Arama sonuçları: *

• Users: Strangerx5
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. S

Anlık Takılma Ve AMD Adrenalin Bozulması

Yaptım 3 kere
  2. S

arkadaşlar sorun sadece oyunlar değil amd nin adrenalin yazılımı düzgün çalışmıyor bu gibi donma sorunları olurken adrenalini açmaya çalıştığımda adrenalin tamamen gidiyor ve tekrar kullanılamaz hale geliyor bazı durumlarda cihazda adrenalin uygulamasını bulamadığım oldu resmen ya windows ya da...
  3. S

Anlık takılma ve fps drop

arkadaşlar sorun sadece oyunlar değil amd nin adrenalin yazılımı düzgün çalışmıyor bu gibi donma sorunları olurken adrenalini açmaya çalıştığımda adrenalin tamamen gidiyor ve tekrar kullanılamaz hale geliyor bazı durumlarda cihazda adrenalin uygulamasını bulamadığım oldu resmen ya windows ya da...
  4. S

2k 1771028431 eski konuya baktınmı
  5. S

1771026005 hani videonun grafiklerine yüksek diyen olursa aynısını bundada söylesin aynı durum yine var 1771026161 sizden ricam lütfen konu hakkında kesin bilginiz yoksa bahsettiğim eski foruma gidin ve oraya yazın orda amd iyi kötü tartışması yapın burda bir sorun yaşıyorum nereye bakarsam...
  6. S

onu nasıl ayarlıyoruz veya nerden bakıyoruz
  7. S

takılma 6.30 da oluyor
  8. S

Bir süre önce bir konu açmıştım konu yine aynı konuydu bana yardımcı olmaya çalıştılar sağolsunlar biraz işe yaradı ancak sorun artık daha değişik bir hal aldı oyunlarda cihazım anlık donuyor ve adrenalini açmaya çalıştığımda ya açılmıyor ya da buga giriyor ve bir daha da düzelmiyor ne...
  9. S

bugün fark ettim ki rusttada var sorun
  10. S

Hocam öncelikle teşekkür ederim sorun çözüldü sayılır ancak çok nadiren eskisine nazanaran daha anlık donmalar oluyor ama sadece bdoda karşılaştım birde yine youtubede sanki videoyu durdurmama rağmen video olması gerekenden daha geç duruyor.
  11. S

sadece rustta değil valoda bile oluyor 1768349005 konu ısılar vram veya bellek kullanımı ile ilgili olduğunu sanmıyorum bellek yarısınıda kullansa 22 gb de kullansa aynı
  12. S

nasıl düzeltebilirim
  13. S

yaklaşık 2 ay önce bir sistem topladım kendim parçaları ayrı yerlerden alıp kendim dizdim ilk açtığımdan beri gittikçe kötüleşti yaklaşık 5 gün önce format atıp temiz kurulum yaptım ve driverleri tekrar yükledim ancak formattan sonra yine gittikçe daha da kötüleşti ilk formatımdan önce...
Geri