Arama sonuçları: *

• Users: Ahm-ET
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. A

Samsung a26 için 25w adaptör önerisi

Trendyol dan 25w hızlı şarjlara baktım ama sahte ve yan sanayi diyen var Samsung a26 için hızlı şarj adaptörü önerir misiniz? Yanlış bilmiyorsam pd falan yazıyordu ona uyumlu olursa sevinirim Ve mesela telefonun destekledi watt'tan daha yüksek kullanılırsa telefona zarar verir mi 30w 66w 100w gibi
  2. A

Önerebileceğiniz 33w Şarj adaptörü

Cmf nothing phone 1 almak istiyorum 33w Şarj adaptörü önerir misiniz? Xiaomi falan var ama marka farkından dolayı sıkıntı olur mu bilemedim
  3. A

Çözüldü✓ Video ve film odaklı monitör önerebilir misiniz?

24 fps olduğunu bilmiyordum o zaman orta yollu 4k yeterli
  4. A

Hz değerleri video da çok önemli mi? Hz denilince hep oyundan bahsediliyor
  5. A

Yazdığım bütçeden bağımsız olarak ne önerirsin
  6. A

Benim ekranda fhd video için istediğimden bir farkı olsun istedim zaten 320hz ne yapayım
  7. A

Teşekkürler o zaman 2k işimi görür illaki daha iyileri var biraz bakmıştım. 2k ekranlar bile 15 e çıkan var ne özelliği var bilemedim
  8. A

Bugün donanım arşivi kanalında şu tanıtıldı Rampage Glacier GL27R200Q Bu da 2k 200hz 7500 tl bu yeterli olur gibi o zaman
  9. A

Evet evet aklımı karıştıran burası benim laptopum rengi güzel geliyor 2k alsam çok bir fark olmayacak gibi geldi o yüzden 4k düşündüm dediğin gibi 2k renk değeri iyi olan olursa basit bir 4k dan daha iyi mi olur demek 1766012017 Acer nitro 5 an515 44 AMD ryzen 5 Gtx 1650
  10. A

Anladım ya da biraz daha para biriktirip 4k alınabilir peki en az kaç hz olmalı
  11. A

Benim laptopum fhd 144hz daha çok video ve film için monitor almak istiyorum sizce 2k yeterli mi yoksa biraz para biriktirip 4k mı alınmalı oyun oynamıyor değilim ama daha çok video üzerine
Geri