Arama sonuçları: *

1. AlptugMarston.

Çözüldü✓ Win 11 Pro cihazım için hangi key türünü tercih etmeliyim.

Açıklayıcı metniniz için teşekkür ediyorum.
  2. AlptugMarston.

Her türlü lisansı aktif edebiliyorsam uygun bir taneden alayım o zaman. Teşekkür ediyorum.
  3. AlptugMarston.

Herkese selamlar. İnternette birçok key görüyorum kimisi bunlara retail key kimisi oem diyor. Bunların arasında ne fark oluyor gidip trendyoldan uygun olan bir key alsam sorun yaşarmıyım. Veya nerden almalıyım. Hangisini önerirsiniz.
  4. AlptugMarston.

500-1000 TL arası Klavye önerisi

Merhabalar herkese. Klavyem bozulduğğu için yeni bir klavye arıyorum. Mümkünse Numpad bulunan ve rgbsi olan bir klavye bakıyorum. Şu anki klavyemde entera hafif dokunsam direk algılıyor o sebeple böyle bir sorun yaşamayacağım bir klavye arıyorum. Bana ne önerebilirsiniz? Şimdiden teşekkürler.
  5. AlptugMarston.

Çözüldü✓ Ethernet kablosu önerisi

Çok önceden esnaf aracılığiyla aldım ama markası S Link'ti uzun süredir kullanıyorum internette dedigim marka üzerinden araştırırsanız size uygun olanı bulabilirsiniz.
  6. AlptugMarston.

Çözüldü✓ Laptop bakımı için termal macunu önerisi

Hangisi daha iyidir peki arasında ne fark oluyor
  7. AlptugMarston.

Çözüldü✓ Ethernet kablosu önerisi

Kendim CAT 6 Kullanıyorum. 100 MBPS olan internetimi aynen kullanabiliyorum. Sizede Cat 6 önerebilirim.
  8. AlptugMarston.

Çözüldü✓ Laptop bakımı için termal macunu önerisi

Merhabalar Herkese. Elimde Samsung Marka biraz eski bir laptop var. Yaklaşık 1 senedir çok ağır çalışıyor ve ısınıyor. Yaklaşık 200 250 tl civarında bir termal macuna ihtiyacım var fakat markalarından çok anlamıyorum. Aralarındaki farkı nasıl öğrenebilirim veya sizin bana önerebileceğiniz bir...
  9. AlptugMarston.

Çözüldü✓ 3-4 Bin tl aralığında Monitör önerisi

Bunuda değerlendireceğim teşekkür ediyorum
  10. AlptugMarston.

Bütçemede uygun. Bu benim için iyi bir tercih olabilir. Teşekkür ediyorum
  11. AlptugMarston.

bilgisayarı yeni topladım ondan sadece 3 oyun deneyebildim. Gta 5 Maximum Rt ayarlarda 250 civari fps verdi. Cyberpunk ultra ayarlarda 85-90 arası fps aldım. Birde RDR2de gene ultra ayarlarda 120 Fps aldım. şu anlık başka bir oyun deneyimlemedim bu cihazda.
  12. AlptugMarston.

Merhablar herkese. Monitörlerden çok anlamıyorum hangisini tercih etmeliyim hangisi daha iyi olur bir fikrim yok. Siz değerli insanlara sorum şu, başlıktada olduğu gibi 3-4 bin tl arasında bir bütçem var. Hangi monitörü almalıyım? Ayrıca monitör alırken nelere dikkat etmeliyim. Şimdiden teşekkür...
  13. AlptugMarston.

Çözüldü✓ Ekran Kartı tercihi:5060TI mı yoksa Arc B580 mi?

8e inmeyi düşünmüyorum minimum 12 Gb vrame sahip bir kart alacağım muhtemelen. 12 veya 16 GB lık bir vrame sahip çok daha uzun ömürlü olur diye dusunuyorum zaten. Benim için en iyi tercih bu olur.
  14. AlptugMarston.

çok teşekkür ediyorum. Verdiğiniz yanıt beni çok aydınlattı. En azında bazı kararlarımı buna göre vereceğim. Tekrardan teşekkür ediyorum. 1767878773 9060 fiyat olarak daha yakın muhtemelen ona bakacağım teşekkür ediyorum
  15. AlptugMarston.

Hocam çok teşekkür ediyorum değerli yorumunuz için. Kafamda bazı şeyler oturdu artık ona göre hareket edeceğim.
  16. AlptugMarston.

Hiç araştırmamıştım dediginiz kartı onada göz atacağım teşekkür ediyorum.
  17. AlptugMarston.

Bütçe olarak problemim yok yaklaşık 20 Bin zorlarsam 25 bin civarına kadar çıkabilirim 1767876866 Her Türlü 5060 TI daha önde çıkıyot sanırım
  18. AlptugMarston.

Önce Arc B580i almayı düşündüm, ardından Bilgisayarcım 5060TI önerdi. Kararsız kaldığım için siz değerli insanlara danışmak istedim.
  19. AlptugMarston.

16GB lık olanı düşünüyorum
  20. AlptugMarston.

peki tercihimi bu karttan yana kullanırsam beni kaç sene daha götürür ileriki zamanlarda yükseltme imkanım pek olmayabilir çünkü.
Geri