Arama sonuçları: *

• Users: Mıchaeljoe
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. M

Cs2 fps değerleri normal mi?

Şuan orta ayarlarda ve x2 ve orta ayarlarda. 1777768579 Hocam kusura bakmayın bir şey daha soracağım, amd Sofware de oyun profili ne olmalı sizce global ararlarda kullanıyorum da. 1777768624 Hocam kusura bakmayın bir şey daha soracağım, amd Sofware de oyun profili ne olmalı sizce global...
  2. M

Düşürdüm hocam en düşüğe aldım ama görüntü kötü gelince orta ayarlara aldım expoyu da açarım kapamadan önce teşekkür ederim.
  3. M

Zentimings Kullanmıyorum hocam ama isterseniz afterburne açıp atabilirim. 1777767614 Madedi gücüm olunca güzelk bir kule tipi almaya planlıyorum hocam ama işte ram fiyatları malum maalesef satsam bu ramleri ucuza gider diye düşüyorum öyle çok fark olunca ödeyemem maalesef.
  4. M

En düşük ayarlara aldım 1080p de 180-500 arası veriyor ölüm rehimne kurtarma haritalarında 1777767111 Şuan elimde ki ml40 hocam en düşüğe aldığımda 180-500 arası genel olarak fps değerleri.
  5. M

Hocam zaten 5200 mhz şuan 4800 de, gerekli mi sizce 400 mhz için? Terslemek için değil sadece merak ettiğim için soruyorum.
  6. M

Değil hocam, 5200 mhz oluyor zaten ve 400 mhz öyle çok fark yaratmayacağı için açmadım genel olarak overclock ile işim olmuyor zaten.
  7. M

Hazır sistem olduğu için 12 cm fana 2-3 bin lira fark vardı hocam elim açığa çıktığı zaten güzel bir fan alacağım.
  8. M

İşte anormal geldi hocam, o yüzden konu açtım. Ramler 4800 mhz'de çalışıyor stabil olması için.
  9. M

Bir nevi alışkanlık gibi bir şey oldu hocam hani alışkanlık oldu oyun stabil ise yükseğe alıyorum genelde birde sistem yeni sayılır ve 32 gb idi ama normalde ve mavi ekran hatasını çözmek için 1 slotu çıkartım. 1777766291 Haklı olabilirsiniz hocam ama genelde boşta 35-45 derece yük altında...
  10. M

Merhaba arkadaşlar bilgisayarım ortalama 120-200 fps değerlerini veriyor normal mi sizce bana az geliyor, çünkü oyun testlerinde daha fazla veriyor. Grafik ayarları en yüksekte ve keskinliği yumuşatma modu x8, doku filtreleme modu x16 da. Sistem özellikleri aşağıdadır. İşlemci AMD Ryzen 5 7600...
  11. M

Bilgisayarım Sürekli Mavi Ekran Veriyor, Ne Yapmalıyım?

Hocam merhaba iyi akşamlar, bir şey soracaktım, ara ara cs2 ye girdim oyun atmak için, ölüm maçında normal fpsleri veriyor gibi ama bazen 100-110-120-130 gibi fsleri düşüyor normal mi 200-250 den?
  12. M

Tamam hocam sağolun.
  13. M

Maks 6 Bin TL Gaming Mönitör Önerisi

Samsung G3 olabilir ben almıştım 2. monitör olarak görüntü olarak güzel geldi bana 180 hz, 1080p iyi bence, kullanmadım kenarda duruyor o ayrı tabi.
  14. M

Umarım çözeriz hocam, normalde ssd 50 derecelerde oluyordu ama dün kasanın içini açtım ve söküp taktıktan sonra 50-52 dereceye çıktı boşta normal mi hocam?
  15. M

Tamam hocam zaten windows olduğunu düüşünmüyorum, çünkü 210 da uzun süre kullandım defalarca format attım işe yaramadı w11 de daha fazla vermeye başladı sadece sinirlerim bozuldu 2-3 günde bir alırken günde 3-4 defa almak sinirlerimi bozdu.
  16. M

Tamam hocam öyle yapayım hocam, format atacaktım bugün w10'a dönmek için atsam bir sıkıntı olur mu peki?
  17. M

Tamam öyle yapayım ama ram slotlarıyla alakalı olabilir mi sizce hocam?
  18. M

Attım hocam, ama fiziksel bir hata olsa illa ki memtest86 da 1 hata bile olsa çıkmaz mıydı?
  19. M

Şuan hepsi bitti hocam.
  20. M

Yapmaya başladım hocam çıktıkça payalaşacağım.
Geri