Arama sonuçları: *

• Users: kaanpro34
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. K

Gamepadlerde bu normal mi?

Rekabetçi bir oyun oynamiyorsa deadzone onu pek ilgilendirmiyor zaten. Ben fotoğraf lardan pek bir şey anlamadan yorum yapmışım kusura bakmayın. Ama bence iade etme.
  2. K

Gamepadlerde bu normal mi?

Klasik drift sorunu. Eğer çok fazla değilse ve oyunlarda sizi rahatsız etmiyorsa endişelenmeyin.
  3. K

Bilgisayar toplayacağım tavsiye lazım !!!

5090 in fiyatindan haberiniz varmı
  4. K

Gamesir nova 2 lite alınır mı

Fiyatına göre en iyi seçenek. Alınır.
  5. K

Koltuk önerisi butçe 10k

Genel olarak neredeyse tüm oyuncu koltuklarını kötülüyorlar. Ofis koltuğu alın diyorlar. Ama bence çoğu ünlü yayıncıya "hawk" sponsor olduğu için ben o markayı tercih ederdim.
  6. K

Öneri Hangisi daha iyi mouse

Hiçbiri. Wraith den al
  7. K

İlk defa kasa topluyorum. Parçalar birbiriyle uyumlu mudur?

Topladığınız sistemin fiyat avantajı yok ama fena olmayan bir sistem toplamışsınız. Oyun tarafında 8gb VRAM sorun yaratabilir onun dışında iyi.
  8. K

Yardım Gamepad önerisi hikaye/futbol/forza

Bende nova 2 lite kullanıyorum. Bu bütçede en iyi seçenek. Soruların varsa cevaplarım.
  9. K

RX 9070XT Ryzen 5 7500F Fps drop (Gaming gen servis rezilliği)

Neredeyse 1.5 ay olmuş. Son durum nedir merak ettik.
  10. K

Yardım Rx 6700 ve ryzen 5 7500f için kaç watt psu alınır ?

650-750w psu yeterli olucaktır.
  11. K

27-28k laptop önerisi

35-40k bandında rtx4050 laptoplar mevcut. Bütçeni arttıramıyorsan ikinci el bak. Onun dışında rtx3050 laptop bulabilirsin belki.
  12. K

350k kredi borcum var patladım şimdi ne olacak yardım?

Kesinlikle o motoru sat ve borcunu en kısa sürede ödemeye çalış yoksa seni çok daha kötü şeyler bekliyor olacak.
  13. K

AULA F75 klavye oyunda tuşları çok geç algılıyor

Arkadaşlar klavyenin çekim mesafesi kötü değil. Dongle ile klavyenin arasında özelliklede metal herhangi bir cisim olmaması bu sorunu çözücektir zaten. Veya bilgisayar masanızda başka bir aygıt için kullandığınız dongle var ise o da aynı sorunu(eğer dongle ler birbirlerine yakın...
  14. K

2500tlye klavye önerisi

"Wraith Esports" dan veya "ulugames" gibi sitelerden bütçene uygun klavyeler bakabilirsin. Senin bütçene uygun olan Madlions mad60 kullandım sonrasında sattım. Ve klavye hakkında şunu söyleyebilirim iyi performans veriyor herhangi bir kronik sorun yaşamadım ama uzun vadede malzeme kalitesi beni...
  15. K

Yardım 2 k bütçeye gamepad önerisi

Tabikide gamesir daha gelişmiş iyi bir seçenek :) ben ikisi arasında kalsam kesinlikle gamesir tercihinde bulunurdum. Diğeri benim için nova 2 lite nin yanında seçenek bile kalamaz. Eğer diğerinin tasarımı hoşunuza gittiyse de anlarım. Bu hayat sizin hayatınız o kontrolcü ile gamesir arasında...
  16. K

Yardım 2 k bütçeye gamepad önerisi

Nova 2 lite bende mevcut ve güncel olarak kullanıyorum. Yeni bir kontrolcü sayılır bir kaç ay önce ilk çıktığı zaman kendi resmi sitesinden denemek için 29 Euro ya sipariş vermiştim. Birde ekstra 300tl kargo firması vergi istemişti 1500tl gibi bir fiyata gelmişti. Şuanda bu bütçede...
  17. K

1.5-2k civarı oyuncu kulaklığı önerisi

Yazılım ile nekadar iyileştirebilirsiniz. eğer idare ederim diyorsanız o zaman düşünülebilir ama konfor anlamında pek bir şey beklemeyin kulak pedleri V2 modeline nazaran daha sert daha ağır genel olarak daha kalitesiz bir kulaklik uzun kullanımda rahatsız edebilir.
  18. K

Gta 5 Premium Edition Türkçe Yama

YouTube de yamalar hakkında bir sürü video var. Bakılabilir.
  19. K

2000tlye ikinci el m.2 ssd önerisi.

Param güvende ile alınabilir fakat herzaman risk var. Ben bu tarz bileşenlerin sıfır alınması taraftarıyım.
  20. K

1.5-2k civarı oyuncu kulaklığı önerisi

V2x alınmaz. Piyasadan kalkmadan önce indirimde arkadaşa 2.5k ya V2 aldırmıştım. Gerek ses kalitesi gerek mikrofon kalitesi, kulak pedlerinin yumuşaklığı hafifliği herşeyi çok iyi bir kulaklıkdı. Ama bence v2x alırsa pişman olur. Düzeltmem gerekirse tecrübelerime arkadaşlarımın tecrubelerine...
Geri