Arama sonuçları: *

• Users: Mucome
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Mucome

Öneri Asus Rog Gladıus Iıı Core Mouse

Atk Dragonfly A9 A göre nasıldır bu mouse göre kalite FPS oyunları için
  2. Mucome

Elektrik Kesintileri İçin Priz Önerisi

Dizüstü kullanmıyorum masaüstüne geçtim yukarıdada belirtmedim galiba belirtmiş olayım şimdi
  3. Mucome

3 lü olan model yokmu bildiğin 5 li fazla gelebilir
  4. Mucome

Linkni atabilirmisin
  5. Mucome

Bildiğin varmı 3 4 liraya
  6. Mucome

Ne yapılabilir kesintiler için
  7. Mucome

Oturduğum binada sık olmasa da yaklaşık 3 ayda bir aniden elektrik kesintisi yaşanıyor. Şu ana kadar elektronik cihazlarımda herhangi bir sorun oluşmadı ancak yeni topladığım sistemde riske girmek istemiyorum. Priz veya farklı bir koruma ürünü önerir misiniz? Elektrik kesintileri için UPS diye...
  8. Mucome

3000 TL ve Üstü Kulaklık Önerisi

Beyazi varmı
  9. Mucome

3000 TL ve Üstü Kulaklık Önerisi

İyi bayramlar, FPS günlük kullanım için beyaz yada siyah kulaklık arıyorum ( beyaz olması öncelikli) tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.
  10. Mucome

1000 TL Ye Mousepad Önerisi

İyi bayramlar herkese . Bu fiyat bandında, dikdörtgen şeklinde, mor ya da siyah tonlarında kayganlığıda iyi olan bir mouse pad arıyorum.Mouse padlerin özelliklerini çok bilmiyorum, ona göre önerirseniz iyi olur.
  11. Mucome

2500-3000 Arası Mouse Önerisi

Hmm bir kaç tane daha alternatif söylersen bildiğin hepsine bakayım en beğendiğinmi alırım
  12. Mucome

Mouse dediklerinden birini alırım birde klavye lazım bana gene bu fiyat aralığında manyetik yüzde 75 olursa daha iyi olur
  13. Mucome

Onlarin fiyatları 2 k en baba zaten daha iyisini bulamazmitiz 3500 e kadar çıkabilirim 1779645118 Bilindik markalardan yokmu bu fiyat bandında iyi mouse
  14. Mucome

Selamlar herkese bu fiyat aralığında mouse arıyorum daha çok hikayeli oyun oynuyorum ama ileride CS ye başlamayı düşünüyorum mouse da değiştireyim diyorum
  15. Mucome

1500 Tl Klavye Önerisi

Banada 2500 e kadar numpadli olan siyah beyaz farketmez beyaz olması tercihim klavye önerir misiniz hazır konusu açılmış nasiplenelim
  16. Mucome

Çözüldü✓ 4000 Lira Bütçeye Klavye Önerisi

Manyetik farkı nedir mekanikle
  17. Mucome

3000-3500 Arası Klavye Önerisi

Başlıktada belirttiğim gibi bu fiyat aralığında klavye arıyorum. Numpad tuşları olsun yani %75 olan değil mekanik switch arıyorum
  18. Mucome

Çözüldü✓ 4000 Lira Bütçeye Klavye Önerisi

Beyler banada önerseniz 2000 TL ye siyah membran olsa daha iyi olur alışkanlık varda ama mechanic switch de olabilir onada bir şans vermek istiyorum
  19. Mucome

2000 Tl Ye Kadar Siyah Klavye Önerisi

Dostlar selam başlıktada dediğim gibi bu bütçeye kadar klavye aramaktayım membran klavye olsa daha iyi olur ama mechanic switch klavyede önerebilirsiniz onada şans vermek istiyorum
  20. Mucome

4000 Tl Ye Klavye+Mouse+Kulaklık Önerisi

Başlıktada dediğim gibi hepsinin toplamı 4 bini geçmeyecek şekilde kulaklık+mouse+klavye arayışım vardır. Edit: Ekipmanlar siyah olursa güzel olur siyah bir sistem kuracağım
Geri