Arama sonuçları: *

• Users: OmerWanheda
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. O

🔥İndirim Baseus BASEUS Airpow Hızlı Şarj Powerbank 20.000 mAh - 999TL

Hepsiburada üzerinde var mı?
  2. O

Oyunlarda 15 saniyede bir takılma sorunu

Macundan şüpheniz varsa hiç kurcalamadan macun değişimi yapın. İşlemcinin sıcaklığını kontrol edin oyunda iken. Ayrıca formattan sonra bilgisayarın kendine gelmesi biraz sürebilir, updateleri vs yapın. Biraz boş boş beklesin bilgisayar. Güncellemeler vs tamamen bitsin.
  3. O

Whatsapp masaüstü açılmıyor

Biraz bekleyin düzeliyor, taabi her zaman değil
  4. O

SIMGOT EW300 IEM Kulaklık DSP

Deneyimledim. Öncelikle oyun performansı aşırı iyi, sesler çok net, uzaklık çok net. Müzik performansı da oldukça başarılı. Zaten gaming odaklı bir kulaklık, mikrofonunun daha iyi olmasını beklerdim sadece. Ama G20 yerine G30 alınır mı emin değilim, arada ciddi fiyat farkı var. G20 de 2 farklı...
  5. O

Yardım ATK NEPTUNE N9 PRO - ULTRA FARK NE

Eski kulaklığından geçince alışma süreci olabilir. Bence tiz değil gayet dengeli. Ayrıca sanal 7.1 açık kalmış olabilir. Onu mutlaka kapatın. Her kulaklıkta kapalı olması gereken bir ayar o. Uygulamadan yaparsınız. 1771319645 Ultra bekleyebilirsiniz
  6. O

Çözüldü✓ Hangi Windows 11 lisansı

Sağlamlisans ı öneririm. Hızlı be güvenli. burakzeytinci kodu ile de 5-10₺ indirim alabilirsiniz. Yıllardır oradan alışveriş yaparım. 1770992698 150₺ imiş key. OEM alırsanız anakarta gömülü olur.
  7. O

Youtube'da video izlerken 2 saniyede bir farklı videoya geçiyor.

Bir de yapay zekaya bir sorun. Bazen nokta atışı çözüyor işi
  8. O

5000 tl mouse önerisi

Hafiflik için ATK air. Batarya bitmesin derseniz ATK A9 Ultimate. İkisi de aynı fiyat. Ama air in içinden daha fazla skatez çıkıyor. A9 Ultimate kullanıyorum fazlasıyla premium hissettiriyor. Ayrıca fiyatı 3600₺ idi sanırım. Bütçe dostu 1770992429 Palm grip e ne kadar uygun bilemem, bundan daha...
  9. O

Youtube'da video izlerken 2 saniyede bir farklı videoya geçiyor.

Google ı sil yükle yapın hocam. Ayrıca eklentileri kontrol edin, reklam.engelleyici vs varsa kapatıp deneyin.
  10. O

Öneri ATK NEPTUNE N9 PRO KUMAS PED

Hiçbir fikrim yok hocam, kulak pedi ölçülerini ve soket ölçülerini karşılaştırmaniz gerek, yapay zekâya da sorabilirsiniz.
  11. O

Sanirim amazonda vardı. Başlık olarak Fobun Kingston uyumlu kulaklık pedi.... Yazıyordu. Seçerken kumaş seçtiğinize emin olun sadece. Ayrıca kesin uyacak mı emin değilim ama uyar muhtemelen. Cloud 3 ile tam uyumlu onu biliyorum, cloud 2 de cloud 3 ile uyumlu sanırım. Direkt Cloud 3 kumaş ped...
  12. O

5000 TL kadar kulaklık önerisi

Hyperx Cloud 3 olabilir, Kablolu. 1770991412 ATK Neptune N9 Pro önermiyorum. Ama Ultra modelini önerebilirim. Ultra ile ilgili deneyimlerimi bir forumda yazmıştım, kopyalayıp atıyorum; Kulaklık bugün elime ulaştı, Ultra modelini almıştım. şahsen dip ses fark etmedim. Bazı yorumlarda kulağı çok...
  13. O

Sesin içten gelmesi 7.1 in açık olmasından dolayı olabilir. ATK nin sitesinden masaüstü uygulamasını indirip oradan açık ise 7.1 i kapatın. Ayrıca kulaklığında seni rahatsız eden dip ses veya tak tak sesi var mı? Eğer varsa iade edebilirsiniz. Kronik sorun sanırım Pro modellerindeki. Bende Ultra...
  14. O

Bu yoruma denk gelirseniz pro modelini almayın, herkes sorun yaşamış. Aşırı dip ses, tak tak ses gelmesi vs. Ben ultra aldim, bende bu sorunlar yok. Yani ultrayi tercih edin mutlaka. Stoklar bitmiş durumda şuan gelirse hızlı olun hemen bitiyor stoklar.
  15. O

ATK Neptune N9 alınır mı?

N9 pro alınmaz , çok fazla kişi kronik sorunlardan şikayet etmiş, dip ses, tak tak ses gelmesi gibi. Ultra modeli alınır ama, onda bu sorunlar yok.
  16. O

ATK N9 Kulaklık mikrofon çalışmıyor yardım lütfen

Kulaklığın üzerineki mikrofon kapatma tuşuna basmış olanilirsin.
  17. O

440₺ ye hyperx cloud 2 için ped var. Bu kulaklığa uyumlu sanırım. Henüz elime ulaşmadı ama uyumlu diye duymuştum.
  18. O

120.000 tl'ye kadar sistem önerisi

Güzel bilgisayar ama bu bütçede 2tb m2 ssd şart. En kötü oyun bile 100gb olmuş.
  19. O

Wraith Mouse Önerisi

ATK A9 Ultimate tavsiye edebilirim. 800mah batarya ile uzun süre götürür, hissiyatı da güzel. Kutu içeriği de dolu, yedek skatez grip tape var. Ama bu mouse da Bluetooth yok diğerleri gibi bilgin olsun. Saf oyun odaklı çıkarılmış. 8k da destekliyor. Pc kötüyse bile 2k felan fazlasıyla işini...
Geri