Arama sonuçları: *

• Users: HBA61
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. H

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

H.o. hocam, bunu ben de merak ediyorum, 65 inç miniled aldım bugün.
  2. H

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Tv lazımdı, kaç gündür deniyorum anında çekiyorlardı, şansa bakarken denk geldi, uğraştırdı ama aldım bugün. Depodan ilk alışverişim, umarım sorunsuz gelir. Sanırım kutu açık olacağından firma garantim olmayacak diye tahmin ediyorum. Tavsiyeleriniz var mıdır?
  3. H

❌İndirim Bitti! Vatan Bilgisayar RAM İndirimleri (DDR4 & DDR5)

Ben ddr5 olanı 18.49 da almıştım, onu iptal ettiler. Yanına bir de ddr4 almıştım, o teslimat bekliyor.
  4. H

❌İndirim Bitti! Vatan Bilgisayar RAM İndirimleri (DDR4 & DDR5)

Bir tane 32gb ddr4 kit, bir tane 48gb ddr5 kit almıştım, aynı mesaj geldi. Ddr5 olanı iptal etmişler, üzdü gerçekten, geçenkini kaçırmıştım zaten.
  5. H

Yandex AI 150 TL Migros Hediye Çeki Yeni; Eskiden Faydalananlar Da Yararlanabilir

Hayır mail atmadım henüz. İlk lansman kampanyasında TOD kodu almıştım evet. 1775486618 Evet ben kupon kodu ve money uygulamasında şifre ile kampanya tanımlama kısımlarını denemiştim. Dijital alışveriş kodu kısmına girince çalıştı.
  6. H

Yandex AI 150 TL Migros Hediye Çeki Yeni; Eskiden Faydalananlar Da Yararlanabilir

Bende de bu şekilde, 4 gün önce aldım kodu ancak aldığımdan beri geçersiz diyor.
Geri