Arama sonuçları: *

• Users: Bilinmeyenx
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. B

🔥İndirim 2000 Lümen Fener 298₺🔥(Denendi Fotoğrafli)Kaçırma

bitirebilecek kadar kullanamadım. ama bu forumda daha önce bu ürüne yönlendirme olmuştu. orada kullanım süresi hakkında çok mesaj vardı diye hatırlıyorum. markası orret olmayabilir fakat muadil üründü. tipleri birbirine çok benziyor ve herkes kendi markasını basıyor gibi.
  2. B

🔥İndirim Türk Telekom 5G 1 Ay Geçerli 50GB Hediye

5g olmayan cihazdan alabilme tüyosu var mı acaba :D yedek hat ttkom ve ana telefon yd cihaz :D hattı çıkarmamam iyi olur.
  3. B

🔥İndirim 2000 Lümen Fener 298₺🔥(Denendi Fotoğrafli)Kaçırma

500 e 100 kupon verdiğinde amazon 2 tane almıştım. gayet memnunum. evde elektrikler kesilince veya doğaya bir yere gidince ampul niyetine kullanabiliyorsunuz. bedava bu fiyatlara.
  4. B

Turkcell tarifenin 5 katını ücretsiz internet veriyor

30 gün hocam. faturayla alakası yok. 29 gün kaldı mesela benim. dün aldım.
  5. B

❌İndirim Bitti! Trendyol Elektronikte 1200/300 TL İndirim kodu

o olmadan da sipariş verdim geçtim :D 3 taksit cezbetti ^^
  6. B

❌İndirim Bitti! Trendyol Elektronikte 1200/300 TL İndirim kodu

sana özel %20 alabilme şansımız???
  7. B

❌İndirim Bitti! VATANBİLGİSAYAR RAMLERDE ÇOK BÜYÜK FIRSAT

100 binlik 96 gb trident z5 ram 21 bine gitti :D
  8. B

HP Victus 16 R0001NT 7P6E8EA i7-13700H 32 GB1 TB SSD RTX4070 16.1" 240 Hz Dos Dizüstü Bilgisayar benim bu laptopa uyumlu ram alıp kar etmeden satmak isteyen olursa çok makbule geçer :) kullanmak amacıyla alıcıyım talibim^^
  9. B

şu tartışmaya katılmak için bile olsa keşke sipariş geçseydim :D
  10. B

5 L SIZMA ZEYTİNYAĞI 788 Tl🔥🔥

Yorumları yeniden eskiye sıralarsanız görürsünüz gerçek durumu
  11. B

❌İndirim Bitti! VATANBİLGİSAYAR 50000₺ üzeri İlk Alışverişe 5000₺ Paraf Para

iki tane ayrı günlerde 50.000 çek alsak bu kuponları aynı alışverişte kullanabiliyor muyuz?
  12. B

Dexim 25W AC Şarj Cihazı TYPE-C 49tl ( Plus ile kargo bedava)

bunu işyerinde kullanmak için aldım ikisini de ofiste bulamam ama evden getirip denemeye çalışayım. inşallah benden önce anlayan birisi yapar atar :D
  13. B

daha önce hiçbir şarj adaptörünün içini açmadım hocam. yönlendirirsen ya da açılımına dair video linki atarsan aparatsız açabileceksem deneyeyim.
  14. B

yangın derken ironi zaten fark ediliyor bence :) sıkıntı şu ki kutusunu atmam öyle bir olay yaşasam.
  15. B

hiç inandırıcı değil. yorum yapmayı biliyor ama yangını mı çekememiş :D benim şuan 2nci cihazı dolduruyor. öğlen geldi.
  16. B

LG OLED48C54LA 48" 4K OLED TV - Vatan Bilgisayar %15 İndirim - 42499TL / Diğer TV İndirimleri

55 ve 65 olan modellerin görselinde neden qled yazıyor? hatayla mı?
  17. B

ankara'da elden alınır hocam sıkıntı yok :D açmazsan kutuyu ^^
  18. B

🔥İndirim IPhone 15 Pro Panzer Glass Şeffaf Magsafe Kılıf 229TL || Gürgençler

https://www.gurgencler.com.tr/panzerglass-iphone-15-pro-max-hardcase-magsafe-d3o-kapak-g5711724011832 15 pro max için de böyle bir ürün var. çoğu üründe indirim var gibi.
  19. B

keşke 10 tane verse 49tl'den anında alırdım. aha şimdi kaliteli fiyatla baş başa kalın :D
Geri