Arama sonuçları: *

• Users: kırkaltı46
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. kırkaltı46

2000 TL Ye Kablosuz Mouse

teşekkür ederim ama wraith almam
  2. kırkaltı46

2000 TL Ye Kablosuz Mouse

max 2000 tl bütçem var bu fiyata hangi mausu almalıyım 2500 TL'ye kadar esnete bilirim bf1 bf6 valorant oynuyorum .pençe tutuşu değilde parmaklarım full yapışık oynuyorum şuanki farem rampage smx r89 tekerleği bozuldu arada da kopma takılma yapıyor o yüzden değiştiriyorum . wraith önermsseniz...
  3. kırkaltı46

Bu Mouse Alınır mı Rampage

bende rampage s pike smx r89 var tekerleği bozuldu alırken dikkat et
  4. kırkaltı46

Cloud 3 S Güncellenmiyor

teşekkür ederim bende önce legazy yazan varmış o daha sade duruyordu ama bunu indirdim karışık bir şey oldu yazalımı bok gibi bir sürü ses çıkışı oluştu
  5. kırkaltı46

Cloud 3 S Güncellenmiyor

yazılımı nerden indirdin link atabalirmisin bendek ineugyde beta yazıyor ve nasıl türkçe yaptın
  6. kırkaltı46

Asus Rog Harpe Ace Aim Lab Edition

[H3 id='Asus+ROG+Harpe+Ace+Aim+Lab+Edition+alnrm+btcem+4200+wraith+nermeyin+ltfen+oradan+rn+almam']Asus ROG Harpe Ace Aim Lab Edition alınır mı? bütcem 4200 wraith önermeyin lütfen oradan ürün almam[/H3]
  7. kırkaltı46

Hyper X Cloud 3 S Yazılım Sorunu

dangilın üzerinde jak girişimi var 1781102372 ekalayzır ayarları bende de var bana ses kasmak için önerebileceğin eko ayarları varmı
  8. kırkaltı46

jak girişini çıkan dangıla nasıl tacam usb ve typc jak ggirişi yokki 1781100907 + ses kasmak için öenrebileceğin ayarlar varmı
  9. kırkaltı46

valla çok haklısın sende sistem ayarlarında kulaklık özelleştir kısmında geliştirmler açıkmı yada ses kartına bağladınmı ben bağlayadamadım jak girişi istiyor ayrıca ayak seslerini net alamıyorsun ben gene uygulamsından ayar yaptım ama sistem ayarlarından defoultda getirdim
  10. kırkaltı46

uygulama bu bende böyle gözüküyor driverelrini falan yaptınmı
  11. kırkaltı46

Uygulama doğru ama ara yüzü bendekinden farklı + bu kulaklıktan bende de var sistem özellikleründe geliştirmler kısmı yok sende varmı
  12. kırkaltı46

S. Galaxy Buds 3 Fe Almayı Düşünüyorum Yada Max 4000 TL Ye Alabilceğim Kulaklık

samsung buds 2 kulaklığım bozulduğu için başlıkta yazdığı gibi buds 3 fe alamayı düşünüyorum ses kalitesi nasıl ergonomisi nasıldır. 2000 tl ile 4000tl arası önerebilceğiniz kulakiçi silikonlu kulaklık nedir sadece müzik dinlemek için alacağım
  13. kırkaltı46

4200 TL Ye Kadar Kablosuz Mouse

öncelikle wraith önermeyin ordan almam sıkıntılı firma çünkü çoğunlukla bf1 valo oynuyorum max 4200 bütçem var teşekkürler
  14. kırkaltı46

Wraithesports Rezilliği

hacı burdan maus almayı düşünüyordum içimde şüphe vardı sağolasın giderdin. allah yardımcın olsun ne diyeyim. sitelerinde paketi açılmamış ürünü iade aldıkları yazıyor. bu farklı bir kazzıklama yöntemi heralde.
  15. kırkaltı46

4000 TL Ye Kadar Kablosuz Kulak İçi Kulaklık Önerileri

başlıkta yazdığı gibi kablosuz kulaklık arıyorum sadece müzik dinlemek için kulak içi önerilerinizi bekliyorum. teşekkürler.
  16. kırkaltı46

4200 Tl Ye Kadar Wirelles Maus

TEŞEKKÜR EDERİM 1779736986 teşekkür ederim
  17. kırkaltı46

4200 Tl Ye Kadar Wirelles Maus

sorum başlıkta bf1 valorant oynuyorum 4200 tl ye kadar iyi maus bakıyorum uzun yıllar bozulmadan beni götürecek tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler
  18. kırkaltı46

❌İndirim Bitti! EA FC 25i olana EA FC 26 Steam de 6.30$

benim vardı fc26 epicten almıştım arkadaşıma attım o alır belki onda fc25 var ama şunu söyleyeyim ben daha oynayamadım benim pc de çok fena kasıyor hp victus 16 r7 6800h nvd 3050 ti 4 gb 75 wat haberin olsun ama bence 250 tl fiyatı iyi
  19. kırkaltı46

❌İndirim Bitti! EA FC 25i olana EA FC 26 Steam de 6.30$

alınca senin mi oluyor yoksa belli bir saatmi oynayabliyorsun
  20. kırkaltı46

Çözüldü✓ Laptopun güç düğmesi, klavye ışıkları ve ekran sürekli gidip geliyor.

yavşaklar öyle bir laptop yapmışki garantisi bitince bozluyor. milleti kazzıklıyorlar hall sensörü ayrı satılan bir şey olsa alır kendimde takarım da işte.
Geri