Arama sonuçları: *

• Users: Nephesis
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. N

Türkçe klavye tavsiyesi

Hocam size özelden wetransfer linki attım oradan inceleyebilirsiniz
  2. N

Türkçe klavye tavsiyesi

Basış hissi çok güzel hocam istersen birazdan video atabilirim
  3. N

Türkçe klavye tavsiyesi

Monster rapid pro var hocam.Ben 1 aydır kullanıyorum çok memnunum.Mekanik olarak alacaksan önerebilirim
  4. N

3000 TL Mekanik / Manyetik %75 Klavye Önerisi

hocam bende monster pusat rapid pro var öneririm 12 taksitle alabiliyorsun.Mekanik klavye olarak önerebilirim.Bilek desteği de var
  5. N

Hangi mouse tercihe ederdiniz

maksimum 3 bin
  6. N

Hocam bütçe olarak yüksek bir şey alıp 5-6 sene sorunsuz kullanmak istiyorum sadece
  7. N

Darmoshark M3S Max Wireless NZXT Lift Elite Wireless Mchose G3 Ultra 8k Hz Wireless Rampage Zenith Pro 4000 Hz Darmoshark m3s, Syrox v8 Bunlardan hangisini almak daha mantıklı sizce
  8. N

Corsair m75 air alınır mı

İtopya'da Corsair m75 air 2100 liraya inmiş alınır mı
  9. N

Yardım Mouse önerisi 1000tl

claws iyidir fakat https://gank.com.tr/machenike-l7-mix-tri-mode-3395-beyaz-gaming-mouse-80 varken bunu al hocam sensör vs daha iyidir.
  10. N

Hocam maksimum 3 bine kadar mouse önerebilir misiniz (wraith hariç pls)

Hocam yazılımı internet üzerinden mi ayarlıyorsunuz yoksa uygulaması var mı
  11. N

hocam 8k almayı düşünmüyorum şuanlık 1k hz benim için yeterli olacaktır.önemli olan malzeme kalitesi ve garanti ve iade konularında sıkıntı çıkarmaması
  12. N

Yardım Mouse önerisi 1000tl

https://www.hepsiburada.com/claw-s-nexus-air-v1-kablosuz-10000-dpi-pixart-pmw3325-sensor-makro-yazilimli-degistirilebilir-kapakli-rgb-kablosuz-gaming-mouse-siyah-2-4-ghz-kablosuz-bt5-1-type-c-ile-kullanim-destegi-p-HBCV00006CVVI6 hocam buna bakabilirsin
  13. N

Önerilerilerinize açığım aklımda monster ghost pro ve rampage zenith pro var başka önerileriniz varsa önerilerinize açığım.Taksit imkanından dolayı monster seçtim diyebilirim
Geri