Arama sonuçları: *

• Users: Gabri
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. G

BU ŞAPKA ORJİNAL Mİ ?

Borsalino deri fötr. Bu şapka sizce orijinal mi ve değeri nedir ?
  2. G

Bu sisteme 20 bin verilir mi?

20k ya 1070 li sistem alacağıma sanayi tipi tost makinesi alırım
  3. G

ESKİ SINAV NOTLARIMI NASIL GÖREBİBİLİRM

Hocam e okula girip veli bilgilendirme sistemine tıklıyorum e devlete atıyor giriş yapmak için giriş yapınca da açıklamada yazmış olduğum hatayı veriyor
  4. G

Bu sisteme 20 bin verilir mi?

monitör olduğu için bi 12k falan eder gibi duruyor. monitör klavye vs. hiçbir şeyin olmadığın varsayarsak 7.5-9k arası
  5. G

ESKİ SINAV NOTLARIMI NASIL GÖREBİBİLİRM

Orta okul ve Lise sınav notlarımı nereden görebilirimi e okuldan falan gözükmüyor. E devlete yönlerdiriyor orada tarafınıza veya velisi olduğunuz kişilere ait öğürencilik belgesi bulunamamıştır yazıyor.
  6. G

Acil Driver Klavye Görmüyor!

Hocam göstermiş olduğunuzu indirdim zaten. indrdiği m şeyi açınca ekran bu burada initalize divice butonuna tıklıyorum ardından gelen sayfa bu connect to device a tıklıyorum sonra kalıyor böyle hiç bir şey açılmıyor site de ki şey de klavyeyi görmüyor
  7. G

kablolu klavye
  8. G

Havit kb922l aldım ama driver klavyeyi görmüyor
  9. G

YURTDIŞI TELEFON ÖNERİSİ

YD alınır mı
  10. G

BİT PAZARINDAN NELER ALINIP SATILABİLİR

Anladım hocam , zahmet olmaz ise alacğaınız şeyleri seçtiğinizde dm atabilir misiniz
  11. G

@Dx Muum hocam naptınız bende ilgileniyorum da böyle şeylerle karar verdiyseniz paylaşabilir misiniz
  12. G

Hocam, kadıköy bit pazarının hangi günler olduğunu biliyor musunuz?
  13. G

bu adamı izleyebilirsin
  14. G

Bence kışlık kıyafete hırkaya falan girmeyin, önümüz yaz satın almak isteyen sayısı düşmüştür. dediğim gibi süpürge başlıkları , filtreleri , bisiklet , şarj başlıkları (orjinal sıfırlarının fiyatı 800-1000arası)
  15. G

Satıcılarda bunu bildiği için ilk saatlerde fiyatları abartabiliyorlar
  16. G

bisikletler , süpürge başlıkları falan alabilirsin , dyson süpürge başlıkları falan popüler
  17. G

Garantiye gitmek en iyisi bence. Elektronikden uzak durabilirsin bozukdur korkusu falan
  18. G

Bir kaç video izlemiştim tansiyon aletleri falan 200-500 arasıydı sıfır fiyatlarıda 1000-2000 arası değişiyor.
Geri