Arama sonuçları: *

1. Dorukteknoloji

Windows 7'de Ağ Bağdaştırıcısının Sürücüsünün adını neredem bulabilirim?

Kanka driver boosyer aslında iyi gibi sadece bilgisayara driver booster kuracağım dedikten sonra bütün uygulamalarını kuruyor
  2. Dorukteknoloji

Teşekkürler, sağ olun. Ben o sırada YouTube'daki bir videoyla yapabildim. Bu arada internet olmadığı için zaten driver booster internetli çalışıyordu. Sonra o videodan sonra ama Driver Booster'ı kullandım
  3. Dorukteknoloji

evet zaten dell'in sitesinden denedim. Technopattan da konu açmıştım o kişi de...
  4. Dorukteknoloji

Öneri PC OYUNU YAPIYORUM FİKİR

gta gibi ama başka hikayeli türkçe olam-n serbest suç olan bir oyun yap 13+ yaş olacak şekilde
  5. Dorukteknoloji

Beyler zamlardan önce hangisini alayım?

https://www.amazon.com.tr/MSI-GEFORCE-GAMING-RTX5070TI-1XHDMI/dp/B0F1NJF1K4/ref=sr_1_2?crid=788NGEWVM29R&dib=eyJ2IjoiMSJ9.K1yMtHlBwFtCLubGcO7PZtQXH7IOoSlgdAVODt5KGUY5ifeEqhw4YTDktXpHTPTyvDlW3MqEAvMcwbSuTIOgJzqI68cCglMG-RswClerDps92vcDoO3szCE3pXmRaGcCr8CpUsGwEf2hIBCzufojnWakaP1ppN7rn5K6czN8DTF196n...
  6. Dorukteknoloji

Eski bir laptop'um var ve ben ona Windows 7 indirdim. Fakat her zamanki gibi Wİ-Fİ sürücüsünü bulmak zorundaydım, aygıt yöneticisine bakınca yapımcıda bilmeyen yazıyor. Intel olduğunu biliyorum ama driver'ın adını bilmiyorum. Intel'in sitesinden bilgisayarın modeli ve markasına göre bir şeyler...
Geri