma hissiyatın sebebi başka bişey olabilir ama harcayacak param var diyosan geçilir tabi.
  17. B

Abdullah Abi'nin Sisteme Ne oldu?

Sistemler tek avantajı peşin fiyatına taksit imkanı. Onun dışında çok daha iyi parçaları daha ucuza İtopya , gamegarajın kendi sitesi ve vatanda bulursunuz. Hatta incehesabın gaming geceleri de dahil buna. Sırf peşin fiyatına taksit var diye bu kadar kötü ramli paketler alınmaz bence. Sadece ram...
  18. B

🔥İndirim Donanim Arşivi 5070 OEM Paket 62.998₺!

Ben 1 saat önce bunları gördüm dedim heralde Abdullah ekstra 2000-3000 lira indirim kodu verecek. Ama kod da yok taksit harici bulaşılacak sistemler değil parçalar özenle en kötü şekilde düzenlenmiş.
  19. B

Abi 5070 ti - 7800x3d sisteme 5600 mhz cl46 ram koymuslar. Ekran kartının karizmasına yazık aw.
  20. B

Tek avantaj peşin fiyatına taksit. Yoksa bu sistemlerden daha ucuzu ve daha kaliteli parçalarla vatanda da itopyada da mevcut. Hatta 63k olan 5070 sistemin daha iyisi gamegarajın kendi sitesinde var. 54 k üstelik ramde özelleştirme seçeneğin var cl 36 kingston 1.4 k karşılığında. Yanına bi tane...
Geri