Arama sonuçları: *

• Users: 0000XIII
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. 0

Yardım Bu çalışma masası alınır mı?

ceramical ürününün aynısının beyazını 2023 yılında aldım ve kullanıyorum. o zaman için 1050 tl ye almıştım. üstüne otursam bile taşıyor(80kg) ben basit ama işlevsel bir ürün bekliyordum. bekelntimi karşıladı.
  2. 0

Samsung 9100 Pro 4TB Nvme M.2 SSD BULK Kutusuz, ithalatçı garantili

Merhaba, bu yorumu neye istinaden yaptığınızı öğrenebilir miyim? Başka ne gibi yanlış kararlarıma tanık oldunuz acaba?
  3. 0

Bu SSD nin beni huzursuz edeceğini düşündüğüm için siparişi iptal ettim. 4tb satın almak gibi bir şımarıklıktan vazgeçip kutulu garantili 2 tb almak daha mantıklı bir karar diye düşünüyorum. SSD kapasitem 4tb değil de 2 tb olursa geceleri yine uyuyabilirim ama 4tb lik ssd arıza verirse...
  4. 0

Ürün bana ulaştıktan sonra ne gibi testler yapmalıyım? 1- samsung magician uygulamasını indirip kuracağım ve ssd yi tanıyıp tanımadığına mı bakacağım? ardından sıcaklık ve hız testlerini nasıl yapabilirim? ürünün gerçek olduğundan emin olmak için başka neler yapabilirim?
  5. 0

Arkadaşlar merhaba, sıcak fırsatlarda ilk kez konu açıyorum. Aşağıda linkteki ürün diğer pek çok platformda 40-45k fiyat bandında satılıyor. Bu arkadaşlar hepsiburada üzerinden 28.350 TL'ye satılıyorlar. satıcıyı da takip ederseniz 100 tl daha kupon geliyor. Fiyat çok cazip ama ürünle ilgili...
  6. 0

Yardım Amazon depo Ekran Kartı Garantisi Nasıl Oluyor ?

Merhaba, cevabı ben de öğrenmek istiyorum o nedenle yorum yapıp burada bekleyeceğim.
  7. 0

İlk sistemim olacak, tavsiyelerinizi bekliyorum...

tekrar merhaba, sisteme ekran kartını olarak bu ürünü ekledim. geriye RAM, SSD ve kasa kaldı. burada yardıma ihtiyacım var. Inno3d Nvidia Geforce RTX5080 Link: https://www.hepsiburada.com/inno3d-...an-karti-n50803-16d7-176068n-pm-HBC00007UTDFR Konu; anakart, işlemci, ekran kartı ve RAM...
  8. 0

Redmi note 13 pro alınır mı?

açıkçası bilmiyorum ama sanırım 4.5G var ama 5G yok. https://www.hepsiburada.com/redmi-note-13-pro-512-gb-12-gb-ram-xiaomi-turkiye-garantili-siyah-p-HBCV00005PZUWF?magaza=MI%20STORE bu linkteki ürünü almıştım. özelden iletişim bilgisi ulaştırırsanız eğer. isterseniz çekmiş olduğu fotoğrafları...
  9. 0

Redmi note 13 pro alınır mı?

Merhaba, 2024 temmuz ayından beri "Xiaomi Redmi Note 13 Pro 512 GB 12 GB Ram" kullanıyorum. Telefon beklentilerimin tümünü karşılıyor. fakat kamera çekim kalitesi pek yüksek değil. benim için hangi beklentileri karşılıyor açıklayayım. whatsapp verilerim 19gb kadar var, bunlar dışında telefona...
  10. 0

Teşekkür ederim, fiyatı fena değil ama 2 adet 2k monitörüm var o nedenle benim ihtiyacım yok, ekran kartı seçmeye çalışıyorum. yukarıdaki ekran kartları 4k gaming destekler mi? bir de inno 3d ile ilgili neler düşünüyorsunuz?
  11. 0

Tekrar merhaba, Bu sistem için bir ekran kartı seçebilir miyiz? şu an için benim gözüme çarpan 3 seçenek şu şekilde: -Ürünlerin güç tüketim verileri dikkat çekici, proart 5070ti in güç tüketimi(500W) inno 3d 5080(360W) den bile fazla. Buradan ne anlamalıyım? pro art gerçekten güçlü bir kart mı...
  12. 0

mouse konusunda tavsiyenizi dikkate alacağım, peki kasa konusunda düşünceleriniz nedir? bu anakart ve sıvı soğutma kiti için nasıl bir kasa uygun olur sizce? ve başka fan vs almalı mıyım?
  13. 0

mouse konusundaki fikrinizin nedeni nedir? bu mouseda kronik bir sorun mu var veya neden kötü bir tercih olduğunu düşünüyorsunuz?
  14. 0

Merhaba, 28 yaşında maaşlı çalışıyorum ve çocukluğumdan beri hayallerimi süsleyen güçlü bir sistem inşa etmeye çalışıyorum. Bu noktada bütçe konusunda bir sınırım yok fakat önemsiz şeylere bir sürü paralar da saçmak da istemiyorum. Performans ve stabiliteye fiyattan daha çok önem veriyorum...
  15. 0

Yardım Oyunları beraber oynayacak birileri

Merhaba, Aşağıda listelemiş olduğum oyunlarla ilgileniyorum lakin iş nedeniyle çok az zamana sahibim. Özelden mesaj atarsan steamden arkadaş olmak isterim. Nadir zamanlarda da olsa belki birlikte keyifli vakit geçirebiliriz. olur da iyi iletişim kuramazsak da birbirimizin vaktini boşa...
Geri