Arama sonuçları: *

• Users: TOPRAKx
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. T

Öneri R5 3600 İşlemci İçin Soğutucu Önerisi?

Sizce ısındığı için mi kapanıyor başka herhangi bir sorun var mı oyun oynarken bide video izlerkende kapanıyormuş r5 3600 1050ti 16 gb ram psu'dan diyen çok 600 watt gayet yeterli
  2. T

bakımları kendim yapıyorum kötü bir thermal macun kullanmadım Arctic MX-4 Termal Macun kullanıyorum. ama stok soğutucuyla nedense 90 civarı gördü yaptığım test occt testiydi 90 dereceye geldiği gibi pc kendini yeniden başlattı. bütçe 1000 lira civarı
  3. T

Merhaba, Kardeşime yakın zamanda bilgisayar dizdim r5 3600 işlemcisi var dün abi oyunu açıyorum 2 dk sonra bilgisayar kapanıyor dedi. bende test yapayım dedim işlemci stok soğutucusu var teste soktuğumda 90-92 dereceye geldi işlemci sıcaklığı ve bilgisayar kapandı. fazla pahalı olmayan bir...
  4. T

En fiyat / performans yemek nedir?

makarna-yumurtalı ekmek ( hem doyurucu hem ucuz) - tost yanına çay - sandviç
  5. T

Beden böyle hissediyorum

bu eleman her hafta cins cins konular acıyor
  6. T

Anakart işlemci önerisi

daha uyguna bile alırsın 2.elden takip et
  7. T

Anakart işlemci önerisi

mantıklı ve yeterli olur b550 ve r5 5600
  8. T

ACİLL!!dolandırıcıya kimlik bilgilerimi ve adresimi paylaştım

kanka her yerde dolaşıyor zaten bilgilerin telefon numaranı biliyorsa gerisini çoktan bulmuştur bile o yüzden yapacak bir şey yok
  9. T

Kız konularına çok fazla takıyorum

Karı kız işleri boş iş bu yaşıma kadar çok bir faydasını görmedim boş para harcamaktan başka günde 5 kızla takılırdım kendine yatırım yapmazdım şimdi para yok diye sürünüyoruz hayatını kurmadan bulaşma bu işlere hiç he diyorsan yeterli gelirim var dert değil ikisine de vakit bulursun bir çevre...
  10. T

🔥İndirim Trendyol 800₺ ve üzerine 250₺ İndirim kodları

4 TANE PC FAN ALDIM TEŞEKKÜRLER
  11. T

Öneri İnterkom Önerisi Ucuz

https://www.motomax.com.tr/4riders-4rbt3-kask-icin-bluetooth-kulaklik Al geç 1 yıldır kullanıyorum gayet f/p bir ürün 1-2 kere sağ tarafın sesi motomaxe gittim yarım saate değiştirler 2 seferde de
  12. T

🔥İndirim Secuzi RGB Mekanik Blue Switch oyuncu klavyesi 750 TL

fps oyunları için alınır mı acaba
  13. T

Yardım Monitör ve Oyuncu Ekipmanları Önerileri

bütçe nedir. masa için https://www.ikea.com.tr/urun/lagkapten-beyaz-140x60-cm-calisma-masasi-tablasi-40460815 yukardakinden 2 mt alıp yanlarına da alttakinden 2 tane alıp montalıyorsun tertemiz masa https://www.ikea.com.tr/urun/torald-beyaz-65x40-cm-calisma-masasi-90493955 koltuk olarak git...
  14. T

Ekran kartı önerisi hk

çok bir bütçe ayırmak istemiyorum 10 k ya kadar kafi benim için zaten bir rust bide fortnite oynuyorum arada forza felan filan bana yetiyor. 6700 xt alayım o halde 1-2 aya Teşekkürler.
  15. T

Ekran kartı önerisi hk

Merhaba Daha önceden sistemin işlemci ram vs değiştirmiştim şimdi sıra geldi ekran kartına 1080p rekabetçi oyunlar oynuyorum genelde buna göre aklımda 2-3 tane kart var sizce hangisi mantıklı 5700 xt - uygun fiyata bulunabiliyor. 6600 xt - 5700 den daha fps veriyor ama güncel. 1-2 ay daha...
  16. T

🔥İndirim Tıkla Gelsin 350/200 TL İndirim (Foruma Hediye)

aga kullanamadan biri kullanmış afiyet olsun :D
  17. T

Monitor önerisi yapabilirmisiniz?

fortnite sıfır inşa modu takılıyorum 1-2 aydır sıfır sinir sıfır stres adamı öldür başında dans et ondan önce rust oynuyordum allah kurtardı
  18. T

R5 5500 ve 5600xt sistem yükseltme

ram 2x16 olabilir. ekran kartı 6900 xt veya 7700 xt gpu 5600 yeterli olur bence. 1 tb ssd
  19. T

Yardım RAM SLOTU NERDE NASIL RAM EKLERIM?

Bu modelde RAM anakarta lehimli → Ek RAM takılamıyor. Lenovo’nun birçok IdeaPad / Slim / Yoga modeli bu şekilde tasarlanıyor.
Geri