Oturduğum binada sık olmasa da yaklaşık 3 ayda bir aniden elektrik kesintisi yaşanıyor. Şu ana kadar elektronik cihazlarımda herhangi bir sorun oluşmadı ancak yeni topladığım sistemde riske girmek istemiyorum.
Priz veya farklı bir koruma ürünü önerir misiniz? Elektrik kesintileri için UPS diye...
İyi bayramlar herkese . Bu fiyat bandında, dikdörtgen şeklinde, mor ya da siyah tonlarında kayganlığıda iyi olan bir mouse pad arıyorum.Mouse padlerin özelliklerini çok bilmiyorum, ona göre önerirseniz iyi olur.
Onlarin fiyatları 2 k en baba zaten daha iyisini bulamazmitiz 3500 e kadar çıkabilirim
1779645118
Bilindik markalardan yokmu bu fiyat bandında iyi mouse
Selamlar herkese bu fiyat aralığında mouse arıyorum daha çok hikayeli oyun oynuyorum ama ileride CS ye başlamayı düşünüyorum mouse da değiştireyim diyorum
Dostlar selam başlıktada dediğim gibi bu bütçeye kadar klavye aramaktayım membran klavye olsa daha iyi olur ama mechanic switch klavyede önerebilirsiniz onada şans vermek istiyorum
Başlıktada dediğim gibi hepsinin toplamı 4 bini geçmeyecek şekilde kulaklık+mouse+klavye arayışım vardır.
Edit: Ekipmanlar siyah olursa güzel olur siyah bir sistem kuracağım