Arama sonuçları: *

• Users: Mucome
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Mucome

Rog strix RX 580 8 GB alacağım nelere dikkat etmeliyim?

1050 Ti 1775844444 Komikmiş kral bir daha olmasın :) 1775844516 Ama alacağım kişi toptancı yani furmark falan yapamıyormus bende kargo ile alacağım bu riski almalimiyim kendim kontrol edicem alınca
  2. Mucome

Rog strix RX 580 8 GB alacağım nelere dikkat etmeliyim?

Merhaba takas yoluyla 1500 TL ye RX 580 alacağım başlıktada yazdığım gibi ideal sıcaklıklar nasıl olmalı, nelere dikkat etmeliyim kullanan arkadaşlar varsa yazabilirmi?
  3. Mucome

Elinde RX 6600 olan varmı??

Beni serbest piyasa fiyatları ilgilendirmiyor şahsen ben ederinde satan birini arıyorum bütçemde bu kadar bu karta fazlasını vermekte enayilik olur
  4. Mucome

Referans veren olursa havale ilede olur
  5. Mucome

6 Bin TL ye RX 6600 alıyorum ilan bölümünede yazdım burayada yazayım dedim etkileşim olsun diye elinde olan varsa PG ile alabilirim
  6. Mucome

2000 TL ye kadar Traş makinesi önerisi

Selamlar 1500 TL bütçem var zorlarsam 2 K ve biraz üstüne çıkabilirim özel bölge ve sakal için sıfır kesecek tras makinesi öneriniz varmıdır uzun ömürlü olması da lazım.
  7. Mucome

Donanım Arşivindeki 2.EL Ekran Kartı Satıcıları

Yanlış yazmışım kusura bakmayın doğru dediniz nostalji yaşamak isteyen alsın kullansın nostalji kart yani
  8. Mucome

Hocam burada konuşuyoruz forumdaki arkadaşlar maşallah aslan yemi görmüş gibi çullanıyor bana benim kartı övdüğüm de yok buarada ben bile kullanmıyorum nasıl oveyim bu kartı tek diyeceğim hani zamanın orta segmentteki iyi kartlarından biri
  9. Mucome

Dedim yukarıda ben oyun için çok kullanmadım zamanım yoktu kutusunda duruyor ben bir hafta önce tozunu vs aldım hani alan kişi kendi kasasına takıpda denesin aksi çıkarsa almasın bu kadar basit bence
  10. Mucome

Bende dün al satıcıya sordum 1500 den alabiliriz diyor kendisi MSI açılmış kartı 3 k satıyor buyrun Türkiye ekran kartı piyasası 😅
  11. Mucome

Abartmıyalım hocam ben low da 400 görmuşlugum vardı tabi benim işlemcide iyisi biraz
  12. Mucome

Yok estağfurullah ben zaten 1050 Ti en iyi kart şu bu demiyorum orta segment için hani vasatın üstü ben Lol CS GTA gibi AA oyunları yüksek te oynatıyor herkesin bütçesi maalesef yüksek değil tabi alabilen güncel kart alsın
  13. Mucome

Yüksek ayarlara geçmek istiyorum bende sistem toplayacağım en baştan onun için evde boşta duruyor kart
  14. Mucome

Malum Türkiye şartları herkesin bütçesi yüksek kartlara yetmiyor bence 1050 Ti orta ayarlarda hala kullanılabilir kart beni şu zamana kadar üzmedi sağolsun
  15. Mucome

Ben çok kullanamadım zaten günlük hayatımda topu topuna 1 sene en fazla güvenlik etiketinin o yüzden durması + özellik hani senelerce yorulmuş kart değil onu anlatmaya çalışıyorum
  16. Mucome

Hocam bende şaşırdım fullmark testlerini atayım sabit 60 derece tozunu vesaire aldık tabikide hani daha nasıl bir kıyak geçeyim bilmiyorum ki 1771158739 Çöp kart derken?
  17. Mucome

İnşallah kardeşim enayi falan yemeye çalışmıyorum burada ben gidip sarı siteden de ilana verebilirdim ama vermedim hem ihtiyacı olana gitsin hem elime biraz para geçsin istedim aslında ben en başta üstüne para vereceğim kart arıyordum ama sen teklif verince San satmayı düşündüm
  18. Mucome

Arkadaşta kendince haklı olabilir tamam ama Hâyır kurumuna falanmı benziyoruz herkes içinde gücünde 2.el ölücüsünün dediğine bak benim aciliyetim yok sadece yardımcı olmak istemiştim neyse sende aldığın kartın hayrını gör
  19. Mucome

Kardeşim ne gerek var konuyu açmaya serbest piyasa değilmi ben piyasa ortalamasınxa satıyorum güvenlik etiketi dahi duruyor anlamadım ben biryerinemi battık istemeden 1650 inide güle güle kullan bir pazarlık yaptık nerelere geldi konu
  20. Mucome

360.000 TL Araba Önerisi

Doblo yerine Fiat Fiorino da alabilirsiniz biraz beygirden taraf eksisi var ama 1.3 Multijeti yıllanmış şarap gibidir otomatiği soracaksan yok gibi bir şey alınmazda zaten
Geri