Arama sonuçları: *

• Users: Mindustry
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Mindustry

30-35 bin tl arası telefon önerisi

Bu bütçede S25 FE en mantıklısı. Zaten arayüz konusunda Samsung'dan daha iyisi yok.
  2. Mindustry

Android Samsung Süper Hızlı Şarj Kaosu Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Forumdan epeydir uzak kalmışım. 100W/5A kablo almanıza gerek yok. S25 FE için 60W/3A kablo yeterli. Şok markette satılan Neowise marka 60W kabloyu 100 TL'ye alabilirsiniz.
  3. Mindustry

Yardım Samsung A34 İçin Orjinal Şarj Kablosu Ne Almam Gerek?

Orijinal kablo kendi kendine çürüyor. Düzgün bir markadan 60W kablo almanız yeterli. Hatta şok markette Asonic marka 60W kablo 100 tl. Test ettim, süper hızlı şarj ediyor.
  4. Mindustry

Ben teşekkür ederim. 3C ve FCC Sertifikasyon belgelerinden öğrendiğim kadarıyla Tab S10 serisinin SFC 2.0 modu için de 5A kablo gerekiyor. Emin olmak için ayarlar/tablet hakkında/durum bilgisi menüsünde en altta değerlendirilen kısmını kontrol edebilirsiniz. 15V;3A yazıyorsa 60W/3A kablo SFC...
  5. Mindustry

Sağ olun. S25+, Tab S11 gibi 3A kablo ile de 45W modunda şarj olabilen yeni Samsung cihazları da destekliyor mu? Bence uygun fiyatlı olduğu için birçok insan Samsung SFC 2.0 45W destekliyor mu merak ediyordur. Tespit ettiğiniz uyumluluk bilgilerini Acefast 45W sıcak fırsat konunuza ekler...
  6. Mindustry

Ben de Belkin 67W modelini önerecektim. Telefonunuzla uyumlu. Çift port için daha iyi bir alternatif bulamadım. Güvenilir satıcılardan alın.
  7. Mindustry

Apple şarj uyumluluğu Samsung kadar karmaşık değil. Muhtemelen yapabilirsiniz.
  8. Mindustry

Acefast 45W SFC 2.0 45W destekler mi bilmiyorum. Henüz S25 serisinde deneyen olmadı. Ugreen Nexode 45W 5-16V;3A PPS profilini desteklemediği için 5A kablo almanız gerekeceği için tavsiye etmem. Baseus Gan 2 Lite 65W, SFC 2.0 45W modunu desteklemiyor. Telefonunuzu en fazla SFC 27W hızında şarj...
  9. Mindustry

Samsung telefonların kutusundan 60W/3A kablo çıkıyor. Telefonunuzun SFC 2.0 45W modu için uyumlu.
  10. Mindustry

Nothing 3a Pro mu Yoksa Samsung A56 mı?

Bak benim gibi kullanmış ve Nothing yazılımının ne kadar balon olduğunu anlamış. 🤣 Kaynak: https://www.hepsiburada.com/nothing-phone-3-256-gb-12-gb-ram-nothing-turkiye-garantili-siyah-p-HBCV000098QMU7-yorumlari?sayfa=1&filtre=2
  11. Mindustry

O kadar anlamsız bir savunmaya girdiniz ki çok güldüm. Dediğiniz gibi üst segmente yakın olan S25 FE 33K'ya satılırken 30 K'ya satılan orta segment Nothing 4A'yı almak için mantıklı bir tane sebep yazamamışınız. Yok şu eksik önemli değil yok bu eksik önemli değil gibisinden anlamsız yorumlar...
  12. Mindustry

S25 FE dururken Nothing 4A önermişiniz. Nothing 4A ile S25 FE'yi kıyaslayın. https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/1019620-1046947/samsung-galaxy-s25-fe_nothing-phone-4a/ 30K'ya satılan Nothing 4A'ya bakalım: İşlemcisi S25 FE'nin yarısı gücünde...
  13. Mindustry

Bir Xiaomi'nin arayüzünde reklam var. Zaten tercih etmiyorum. Samsung'un çok daha gelişmiş ve stabil arayüzünden birkaç marjinal fanboyun gazına gelip NothingOS 4 arayüzüne geçiş yaptım. Bomboş ve "hızlı" yazılımından keyif almayı bırak pişman oldum. Zaten fiyatına göre donanımı zayıf kalıyor...
  14. Mindustry

Alıp kullanmasam yazılım eksiklerini nereden ayrıntılı bileceğim. Gereken ayarı bulamadığın bomboş yazılım. En hızlısı olsa ne yazar. Bir telefon satın aldınız mı şirkete ortak olmuş gibi savunmaya geçiyorsunuz. Kişisel tercihlerinizi insanlara dayatmayın. Ne fiyatına göre donanımı iyi ne de...
  15. Mindustry

Hepsinin ya fiyatları arttı ya da stoğu bitti. Şimdilik daha uyguna bulamıyorum. Bu arada Acefast 45W şarj aletini incelediniz mi? 1775075139 Lenovo 68W şarj aleti 100W kablo ile birlikte 1000 TL. https://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-68w-usb-c-sarj-cihazi.html Bu şarj aleti ile ilgili...
  16. Mindustry

Baseus GaN 5S 30W adaptör 473 TL. Stokta sadece 8 tane kalmış. Samsung SFC (25W - 27W) uyumlu şarj aleti ihtiyacı olan varsa kaçırmasın. https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0CYSQLSTT?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1
  17. Mindustry

🔥İndirim Belkin Boost Charge Örgülü USB-C 60w 125TL

Denemedim. Bir partide üretim hatası olabilir.
  18. Mindustry

🔥İndirim Belkin Boost Charge Örgülü USB-C 60w 125TL

Belkin kablonun beyaz rengini almak isteyen olursa iki tanesi 244 TL...
  19. Mindustry

Nothing fiyat performans değil. Birkaç marjinalin satın aldığı değişik bir marka. 3A Pro'nun kılıfını arasan bulamazsın. Bozulsa tamir ettirecek yeri zor bulursun. Yazılıma hiç özenilmemiş. Saf android'in hafif makyajlanmış hali. Kamera yazılımı iyi. Onun haricinde bütün uygulamaları tırt...
  20. Mindustry

Yurt dışı S24 ultra alınır mı?

Belki göze hoş gelse de kullanışsız bir tasarımı var. Keskin köşeleri kılıfla bile ele batıyor, ekranı kontrol etmeyi zorlaştırıyor.
Geri