Arama sonuçları: *

• Users: Klsleen
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. K

Anlık donma ve ses bozulması!

hocam cpu z de yarısını gosterıyor
  2. K

biri 2 biri 4 A2 ve B2 slotlarına takılı 1767386562
  3. K

driverlar güncel hepsi kendi sitesinden pcyi kurdugumdan berı boyle format attım bıos guncelledım falan ıse yaramadı 1767385680 1767385717 1767385741
  4. K

olmuyor hiç fark etmedim ama arkada oyun acıksa arka plandayken masaustunde gezınırken oluyor 1767385302 dıscord varsa vıdeo atayım takılmaları
  5. K

nasıl durumda oldugunu anlamıyorum belırlı aralıklarla takılma oluyor bazen takılmalarda ses gelıyor ve duzelıyor aynı seyı sureklı tekrar edıyor
  6. K

igpu da yaptığı takılma ekran kartını takıncada yapıyor aynı sorun
  7. K

galiba gpu coil whine yapıyor
  8. K

hocam sanıyelık oluyor pc kapanmıyor gpu bakımını yenı yaptım 2.el aldım occt testı falan yapıyorum kac saattır ondan ısınması normal bence ekran kartındanmı oluyor dıyorsunuzu 1767384127 oyunu kapattım şimdi 53derece bosta
  9. K

Güç kaynağım xpg core reactor II VE 750w Ekran kartı 1660 super 1767383429
  10. K

PC’yi yeni topladım. iGPU ile kullanıyordum. 2 gündür Valorant gibi oyunlarda anlık, saniyelik takılmalar oluyordu ve “cırrzzz” diye bir ses geliyordu. Sorunun iGPU’nun gücünden kaynaklandığını düşünüp ekran kartı taktım ama sorun hâlâ devam ediyor. Sizce sorun nedir?
  11. K

R7 7800X3D 80W Geçmiyor!

Donma sorunu neden acaba 1767379443 oyun oynayamıyorum
  12. K

R7 7800X3D 80W Geçmiyor!

hocam 120w stock tdpsi var şuan 200 watta ryzen master da oyle gozukuyor
  13. K

R7 7800X3D 80W Geçmiyor!

İşlemci 80 watt’ı geçmiyor ve PC’de oyunlarda anlık donmalar ile seste bozulmalar yaşanıyor. Bu sorunların neyle alakalı olduğunu bilmiyorum. Ancak işlemci neden 80 watt’ı geçmiyor olabilir? Ayrıca 4.7 GHz’in üstüne de çıkmıyor. Bu donma sorununun iGPU ile kullanmamdan kaynaklandığını...
  14. K

Anakart vga ışığı yanıyor!

Merhaba, dün akşam yeni bir PC topladım. Şu anlık ekran kartım yok, kısa süreliğine iGPU kullanıyorum. Dün akşam DRAM ışığı yanıyordu; sorun ram soket kilidinin tam kapanmamış olmasından kaynaklanıyormuş. Onu düzelttim ve şu an DRAM ışığı yanmıyor. Ancak şu anda VGA ışığı yanıyor. Valorant’ı...
  15. K

Asrock B650M Pro Rs Wifi alınır mı??

peki MSİ B650M Gaming Plus Wifi modeli nasıldır veya [H3 id='Gigabyte+B850M+EAGLE+WF6E+ICE']Gigabyte B850M EAGLE WF6E ICE[/H3]
  16. K

Aslında asrock modelındekı 2 karttada m2 wifi ozelliği bulunmakta ve wifi kartı gömülü değil wifi kartı laptoptakiler gibi değişebiliyor B850m force modelıne bende baktım kararsız kaldım b650m hdv modelı suan mevcut elımde ama abım daha ust model almamın hem wıfı hem 4 slot ram +1 olarak m2 ssd...
  17. K

Merhaba dün Asrock B650M HDV/M.2 aldım fakat biraz daha verip daha üst modeli almak geldi içimden ileriye dönük olması açısından. Elimdeki anakartı iade edip Asrock B650M Pro Rs Wifi almak istiyorum sizce mantıklımı veya başka önerileriniz varsa onlarıda alabilirim. B650M HDV/M.2 5367 tl...
  18. K

2.El Tuf Gaming B650M-E alınır mı??

Sizce alınır mı? arkadaşlar yada sıfır b650m hdv veya colorful v14 alıcam
  19. K

❌İndirim Bitti! TRENDYOL İNDİRİM NASIL KULLANILIR (700₺ İNDİRİM!)

üst limit varmı kodlar için 3 4k lık urunde 700 lıra ındırım yapıyormu
  20. K

2.El Tuf Gaming B650M-E alınır mı??

HWID ban işine girersek hiç çıkamayız hocam her anakartta olabilir valorant ta falan 4 ay suruyor
Geri