Arama sonuçları: *

• Users: Emrexbaxx
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. E

Ultra 5 245KF işlemci drop sorunu

Hocam nerden kontrol edebilirim Ayriyeten boşta 1.42 volt çekmesi normal mi işlemcinin
  2. E

Ultra 5 245KF işlemci drop sorunu

Arkadaşlar 3 gündür Ultra 5 245KF Arc b580 ve 16gb ddr5 5600mhz cl36 ram ve kule tipi soğutucu b860m anakart ile sistem topladım ve oynuyorum ama çoğu oyunda driverlar güncel olmasına rağmen işlemci %70 yüklerde 50 derecede çalışırken birden 59lara fırlayıp düşüp saniyelik olarak 4900 mhz den...
  3. E

8 pin Ekran kartı kablosu hk

Sağolun ek olanı cırtla diğeriyle bir hale getirip ana olanı takayım o zaman Monitöre görüntü almak için de DP 1.4 kablosu kullanmayı düşünüyorum gpudan monitöre
  4. E

Evet cpu için iki 4+4 gpu için iki tane 6+2 yani sizin dediğiniz gibi 8+8 geliyor ama iki ayrı kablo birbirine bağlı
  5. E

Arkadaşlar PSUdan gelen 6+2 pin gpu kablodan iki tane var bunların hangisini takmam lazım ve neden 2 tane var aynı şekilde cpu kabloları da aynı sanırım direkt ayrılmayıp gelen ana kabloyu karta bağlamam gerek yardımınızı bekliyorum
  6. E

BORY Marka uygun fiyata 5600 mt/s ram alınır mı

Arkadaşlar malum sitede kutusu açılmamış olduğu iddia edilen bir uygun fiyatlı 16 GB DDR5 5600 MT/S hıza sahip bir BORY Marka ram buldum soğutucu bloğu varmış sizce alınır mı bu marka
  7. E

❌İndirim Bitti! Trendyol 800₺ ve üzerine 250₺ İndirim kodları

Yenileri gelmiş MURAT250 deneyin seri
  8. E

Çözüldü✓ Green GP700A-GED alınır mı?

Maalesef bu modelin 700w stoğu kalmadığını ve gelmeyeceğini söylediler şu an 600w varmış sanırım
  9. E

Pazaramadan 10 gün önce sipariş vermiştim az önce green bilgisayar müşteri hizmetlerine ulaştım pazaramaya gerekli bütün belgeleri sunduk kapatılması için süreci bekliyoruz dendi
  10. E

Arc b580 sisteme psu önerisi

Başka bir önerin var mı hocam hala siparişi verdim ve mağaza sahte çıktı şu an siparişi iptal ettim :D
  11. E

Hocam ben sipariş verdim hala kargoya verilmedi ve Green TR yi aradığımda bizim adımıza açılmış sahte bir mağaza dedi
  12. E

Green GP700A-GED Güç Kaynağı - 2850TL

Arkadaşlar sakın bu ürünü almayın 10 gün önce sipariş verdim ve hala kargoya verilmedi Green bilgisayarı aradığımda ise bizim adımıza açılmış sahte bir mağaza kapatılması için uğraşıyoruz dedi elimizde bu psunun stoğu yok dedi
  13. E

LGA 1851 kule tipi soğutucu önerisi

Arkadaşlar ultra 5 245kf için 6 bakır borusu 600 900 tl arası uygun fiyatlı iş görecek kule tipi soğutucu önerebilir misiniz
  14. E

Memnun musun hocam sesin psudan gelmediğine emin misin :D
  15. E

Hocam enermax 700w psu 1900 ve senin attığın markanın 600w psusu 2 bin tl civarında 600w bu sisteme yeter mi acaba
  16. E

Arkadaşlar Intel Ultra 5 245KF ve Arc b580li sistem için f/p psu önerilerinizi bekliyorum bütçem biraz düşük malum ram fiyatları ortada 2500 2700 arası f/p psu bulabilir miyim
  17. E

Hangi anakart ReSize BAR özelliği destekliyor nasıl anlaşılır

Teşekkür ederim ben de B860 almayı düşünüyorum şu anlık ama ARC B580 ile ResizeBAR özelliği ayrılmaz bir ikili olarak söyleniyor her yerde ben de sormak istedim ikisi veya ikisinden biri destekliyor mu diye
  18. E

Hangi anakart ReSize BAR özelliği destekliyor nasıl anlaşılır

Arkadaşlar merhaba ARC B580li bir sistem topluyorum ve Colorful Battle B860 P Anakart veya MSI PRO H810M Anakart almayı düşünüyorum fiyat olarak ikisi bana uygun geldi bu anakartlarda Ultra 5 245KF İşlemci kullanacağım resize bar özelliği olup olmadığını nasıl anlayabilirim
Geri