Arama sonuçları: *

• Users: circassian7
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. circassian7

Çözüldü✓ 5060 Ti 16 GB Ekran kartında Multi Frame Gen seçeneği gözükmüyor.

DLSS swapper ile sorun çözüldü hocam teşekküler.
  2. circassian7

:D Ger.ekten anlaşılmaz bi durum hocam oyun sürekli çöküyor artık analamdığım bi şekilde deneyemiyorum bile. Dlss swapperdan herşeyi en güncelini seçiyoruz değil mi ?
  3. circassian7

Başka bir güncel oyunda deneme fırsatım olmadı sistemi daha 2 gün önce topladım ama zaten youtube'daki çoğu 5060 ti benchmarklarında mfg denerken cyberpunk test ediliyor bence çalışması lazım. Sürüm güncel şuan 591.74 var. DLSS swapper eski rtx 3050 sistemde güzel çalışıyordu 5060ti da kendi...
  4. circassian7

Merhaba dostlar sorunum başlıktaki gibidir. Şuan Cyberpunk 2077 oynuyorum, oyun için nvidia app'te dlls frame gen özelleği gözüküp 4x seçebilsem de oyun içinde frame generation kısmında sadece fsr seçeniği var. Bazı konularda Donanım hızlandırmalı gpu zamanlaması açık yapın diyerek çözüm...
  5. circassian7

Sizce 5060 8gb kasa alınır mı ?

teşekkürler
  6. circassian7

teşekkürler radeon ekran kartlarını da çok bilmiyorum sanırım 5060 la aynı segmentte
  7. circassian7

Yeni yılda alırım diye planladığım yeni bilgisayar alışverişini malum ram krizi sonrası öne çekmeye karar verdim. Böyle bi sistem buldum bütçeme de uygun peşin 9 taksit alıcam. Daha önce hep laptop kullandığım için kasa bileşenleri hakkında çok bi bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim. Genel...
Geri