Arama sonuçları: *

• Users: akifbey
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. A

B550m anakart alınır mı?

Sistem diziyorum anakart seçtim ancak yinede size sormak istiyorum https://www.gamegaraj.com/bilgisayar-parcalari/biostar-b550mt-ddr4-4400mhz-am4-matx-anakart/ bu anakart alınır mı ?
  2. A

Nasıl bir sistem önerirsiniz ?

Aynen öyle sıfır ikinci el artık ne dersen sistemi yaz parça araştırmaya başlicam
  3. A

Monitör için 240 hz 27 inch tarzı düşünüyorum cs tarzı online oyunlar oynuyorum çünki
  4. A

Öncelikle merhabalar yakın zamanda bir bilgisayar almayı planlıyordum ancak işin içinden çıkılmaz bir hal almaya başladım ve artık tamamen size bırakmak istiyorum çünki sonu gelmiyor bi monitör beğeniyorum onun üzerine daha teknik detaylı öneri veriliyo onu sorunca başkası bambaşka bir örnekle...
  5. A

Bu rx6600 xt alınır mı ?

Peki ikinci el 6600 xt ye karşımısın ?
  6. A

Bu rx6600 xt alınır mı ?

Hocam b580 dışında bi öneriniz varmı ikinci elde olur sıfırda fark etmez benzer fiyatlarda
  7. A

Bu rx6600 xt alınır mı ?

Şart değil sadece 3 bin tl fark için ikinci el almak mantıklı olmaz diye düşünüp açtım başlığı öneri alma anlamında ama eğer ikinci elde daha iyi performans sunan önerileriniz varsa olur tabikide
  8. A

Bu rx6600 xt alınır mı ?

Peki ne tavsiye edersiniz ?
  9. A

Bu rx6600 xt alınır mı ?

Hocam zaten ikinci elde alışveriş yaparken sıfır fiyata bi üst modeli bulunuyor maksat sıfır mı almak yoksa ikinci el mi onu kararlaştıramıyorum daha önce almıştım sorun olmamıştı ama emin olamıyorum yinede
  10. A

Bu rx6600 xt alınır mı ?

https://www.jumbum.com.tr/Powercolor-AXRX-6600XT-Ekran-Karti?gad_source=4&gad_campaignid=23235524319&gbraid=0AAAAAD5GIcx3Lm4hJNRG81IAzYmzsdIcG&gclid=CjwKCAiA-__MBhAKEiwASBmsBAFcQ9ZJK-sZFl591GTG1144vChyAp5ApUcIIPrOBffAnR9jrm-YrBoCeUAQAvD_BwE Ürün bu sizce güvenilir mi? ikinci el ile aralarında 3...
  11. A

Başlangıç arabası önerileri ?

Merhabalar ilk araç önerisi alacaktım tamamen öğrenme amaçlı bi araba olacak bu yüzden çok önemli değil tofaş düşünmüştüm başta ancak aşşağı yukarı aynı fiyatlara motor değişmiş linealar egealar vb taksi çıkması araçlar var tofaşta alsam sorun çıkaracak bu taksi çıkması veya araç motoru değişmiş...
  12. A

Açık öğretim nasıl okunuluyor ?

Arkadaşlar ilk öncelikle merhabalar şu anda aktif olarak bi yerde çalışıyorum ancak yükselmem için bana bi öneride bulunuldu 4 yıllık sosyal hizmet oku dendi şimdi bende bu bölümü açıktan okumak istiyorum ancak herkes farklı bir şeyler diyor iyice allak bullak oldum şu ana kadar anladığım şey şu...
  13. A

Oyun önerisi open world lootbox

Öneriler için teşekkürler sonda bahsettiğiniz gibi minecraft modlarını seviyorum aslında oyunların elimden tutmasını hiç sevmiyorum keşif hissi bırakmıyor terrariada aradan 30 saat geçince bazı temel şeyleri zarzor keşfetmiştim ve inanılmaz mutlu olmuştum o yüzden bu tarzda oyunlarda sarar ve...
  14. A

Oyun önerisi open world lootbox

Arkadaşlar ben öyle çok fazla oyun oynamış biri değilim en popüler oyunları bile oynamadım lol cs takılıyordum ama sonradan terraria oynadım aradan 1 yıl geçmesine rağmen hala daha unutamadım bana böyle açık dünyası olan eşyalar bulup dahada güçlenebilceğim craft sistemi olan oyun önerebilir...
  15. A

Hangi internet sağlayacısını tercih etmeliyim ?

Öncelikle Arkadaşlar merhabalar ben yeni bir eve taşınıyorum ve şu anki internet sağlayıcımdan gına geldi taşınacağım yerdeki alt yapı nedir bilmiyorum vdsl sanırım merkezi bir yere taşınacağım ve tonlarca marka var millenium olsun vb ve hangisini seçmeliyim hiç bir bilgim yok sadece hızlı olsun...
Geri