Arama sonuçları: *

• Users: berkaysaygin
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. berkaysaygin

Çözüldü✓ RX7700 XT FPS AYAR ÖNERİSİ

Ekran görüntüsü paylaşabilir misiniz değerlerle ilgili? Bir de referans aldığınız bir site, forum yazısı varsa paylaşabilirseniz sevinirim.
  2. berkaysaygin

Evet, mesela Counter oynarken 200-250 arası yazdım ama 170'e ani droplar da olabiliyor, radeon ayarlarını da çok kurcalamayı tavsiye etmiyorum. Varsayılan veya HYPR X modu-kalite bence yeterli çünkü ekran kartı MHZ değerlerine kadar detaylı ayarlar da yaptım yine aynı sonuçlar yine aynı sonuçlar...
  3. berkaysaygin

Tekrar merhabalar, XMP açtım, Radeon Adrenalin ayarlarında da hem TR hem yabancı forumları inceledim buna göre ayarlar vs yaptım. Benim gibi yol arayan kişiler için buraya deneyimlerimi paylaşıyorum. Özetle, RAM'lerin tam hıza çalışması fark ettirdi. Fakat ana konu önbellek farkları ve AMD...
  4. berkaysaygin

Merhabalar herkese, Bu konuyla alakalı araştırma yaptım fakat birkaç cevapsız bırakılmış eski konu dışında bir sonuca ulaşamadım. i5 13400f işlemci, asus tuf rx7700 xt ekran kartı, 32gb ddr4 3600 mhz corsair platinium ram (4X8GB), 1080p 180hz 0.5 ms AOC 24" monitörüm var. God of War Ragnarok...
Geri