Arama sonuçları: *

• Users: att19
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. A

🔥İndirim MSI MAG PANO 130R PZ Beyaz Kasa 🔥 3.679 ( DİP FİYAT )

Daha sağlıklı değil mi hocam bu şekilde
  2. A

🔥İndirim Samsung 15W Kablosuz Hızlı Şarj Cihazı İkili - 1599TL

Hocam şimdi hatırladım sizin paylaşım ile merakım olmuştu. İndirime yetişemedim yine size denk geldik. :)
  3. A

🔥İndirim Samsung 15W Kablosuz Hızlı Şarj Cihazı İkili - 1599TL

Bundan almak istiyordum ancak fiyatı istediğim seviyeye inmiyordu. İçinde adaptör olduğunu bilmiyordum. 10 gün önce aynı adaptörden almıştım. Üzüldüm ama alsam mı almasam mı kararsız kaldım.
  4. A

🔥İndirim MSI MAG FORGE M100R TEMPERED GLASS ARGB WHITE 3.2 mATX KASA VATAN 2169 TL

Forge ile pano arasinda ne gibi farklar var. Fiyatları çok farkediyor.
  5. A

Android (TESTER LAZIM) Mobil oyun yaptım tester lazım (Herkes Katılabilir)

Hocam mobil oyun işini bırakalı uzun zaman oldu ama kingdom rush oyunu gibiyse bi sure oynarım. Lise dönemlerinde çok oynardım. 1774551707 Att19 [email protected]
  6. A

Kapı zili için öneride bulunur musunuz?

Arkadaşlar merhaba. Elektrik işlerinden normal bir kullanıcı kadar anlıyorum. Binamızda yer alan dış kapı zili bozuldu. Özellikle bizim zili çalmıyor. 4 daire üzerinden yeni bir kapı zili takmak istiyorum. Uygun fiyatlı ve kolay montaj yapabileceğim bir sistem önerir misiniz? Aklımdaki ikinci...
  7. A

Hangi işlemcileri alabilirim?

Hocam 10k öylesine yazılmış bir para ancak bu paraların üzerine çıkmak da mantıklı gelmiyor. Kasayı topladığım dönem de fazla para harcamadan genel olarak ikinci el kovalamistim. Şuan biraz uzak kaldım işlemci ve ekran kartlarına.
  8. A

Hangi işlemcileri alabilirim?

Arkadaşlar merhaba. Yıllar önce topladığım kasayı upgrade etmek istiyorum. Gigabyte B450m s2h anakart ile uyumlu hangi işlemci ve ekran kartı fiyat -performans olarak başarılı olur? Mevcutta: Gtx 750ti Ryzen 3 1200 bulunmakta. Ayrıca gtx1650 ve i7 7.nesil işlemcili bir laptopum var. Oyun...
  9. A

❌İndirim Bitti! 🔥(Son 6 Ayın En Uygun Fiyatı) Baseus 30W Hızlı Şarj Aleti 345 TL🔥

Amazon satıcılı 690₺'ye aldım ilk sipariş kuponu vs. de verince daha uyguna geldi.
  10. A

❌İndirim Bitti! 🔥(Son 6 Ayın En Uygun Fiyatı) Baseus 30W Hızlı Şarj Aleti 345 TL🔥

Hocam bugün samsung şarj protokolü ile ilgili yazınızı okudum ve sizin yazdıklarınızı dikkate alarak samsung s25 edge cihazım için samsung 25 watt şarj cihazı siparişi oluşturdum. Sizce o siparişi iptal edip bunu alsam daha mantıklı olur mu?
  11. A

❌İndirim Bitti! DYSON V11™ Advanced Şarjlı Dikey Süpürge 15.999TL

Hocam indirime girdi sandım konuyu tekrar canlandırınca :(
  12. A

S25 edge alacağım ne dersiniz?

Vatan.com üzerinden gece fırsatlarında yer alan s25 edge 256gb modelini almayı 47.5k fiyatla düşünüyorum. Cihazın şimdiye kadarki en düşük fiyatı. 512 GB olan 54k bandına düşmüştü ancak tekrar 56k civarına çıktı. S26 edge çıkmayacak ve bu telefon da 7-8 aylık bir cihaz olduğu için almayı...
  13. A

🔥İndirim Samsung Galaxy S25 Edge 512 GB - 54 bin TL

Bana çok mantıklı geliyor 50k bandına kamera işlemci , malzeme kalitesi vs. bu kadar üst seviye bulmak zor. Ayrıca 7 yıl güncelleme desteği var. Tek düşündüren batarya ve şarj hızı. Onlar da 1 günü rahat çıkarıyor diye yazmış kullananlar. Zaten iPhone kullanan herkes şarj aletiyle geziyor...
  14. A

Öneri 15-16 k civarı sıkıntısız oyun oynatacak tel lazım

Hocam silmeye siliniyor da böyle bir şey yapılmadı bile başlı başına rahatsız edici.
  15. A

Öneri 15-16 k civarı sıkıntısız oyun oynatacak tel lazım

Hocam reklam konusunda çok haklısın ben de Xiaomi kullanıyorum ve telefonum bozuldu yenisini almak istiyorum xiaomiden uzak durmak istiyorum ama fiyat olarak çekiyor kendisine. Yurtdışı seçeneği de işin cabası.
  16. A

🔥İndirim S25 Fe 31999₺ -Samsung eğitim indirimi-

Hocam aslında satıcı da aynı sizin bahsettiğiniz ile sadece Pazaryeri farklı. Birisi Samsung'un kendi sitesi diğeri başka bir Pazaryeri ama Samsung satıcı.
  17. A

Satıcı Samsung olduğu için paylaştım zaten hocam. Öğrencilere indirimli yapıyor sadece. 1767641183 Magic 8 pro hala satışa çıkmadı. Win kim bilir ne zaman satışa çıkar. Türkiye'ye ürünler çok geç geliyor.
  18. A

Edu'lu mail ile giriş yaptım ve öğrenci belgesi yükledim. 1767608647 Fiyat artış eğiliminde hocam. Yılbaşı sonrası cihazların çoğu artmaya başladı.
  19. A

Hocam satıcı aynı oluyor aslında ama 800₺ daha uyguna geliyor. İki pazar yerinde de Samsung satıyor. O farka da şarj aleti vs. alınabilir.
Geri